2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 407069 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ajde da budem ko drug Velja

Idemo redom:

Čikago - Indijana - Lagan poso za Bulase. Indijana ume da iznenadi jer imaju takve igrace koji kad prorade, tesko ih je zaustaviti. Ali Bulsi ove godine igraju, pre svega, jaku odbranu te ne sumnjam u lagani prolaz - 4:1.

Orlando - Atlanta - Orlando ima jebeno jak tim i mislim da ce bas u plejofu to pokazati (ono sto nisu pokazali tokom regularnog dela). Dok Atlanta igra toplo hladno a to im nece pomoci u plejofu. Dve izjednacene ekipe. Kljuc ovog para je dvoboj Hauard-Horford. Ko bude bolji pod obrucima, taj dobija duel i ide dalje - 4:2

Boston - Njujork - Meni najzanimljiviji duel. Zao mi je sto ne igraju protiv Majamija jer sam siguran da bi ih prosli, ovako, tesko. Boston je iskusna ekipa i bice mnogo teze. Sa druge strane, motiv Niksa moze da bude velika prednost. Sva ta energija na terenu i oko njega. Euforija je svakako velika u tom gradu jer ce konacno videti nalepnicu Plejofa na svom parketu. Sastaju se jedna od najboljih odbrambenih i jedna od najboljih napadackih ekipa te ce biti zanimljivo.
Mislim da ovaj duel moze biti slican onome od pre 2 godine kada je Boston, posle velikih drama, prosao Bulse. Misljenja sam da Niksi dobijaju sve kuci i da ce se odlucivati u Bostonu. Rezultat necu prognozirati.

Majami - Filadelfija - Siksersi su u mnogo dobroj formi ali i pored toga, mislim da Majami lagano prolazi. Nemam sta puno da pisem. Rezultat - 4:0

San Antonio - Memfis - Duel broj 2 koji cu s paznjom pratiti. Naravno, navijacu za Memfis... a isto tako sam navijao i da ovaj par zapravo bude. Memfis ima sanse i to dobre da izbaci najbolju ekipu u regularnom delu. Steta samo sto nemaju Geja. Gasol, Konli, Zak, Mejo, Jang... jaki su. San Antonio je imao vidljiv pad forme i cini mi se da je nisu tempirali kako treba i to je sansa Memfisa. Zak ce da razvali MekDajsa (jer kapiram da ce Gasola cuvati Dankan)... mada... mozda se budu i zarotirali. Zaustave li Djinobilija koliko toliko, resili su pola posla. Parkera ce Konli lako.
Takodje, necu prognozirati rezultat.

Oklahoma Siti - Denver - Isto zanimljiv mec. Ne znam kakav je skor medjusobni u reg. delu ali mislim da su sve utakmice bile guste. Denver ima jaci kolektiv, to je valjda svima jasno... dok Oklahoma ima bolje individualce i ako pukne nesto u Durantu, mislim da Denver nema sta da trazi u ovom duelu. Ibaka i Perkins ce, po mom misljenju, dobro zatvoriti reket. Treba se paziti Cendlera... njega ce Tabo. Vestbruk Losona i Feltona. Prednost Denvera vidim u JR Smitu i Galinariju. Denver je suterska ekipa i to moraju da iskoriste. Sigurno nece ici pod kos.
Oklahoma ima dobre navijace, dobri su domacini te mislim da kuci sve dobijaju - 4:2.

Dalas - Portland - Zanimljiv dvoboj ali 75 posto poznat pobednik. Mnogo jacih igraca ima Dalas, jedna od najstarijih ekipa. Portland igra dobru odbranu i sigurno ce zadavati problema Mevsima... ali sta je to za jednog Dirka i Terija?
Lagan prolaz - 4:1

LA Lejkers - Nju Orleans Bajnam je povredjen. Srecom, ne teze. Lejkersi ovo prolaze, nema sumnje. Znaju svoj zanat. Dugo su na okupu. Nju Orleans je jedno od najprijatnijih iznenadjenja ove sezone. Ali... nemaju Vesta. Lendri ne moze da ga zameni.
Lagan prolaz jeserasa - 4:0.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 04:55:35 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Tepi .. nisi fer .. zasto ne zelis da prognoziras rezultat Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Zato sto bih voleo da prodju Njujork i Memfis al ne znam kolko je to moguce Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Zato sto bih voleo da prodju Njujork i Memfis al ne znam kolko je to moguce Smile

Bogami ... tesko ... iskreno .. voleo bih i ja da se malo zamrse racuni ali sve dok ne uvedi " salary cap " nema od tog nista.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia krntija
Što bi reko Ilija Petković... Čujte da vam ka'em  Smile

Sve što Memfis može da uradi je da pruži častan otpor. San Antonio je i sa rezervistima odlična ekipa, a kamoli kad igraju ova trojica.

