2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Pred Sezona 05/06  (Pročitano 17852 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
U NBA nije nikakav problem ako igrac trosi mnogo lopti.. to je normalna pojava.

Jeste normalna pojava, ako si određen od strane trenera da trošiš lopte. U suprotnom letiš...

Inače, Stojaković igra super kad je ladovina
jedino kad mi se svidelo kako igra je pre dve sezone kada ga je trenirao ??? pa je krenuo i na ulaz a ne samo onaj svoj skok unazad sa šutom.

Inače, bilo bi mi drago da ode u Maimi jer bi tako pre došao do titule (ali ne zahvaljujući svojim kvalitetima)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
1. Statistika cesto vara. Prosla sezona narocito nije nikakvo merilo, gledano na izuzetno sebicnu igru Bibija i to najvise prema Stojakovicu.
2. Pedja je nas trenutno (a i vise od toga) najbolji igrac i sigurno najbolji suter koga cemo ikad imati.
3. Zadnja lopta u utakmici, sto bi rekao jedan moj bivsi trener ako imas muda sutnes, ili si pokojnik ili pukovnik; a da dajes po 30-5 poena to je nesto mnogo teze, to pokazuje suvi kvalitet.

Ne znam da li ce i gde ce da predje ali sam siguran da ce vas demantovati delima, tako da nece biti potrebe da ja ovako nesto pisem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Nego jeste li cula da B92 vise nece prenositi NBA?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Nego jeste li cula da B92 vise nece prenositi NBA?

Nekada su se te utakmice gledale sa kaseta iz video kluba, tako sam i ja prvi put gledao još sredinom osamdesetih. Sada kada ih imaš gde oš više nije zanimljivo!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
1. Statistika cesto vara. Prosla sezona narocito nije nikakvo merilo, gledano na izuzetno sebicnu igru Bibija i to najvise prema Stojakovicu.
Cist sut, promasaj. Tu nema sebicne igre.
Citat
2. Pedja je nas trenutno (a i vise od toga) najbolji igrac i sigurno najbolji suter koga cemo ikad imati.
Koga cemo ikad imati? Menjam Stojakovica od 48 minuta za Djorjdevica od 10 kad hoces.
Svaka cast... ima decko mirnu ruku ... samo ne ume kad treba.
Sto rece jedan kolega prosle godine imati stojakovica u timu je kao imati 25 cm u gacama koji te izdaju kad god treba...
Citat
3. Zadnja lopta u utakmici, sto bi rekao jedan moj bivsi trener ako imas muda sutnes, ili si pokojnik ili pukovnik; a da dajes po 30-5 poena to je nesto mnogo teze, to pokazuje suvi kvalitet.
Suvi kvalitet? Iverson je svojevremeno davao prema nekims tatistikama 27 poena iz 37 suteva... Uzmi junioa neke nase ekipe.. daj mu 37 suteva preko igraca.. dace vise od 27 poena.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Stojaković i Đorđević nemogu da se mere. Pozicije u timu su potpuno različite i glupo ih je porediti. Đorđević je legenda i definitivno kvalitetniji igrač, mada se nije proslavio u NBA. Ali pitanje koliko bi Stojaković bio dobar da je ostao u Evropi?

A ovo za Ajversona je preterivanje mada je on najsebičniji igrač kojeg sam video da igra neku kolektivnu igru.

Nego ko će da prenosi NBA, ima li neko informaciju?
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
@SerbianFighter: Koji bre junior i koje ekipe daj ne pricaj svasta! Jesi li ti ikad igrao kosarku!
Djordjevic je legenda, kapa dole, ali ti pricas o 2 all star igracu, koji je NBA izuzetno cenjen... cist sut promas je vrlo cesta stvar kad igrac ne dobije 10 napada loptu pa izgori... A kad krene Stojakovica sut, nema tu sile, uteruje tih 25 santima u sve rupe, bez njega nebi mi uzeli titulu ni 2001 ni 2002, niti cemo uzeti 2006, ako se ne sazali i zaigra za ovu jadnu naciju, koja nema ni himnu ni grb, a koliko vidim i narod brzo zaboravlja sta sve ulazu ti momci koje samo u ime patriotizma... PONAVLJAM: Pokazace se ko je u pravu, evo ja cu pratiti i kompletnu statistiku i sve okolo ucinka P S u NBA i nadam se reprzentaciji, videcemo ko ce biti demantovan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Koji bre junior i koje ekipe daj ne pricaj svasta! Jesi li ti ikad igrao kosarku!
Naravno da jesam, i upravno zato kazem, od 37 suteva vise od 27 poena svaki prosecan igrac moze da da. Mozda ne moze da da onakve koseve kakve daje Iverson, ali to ne menja cinjenicu da moze da da taj broj poena.

Citat
Djordjevic je legenda, kapa dole, ali ti pricas o 2 all star igracu, koji je NBA izuzetno cenjen...
Taj allstar odavno nije ni 2% ono sto je bio u vreme 90ih.
Ti igraci jesu za svaki respekt, ali to ni u sali nije za uporediti sa onime sto je nekad bilo.

Citat
A kad krene Stojakovica sut, nema tu sile, uteruje tih 25 santima u sve rupe, bez njega nebi mi uzeli titulu ni 2001 ni 2002, niti cemo uzeti 2006, ako se ne sazali i zaigra za ovu jadnu naciju, koja nema ni himnu ni grb, a koliko vidim i narod brzo zaboravlja sta sve ulazu ti momci koje samo u ime patriotizma...
Uteruje. Celu utakmicu uteruje. I onda ostane sam za 3 koja treba da ih vodi u finale konferencije i napravi airball. Ili veze 96 slobodnih bacanja i onda promasi 2 u poslednjoj cetvrtini pri 1 razlike.
Titulu smo uzeli i zbog njega i zbog onih koji su ga zakrpili.
A te titule nisu bile ni prineti onima koje je osvajala generacija pre toga. Ono je bilo na kvalitet, ono je bila umetnost, a ovo je bilo na silu.

Citat
Stojaković i Đorđević nemogu da se mere. Pozicije u timu su potpuno različite i glupo ih je porediti. Đorđević je legenda i definitivno kvalitetniji igrač, mada se nije proslavio u NBA.
Pricali smo o suterima. Sasa Djordjevic nije samo to, ali je i to.
A sto se tice njegove Nba epizode... 2 utakmice po 19 poena.. sa klupe.. to i nije tako lose.. ali jebiga.. njemu to ne odgovara... on i onako ceo zivot kuburi sa povredama.. letece izmene.. ulazak u igru ne zagrejan... sta znam..
I pedja danilovic je imao "neuspesnu" nba karijeru, jer nije dobijao priliku. Cak i u onoj legendarnoj utakmici 21 poen 7/7 za tri, trener ga je vadio... jebiga.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Pa dobro, ali Danilovićeva rola u NBA (Majamiju) i nije bila toliko mala.
Tačno da je ulazio sa klupe ali ipak se dolazao da zna.
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.