2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Pred Sezona 05/06  (Pročitano 20156 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Opet.. imas igracke legende koje su igrale zajedno godinama u odlicnim timovima.. super se slagali a nista osvojili nisu (eventualno, neko po nesto)... znalo se ko je tata, ali svejedno.. to su sve bili hall of fameri...
Eto... Malone / Stockton / Hornacek , Payton / Kemp ...

naravno... ali uvek ima izuzetaka... ne bi ni bilo zanimljivo da nema u krajnju ruku  Smile
Citat
Za mene je doduse Ser Charles neprikosnovena legenda Smiley , al eto ni ona bas sa time nije imao preterano srece.. a imao je samo takve saigrace...
Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Mozda nisi razumeo poentu poje price, bre Stojakovic ne dobija loptu sakramentu, Bibi ga gleda kao da mu je zadnja a ne prva opcija, da je njemu J Kid, davao bi prosecno 30 poena, 7-8 skokova i 3-4 asistencije po mecu, i sto je najvaznije odlucio bi puno utakmica, ja sam siguran u to. Jednostavno u ovoj prici Bibi gleda prvo svoje dupe i svoj konto, pa onda gleda ortake, pa tek tu dolazi Pedja. (nesto slicno nam se desilo u reprzentaciji ove godine).
Najbolji suter Sakramenta dobija 15 lopti a Iverson 37, mislis da je to logicno?
I rezultat svega ne dobije 11 minuta poslednje cetvrtine 1-2 lopte i onda zadnja akcija za njega, logicno rezultat cist promasaj. Covek nije luzer jednostavno par lopti nije uslo iz vise razloga od kojih sam ja jedan naveo....
A da on ima najlepsi sut koji sam ja u zivotu video, ne moze niko da me razuveri!
I on je jedina prava NBA zvezda koju mi imamo, sve su ostalo prosecni igraci koji tek moraju da dokazu svoj kvalitet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mozda nisi razumeo poentu poje price, bre Stojakovic ne dobija loptu sakramentu,
Ne bas.. stojakovic dobija loptu, samo je prosledjuje dalje. Bibi jeste sebican, ali nista posebno.
Citat
Najbolji suter Sakramenta dobija 15 lopti a Iverson 37, mislis da je to logicno?
Veoma. Iverson svaku loptu koju dobije sutne.
Citat
I rezultat svega ne dobije 11 minuta poslednje cetvrtine 1-2 lopte i onda zadnja akcija za njega, logicno rezultat cist promasaj. Covek nije luzer jednostavno par lopti nije uslo iz vise razloga od kojih sam ja jedan naveo....
Ja sam rekao, postoje zvanicne statistike da poslednju cetvrtinu ima sut ispod 20%, dakle nikako ne moze sa 1-2 lopte da dobije takav procenat. Dobija on sasvim dovoljno lopti, ali ne moze bola da ubode.
Citat
A da on ima najlepsi sut koji sam ja u zivotu video, ne moze niko da me razuveri
Da li ima lep sut ili nema apsolutno je nebitno.. A u tom domenu igre MJ je zaista apsolutno neprikosnoven iako ja nisam neki narocit njegov fan nikad bio.
Vazno je da lopta ulazi.. a kako je izbacena... sporedno je... Rece Tim Hardaway... veliki igrac i covek.
Citat
I on je jedina prava NBA zvezda koju mi imamo, sve su ostalo prosecni igraci koji tek moraju da dokazu svoj kvalitet...
Dokle god on dobija manje ili slicno glasova na izboru za allstar kao webber koji pauzira 6 meseci zbog povrede i koji nije ni S od onoga sto je nekad bio star u Nba.. nemamo bas mnogo pricati ... Divac je ime (prezime) ... Stojakovic je najefikasniji nas igrac... ali od njega nikad nece biti legenda...
Nadam se da gresim, ali sumnjam da je tako

Inace i Radman i Krstic imaju sansu da naprave nesto, pre svega Krstic.. takvu rookie sezonu malo ko ima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Pre svega meni je jako bitno kako lopta ulazi, a ne samo da ulazi (najgore mi je kad odem na basket i vidim neke drvosece kad frljaju lopte), ali kao sto se ti nadas da gresis, ja kazem da ce moje reci potvrditi Pedja, zivi bili pa videli!