A za Njujork sam rekao već... Ne otpisujem ih, al Boston je veliki favorit. Da Njujork ima boljeg trenera, ne bih dao prednost ni jednima ni drugima.

Siksersi su lep timčić sa dobrim trenerom... mislim da će dobiti oni Majami bar jednom.

Najneizvesniju seriju očekujem kod Dalasa i Portlanda i Tandera i Denvera.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Oklahoma ima rutinski da prodje Denver. Mislim da su 75% sanse da bude 4-0. Koliko god da mi se nesvidjaju Tandersi, moram da priznam da Denver nema sta da trazi protiv njihovog napada. Odradili su odlican trejd i tako poboljsali ekipu taman toliko da Denver nece biti favorit ni kod kuce, a Denveru ne ide na ruku ni to sto su im ovi nabili kompleks ove godine sa skorom 4-0 u regularnom delu!

A ja ne verujem da je Tep jedini koji prognozira lak posao za Dalas. Smile

Nego Manu izgleda propusta prvu, a mozda i jos neku, sa Memfisom, ali opet mislim da su Spursi za klasu bolji i bez njega!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
NBA: Brajant na meti Rouza i Lebrona

Da li će u predstojećem plej-ofu doći do primopredaje "vlasti" u NBA ligi? Kobi Brajant juri šesti, a Fil Džekson dvanaesti šampionski prsten.

Sreća u sportu obično prati velike, a to se ovih dana potvrdilo na primeru Los Anđeles Lejkersa.

Pobedom nad Sakramentom (u produžetku), poslednjeg dana sezone, na jedvite jade su sačuvali drugo mesto na tabeli Zapadne konferencije i za protivnika dobili Nju Orleans Hornetse.

Sa samo jednim kvalitetnim centrom (Okafor), bez povređenog Dejvida Vesta, Ol star plejmejker Kris Pol nema dovoljno kvalitetne saigrače za ravnopravnu borbu sa Lejkersima - čak i kada su ovi van forme, kao sada.

Sva je prilika da će Hornetsi poslužiti "jezerašima" kao dobar sparing partner, da se kroz utakmice uozbilje i do polufinala - sa Dalasom ili Portlandom - pronađu igru koju nisu imali tokom nedavne serije od pet poraza.

S obzirom na to da su Lejkersi dvostruki uzastopni prvaci, oni će ovog proleća pokušati da ostvare popularni "tri-pit" (igra reči, repeat - ponoviti), što im je pošlo za rukom od 2000. do 2002.

Kobiju Brajantu bio bi to drugi "tri-pit" u karijeri, čime bi se izjednačio sa Majklom Džordanom, a Filu Džeksonu četvrti, pošto je sa Džordanom i Čikago Bulsima uzeo šest titula (1991-1993. i od 1996-1998).

San Antonio Sparsi su čitave sezone imali najbolji skor u ligi, pa ga u samom finišu izgubili.

"Velika trojka" Grega Popovića (Dankan, Parker, Đinobili) počinje plej-of protiv neugodne ekipe Memfisa. Mladi, jaki u skoku i u odbrani, čak i bez povređenog Rudija Geja (rame) "grizliji" bi mogli da namuče favorita.

Pobednik te serije sastaće se sa Oklahoma Sitijem ili Denverom, koji bi mogli da odigraju najuzbudljiviju seriju prve runde.

Na jednoj strani superstarovi u najavi Vestbruk i Durent, sjajni bloker Ibaka i doskorašnji centar Bostona Kendrik Perkins, a na drugoj Nagitsi bez izrazite zvezde posle odlaska Karmela Entonija u Njujork, ali praktično sa "dve startne petorke" (Louson, Felton, Aflalo, Smit, Galinari, Čendler, Martin, Nene...), kako je posle poraza od Denvera u Stejpls centru primetio Kobi Brajant.

I dok bi na Zapadu sve osim plasmana Lejkersa u veliko finale predstavljalo iznenađenje (u manjoj ili većoj meri), predstavnik Istoka u okršaju za titulu 'ladno može da bude i Čikago i Majami i Boston.

Pa čak i Orlando, iako se čini da je menadžment "magičnih" napravio nekoliko loših procena, da Sten Van Gandi nije pravi trener za njih i da Dvajt Hauard sada ima lošiju podršku nego 2009, kada je u finalu poklekao pred Lejkersima. Serija sa Atlantom pokazaće imaju li čemu da se nadaju...

Na startu sezone su sve oči bile uprte u Majami, pa u Boston, međutim budući MVP lige Derik Rouz se zainatio da poremeti poredak koji su uspostavili mediji.

