2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Pred Sezona 05/06  (Pročitano 17853 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Za one koje zanima: Njegov Nba Profil: http://www.nba.com/playerfile/sasha_danilovic/index.html
Dakle 13 poena te sezone prosek, a u sledecim po koji vise...
To nije lose.. ali realno.. u to vreme... on je bio clan najbolje neamericke petorke sveta... mislim da je ono sto je u Nba napravio.. jako malo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Mislim da mu je trebalo malo više istrajnosti i da bi sigurno uspeo. Ali verovanto mu nije bilo zapelo...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
@SerbianFighter:
 Cisto da razjasnimo o cemu ti pricas (37 suteva): Stojakovic je prosle sezone na kos sutnuo 1016 puta na 66 utakmice (prosecno 15.4) a rekord karije u upucenim sutevima na kos protivnika je 29 i to 2001 godine.
A ti pricas neki tamo junior 37 suteva, u kojoj ligi!
Stalno spominjes jedan air ball i 2 bacanja, a sta je sa silnim torjkama koje je pogodio preko ruke..... ima sigurno najpravilniji sut u NBA tj. u celom svetu!
Generacija Dordjevic, Danilovic su imali kvalitet, ali su pre svega dobili na srce, a 2001/2 cist kvalitet!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cisto da razjasnimo, to o cemu ti pricas apsolutno je nebitno.
Tvoja izjava:
Citat
3. Zadnja lopta u utakmici, sto bi rekao jedan moj bivsi trener ako imas muda sutnes, ili si pokojnik ili pukovnik; a da dajes po 30-5 poena to je nesto mnogo teze, to pokazuje suvi kvalitet.
Moj odgovor:
Citat
Suvi kvalitet? Iverson je svojevremeno davao prema nekims tatistikama 27 poena iz 37 suteva... Uzmi junioa neke nase ekipe.. daj mu 37 suteva preko igraca.. dace vise od 27 poena.

Ima li tu ista nejasno?
Ne zanima me stojakovic kao suter. Svaka njemu cast sto trpa kad je nebitno, al to uopste nije bitno. Ima Dirka koji to isto cak i bolje od njega radi iako je 10 cm visi , ali za razliku od stojakovica kad treba da pogodi, on pogodi.
Ti si rekao da igraci koji daju 30-5 poena su vanserijski.. to zavisi.
Nikakav problem nije dati 30-40 poena ako si jedina zvezda tima pa sve lopte idu na tebe..  kao sto je to sa brajantom koji isto za 25-30 poena sutne po 35-40 puta za to.
Opet.. daleko vise cenim igraca koji ce potrositi 10 lopti vise po utakmici, ali ce imati herca da sutne i pogodi kad je vazno nego pedja koji nikad nije dao bitan sut.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2

Nikakav problem nije dati 30-40 poena ako si jedina zvezda tima pa sve lopte idu na tebe..  kao sto je to sa brajantom koji isto za 25-30 poena sutne po 35-40 puta za to.
Opet.. daleko vise cenim igraca koji ce potrositi 10 lopti vise po utakmici, ali ce imati herca da sutne i pogodi kad je vazno nego pedja koji nikad nije dao bitan sut.
da samo sto je Brajant resio mali milion utakmica i kad je Shek bio tu davao je kao on, ako ne i vise... Brajant je druga prica totalno...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sto i lepo pise u drugoj recenici...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
da, ali na Brajanta nisu isle sve lopte, pa je o5 davao toliko poena  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nikad ti centar nece i ne moze biti prva violina.. ok.. shaq je dominantan centar, mozda i najdominantiniji od chambelaina na ovamo, ali on nema otvorene suteve, trojke.. on ima skokove i zicere ... nije to za uporediti... kontas.. u ekipi u kojoj imas centra zvezdu, uvek ces imati mesta za jednog beka ili krilo... dok u ekipi u kojoj imas beka koji je super star nema mesta za bilo koga ko bi hteo da dobije loptu i uradi nesto sa njom.... sta moze da uradi bilo koji dobar suter pored iversona? Nista. A pored kida? 40 poena.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
pa ispostavilo se da na kraju ne mogu da igraju Brajant i Sheq zajedno... i uvek je bilo netrepeljivosti medju njima... kapiram ja sta hotjes da kazes i donekle se slazem, ali ako postoje 2 igraca koji pretenduju za lidera ekipe tesko da tje se oni medjusobno slagati, sem ako se jedan ne pomiri sa cinjenicom da nije prvi igrac i zrtvuje se zarad ekipe, bez obzira na kojim pozicijama igraju ti igraci... sujeta je tu velika kod takvih velicina i malo je njih koji mogu da se pomire sa tim da nisu prvi igraci... zbog toga, izmedju ostalog, Lejkersi nisu osvojili prsten kad su igrali Sheq, Kobe, Meloun i Payton...
a Kid i Iverson su dva totalno razlicita tipa igraca... prvog obozavam, a Iversona ne mirisem preterano, ali mu skidam kapu jer je odlican igrac ali nije po mom ukusu...
i na kraju ne kapiram kako neko moze porediti Stojakovitja i Djordjevitja... bez obzira koliko Stojakovitj bio cenjen trenutno, Sale je legenda i tu daljeg razgovora nema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Opet.. imas igracke legende koje su igrale zajedno godinama u odlicnim timovima.. super se slagali a nista osvojili nisu (eventualno, neko po nesto)... znalo se ko je tata, ali svejedno.. to su sve bili hall of fameri...
Eto... Malone / Stockton / Hornacek , Payton / Kemp ...
Za mene je doduse Ser Charles neprikosnovena legenda Smiley , al eto ni ona bas sa time nije imao preterano srece.. a imao je samo takve saigrace...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.