2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 405796 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.204
Dalas dobija u 5, mozda 6 utakmica.
Kod kuce su mnogo male sanse da Dalas izgubi, a onda idu 2 utakmice u gostima, gde ocekujem barem jednu pobedu Dalasa, jer su se ove sezone pokazali kao najbolja gostujuca ekipa!

Ako jos u prvoj zaustave Valasa nece biti tesko u ostalim mecevima!
ali kad ih navataju lejkersi...?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Džekson doveo Treja Džonsona

Trener Lejkersa Fil Džekson može da odahne pošto povreda Endrua Bajnama nije teška, ali je za svaki slučaj doveo "bek-up" igrača iz NBDL lige. U pitanju je Trej Džonson, doskorašnji član Bejkersfild Džema, koji je ove sezone već imao pet nastupa u dresu Lejkersa. Trej za 8,8 minuta uspeo da upiše 2,8 poena i 1,2 asistencije.

http://sportal.rs/news.php?id=49084
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Да не цитирам,само бих се надовезао на Букијев пост са претходне стране и нама најазимљивијег Денвер-Абориџини дуела

Сви знамо да је плеј оф у односу на онај путујући циркус нека нова прича и други спорт уопште,а иако Абориџини не леже(испоставило се) Денверу,потајно се надам и прижељкујем да је Карл ипак неке карте сачувао и неке тактичке муње тек треба да примени...па мајку му,макар је искусан ако није паметан.
Оно што мене радује јесте чињеница да Денвер зна да одигра озбиљну одбрану и да могу Дуранта да фино  сачувају што је бар 50%....а и добра су скакачка екипа,што је против Абориџина још 40%...па да му јебем матер ако оних 10% превлада. 

Не бих да прогнозирам колико ће се утакмица одиграти али ће ми баш бити жао ако све утакмице буду играли баааш касно па да не одгледам ни једну.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG Optimus L3

Не бих да прогнозирам колико ће се утакмица одиграти али ће ми баш бити жао ако све утакмице буду играли баааш касно па да не одгледам ни једну.

Могу ти рећи да и ја прижељкујем да бар једна буде у нормалном термину, па да могу једном нормално и Денвер да одгледам, а не увијек Лејкерсе или Мајами...  Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Posto je to Zapad, sve utakmice ce biti posle 3  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG Optimus L3
Не гине ми онда да спавам дању, а... Сова.  Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Ево неког мог предвиђања за прву рунду.

Запад

Сан Антонио - Мемфис : Мислим да може бити занимљиво, иако је у питању дуел првог и осмог. Спарси су имали бруталну сезону, али видећемо колико им је остало гаса пред плејоф, нису се штедели никако, још Ђинобили има проблем са повредом. Итекако је реално да прођу, али и да Мемфис узме бар једну, можда и две победе, а ако успеју да их изненаде у некој од прве две утакмице, може свашта да буде. 4:1.

Лејкерси - Њу Орлеанс : Рекао бих најизвеснији пар Запада, Хорнетси нису лоши али без Веста су тек нешто изнад просечне екипе, а сигурно ни принети Лејкерсима. 4:0 најреалније.

Далас - Портланд : Пакао од дуела, две одличне екипе. Портланд упркос проблемима са повредама опет има одличну сезону, Далас гура стандардно (а то подразумева и кикс у плејофу). Далас је свакако благи фаворит али није реално да се ова серија заврши пре 6, а могуће и 7. утакмице. Прогноза - 4:3.

Денвер - Оклахома : Иако делим пријатно изненађење колега форумаша игром Денвера, по мом мишљењу Оклахома је у овом тренутку испред њих. Догодине ће тек Денвер тек бити опасан, и сада су одлични, али ипак је Оклахома ниво изнад рекао бих. Мислим да је реално неких 4:2 за Тандере (ето, да исконтрирам остатку форума), али свакако занимљива серија у најави.

Исток

Чикаго - Индијана : Са једно 25 победа разлике у регуларном делу, ова серија не би смела да се заврши икако другачије осим метлом, евентуално једном победом Индијане. Прогноза - 4:0.

Мајами - Филаделфија : Сиксерси су прилично пријатно изнанађење ове сезоне, али мислим да је овакав Мајами у турбо брзини прејак за њих, до једне победе могу, преко ће да буде теже, реалних 4:1.

Бостон - Њујорк : Бостон је јак итекако, Њујорк се мало повезао после оног слабог пост-трејд периода. Не треба заборавити да су Селтикси прошле сезоне имали доста слаб регуларни део, а онда се мање-више прошетали до финала. Моја прогноза, можда помало радикална, 4:0 за Бостон, никако ми се овакви Никси не свиђају.

Орландо - Атланта : Иако је ово дуел 4. и 5. у конференцији, нисам сигуран да ће бити превише неизвесности. Орландо је озбиљна екипа, Атланта.. то баш и није. Углавном нису никакви против јачих екипа. 4:1.

Ето мог мишљења и прогнозе, па можемо да дискутујемо мало. Ово су само први утисци, сутра можда већ будем имао другачије мишљење Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 00:16:58 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Moze Njujork jednom da dobije Bostona, a i Atlanta Orlanda vise nego jednom.

San Antonio, mislim da ce se usrati u Memfisa, 4:0..

Denver - Oklahoma... Sve je moguce, i majstorka bi bila najbolja Smiley

Drugo manje vise slazem se Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Мени је Атланта најгора екипа од свих у плејофу ако ми верујеш. Јес да имају 45 победа али мислим да они никог јачег не могу да победе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Al Horford bi mogao da se nosi sa Dvajtom, ali sve nekako ovi treneri useru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.