Odbrambene šeme Toma Tibodoa (bio glavni asistent u stručnom štabu Seltiksa) i Rouzove fenomenalne partije iz večeri u veče, doneli su Čikagu skor kakav niko nije mogao da očekuje (62-20).

Kada se ima u vidu da su Bulsi veći deo sezone bili nekompletni (prvo bio povređen Karlos Buzer, pa Žoakim Noa), njihov uspeh može se proglasiti i senzacionalnim.

Nagrada za prvo mesto trebalo bi da bude lagana serija sa Indijana Pejsersima, dok Majami Hit ne može baš da računa da će se "prošetati" do četiri pobede nad Filadelfijom.

Lebron Džejms i Kris Boš letos su se pridružili Dvejnu Vejdu, ne bi li im šampion iz 2006. godine pokazao put do njihovih prvih prstenova. Nije tajna da je na Džejmsu najveći psihološki pritisak u ovom plej-ofu: od prvog dana u NBA ligi važi za megazvezdu, a za sedam sezona ima samo jedno veliko finale.

Hit ulazi u doigravanje sa solidnom formom, ali problem predstavlja to što će "velika trojka" morati da podnese ogroman deo tereta.

Sledeća dvojica igrača sa najvećim ugovorima - Majk Miler i Judonis Haslem - zbog povreda su dali jako mali doprinos (Haslem je i dalje van stroja), pa podršku Lebronu, Vejdu i Bošu čine "isluženi" asovi poput Bibija i Ilgauskasa, ili mlađi, ali limitirani igrači kakvi su Čalmers, Džejms Džons i Džoel Entoni.

Derbi prvog kola, čiji će učesnik biti i kapiten srpske reprezentacije Nenad Krstić, biće sudar Bostona i Njujorka.

Činjenica je da su "kelti" u trampi Perkinsa za Krstića i Džefa Grina izgubili važan deo šampionskog mozaika. Deni Ejndž i Dok Rivers smatrali su da će Krstić doneti raznovrsnost na centarskim pozicijama, kada se u stroj vrate Džermejn i Šakil O'Nil. Međutim, Boston bukvalno nijedan meč nije odigrao u kompletnom sastavu, pa samim tim još traga za pravom "hemijom".

Na drugoj strani su Niksi, koji sa Bilapsom, Entonijem i Studemajerom svakako predstavljaju realnu pretnju, ali mnogi smatraju da sa trenerom koji ne haje mnogo za odbranu, kakav je Majk D'Antoni, ne mogu da odu daleko.

Boston je jedna od retkih ekipa koja protiv prvog protivnika u plej-ofu ima maksimalan učinak u regularnom delu sezone (4-0). Preostale dve su Majami i Lejkersi.

RASPORED PRVIH MEČEVA:

subota

Čikago - Indijana 19.00
Majami - Filadelfija 21.30

nedelja

Orlando - Atlanta 1.00
Dalas - Portland 3.30

San Antonio - Memfis 19.00
LA Lejkers - Nju Orleans 21.30

ponedeljak

Boston - Njujork 1.00
Oklahoma Siti - Denver 3.30

http://www.mondo.rs/s203322/Sport/Sport/Kosarka/NBA-_Brajant_na_meti_Rouza_i_Lebrona.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Ja mogu bolje tekstove da pisem od ovih sa monda. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Taj sto pise na Mondu nema blage veze o NBA... a pogotovo ovi sa Sportala kad krenu da pisu one clanke.

Citat
A ja ne verujem da je Tep jedini koji prognozira lak posao za Dalas.

Jebiga, realnost. Portland je prljava ekipa, nista vise. Pokusavaju da igraju jaku odbranu i to je to. A mislim da to nece biti dovoljno. Napad im je katastrofalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Epidemija malih boginja preti Lejkersima?!

Verovali ili ne, ali Lejkersi su se u velikom problemu. Osim što je Endrju Bajnam povređen, srećom lakše, sada je u "Stejplsu" stanje povećane "borbene gotovosti". Sve je alarmirao Stiv Blejk koji je oboleo od malih boginja!

- Blejk će neko vreme biti van tima, pošto su mu u utorak na poslednjem treningu pre meča sa Sparsima dijagnostikovane male boginje - piše u službenom saopštenju ekipe iz Los Anđelesa.

Problem nije nepremostiv, ali su napor i stres "hranjliva podloga" za starije koji lakše oboljevaju od dece. Zbog toga se u Lejkersima pribojavaju epidemije...

- Preduzeli smo sve kako bismo zaštitili ostatak ekipe. Bolest je specifična jer inkubacija traje i po desetak dana. Mnogo je igrača koji ih nisu imali... Pa, zamislite da ostanemo bez Kobea, Lamara, Endrjua ili Rona - zapitao se Fil Džekson, trener Lejkersa

http://sportal.rs/news.php?id=49146

hahaha
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.