Ja sam spreman da se kladim da ako se on vrati u reprzentaciju, mi uzimamo medalju, bez problema! Jer kod nas je bio slucaj: (nisam siguran da se tacno ovako kaze, ali poenta je bitna) Kada macka ode, misevi kolo vode!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Sto se tice Krstica, super napredije i imao je odlicnu sezonu, ali slabe igre u repr. su deo upravo moje price oko Bibija i price iz prethodne moje poruke!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Sto se tice Krstica, super napredije i imao je odlicnu sezonu, ali slabe igre u repr. su deo upravo moje price oko Bibija i price iz prethodne moje poruke!
a razlog slabih igara u repki je povreda od koje se nije oporavio...
a ko kako sutira, nije najbitnije, ali meni se Stojakovitjev nacin sutiranja ne svidja... pogledaj ako imas prilike, cd sto je izdao Djordjevitj, tu imas snimak kako sutira bacanja... to je po meni savrsen i najlepsi sut... naravno, Dzordan je kralj, ima ih jos, ali ovaj Saletov sut koji imam, mi je vrh...
a sto se tice drvoseca na basketu i mene uzasno nerviraju, pogotovo kad traze faul za svaq sitnicu a oni ubijaju, tu su najgori matorci na Adi, a posto svaki dan igraju ne mogu da promase, kako god da izbace loptu... ali je lepo videti ih kako se nerviraju Smile odoh u off, sorry  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Što se Radmanovića tiče - igra lošu odbranu a to je osnova u NBA.
Krstić veoma brzo napreduje ali nikada neće biti zvezda ali bitan šraf u nekom pobedničkom timu da.
Mislim da je vrlo koristan i da je otišao u pravi tim, za razliku od Miličića koji greje klupu (za debele pare ali ipak greje klupu).
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U tome je stvar.. vrlo je relativan pojam sta je zvezda.
Ni stojakovic nece biti zvezda, on ce mozda biti popularan igrac, ali nece biti zvezda.. sindrom crisa mullina ili jeffa malonea... ljudi koji su konstantno u najvecoj eri kosarke davali bruka poena ali nikad nista nisu napravili, jer nikad nista bitno nisu dali.
Ako nemas neki svoj potez na spici ti nisi zvezda... ljudi nemaju po cemu da te pamte.. broj poena koji si dao je lokalna stvar, fenomalni potezi su svetska...
Danilovicevo kucanje preko sabonisa ce se pokazivati jos 20 godina.. o saletovim trojkama reci ne treba trositi...
Za Krstica nije preterano bitno kako je odigrao u reprezentaciji.. pa i mladi majmun Marko Jaric se izbrukao propisno pa je potpisao ugovor na 40 mil dolara, radman isto tako...
Poenta price... izmedju dobrog sutera koji nema i loseg sutera koji ima muda, lopta u poslednjoj sekundi ce uvek otici na onog s mudima Smiley Zato je manu zvezda, zato je dirk zvezda i zato pedja nije zvezda Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
bla bla bla
Ja bogme koliko gledam kosarku Sakramento (99.99%) uvek pravi poslednju akciju za Stojakovica. Toliko o tome.
I nije zakucao preko Sabonisa (Danilovic, Djordjevic, suvisno trositi reci o njima) ali ga ima po raznim spicama, pocev od NBA, pa do lokalnih. A prosle sezone dres sa njegovim imenom je bio oko 25 mesta medju najprodavanijim dresevima u NBA. (Od evropskih igraca mislim da je ispred njega bio samo Novicki, sto je i logicno jer je igracina)
Mozes da ga volis ili ne, da ti se svidja ovo ili ono, ali covek je zvezda i to je cinjenica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Bogme koliko gledam kosarku Sakramento (99.99%) uvek pravi poslednju akciju za Stojakovica. Toliko o tome.
I zato ni jedne sezone nije napravio nista Smile iako je bilo sezona u kojima je bio i najbolji klub u ligaskom delu
Citat
I nije zakucao preko Sabonisa (Danilovic, Djordjevic, suvisno trositi reci o njima) ali ga ima po raznim spicama, pocev od NBA, pa do lokalnih.
Ja ga ni na jednoj spici nisam video. Na kolazima od po par minuta mozda.
A sto se lokalnih tice.. na njima ces naci i mnogo gore igrace od njega.
Citat
Mozes da ga volis ili ne, da ti se svidja ovo ili ono, ali covek je zvezda i to je cinjenica!
Ma volim ja njega... zemljaci smo.. sa jedne strane porodice sa divcem, sa druge sa njim.. i on jeste najbolje sto mi imamo.. ali to ne menja cinjenicu da nema muda.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.