Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:52:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K11  (Pročitano 88103 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Jbt 2 poraz u zadnja 3 meca.Sad od Toronta.Unistili me sa trojkama i skokovima.Imali 20 skokova vise.  Smile Smile
Jos mi se bio nesto u toku meca povredio Majnor,Vestbruk brzo usao u problem sa licnim greskama.Pa sam tako igrao bukvalno sa 8 igraca.Durant igrao skoro celih 32 minuta.  Smile
Katastofa.Na kraju 100-91 za njih.
Katastofalan sut za trojke 2/14.  Smile Barnjani valjda ne ume da promasi sa poludistance.  Smile
Trenutno skor 25-12.Delim prvo mesto sa Lejkersima.Sledeca protiv Portlanda.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
Katastofalan sut za trojke 2/14

Smile

Jebote ja za poluvreme imam oko 7 trojki iz oko 15 suteva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Buraz ja igram na 8 minuta.  Smile  A i sutiram uglavnom kad mi igrac ostane sam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
A to je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy S III
al je bre izazov na superstar tezinu...  Smile

oplemene mi se nervi ako odnesem pobjedu : )

Ne mogu da prestanem da je igram..... 

Sezona za sezonom...

a nije los ni Jordan Challange.

Thank you 2k Sports!
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
I ja sad igram na superstar, jedino my player igram i dalje na All-star, jos sam los,hehe. Malo mi je nerealno da na pocetku imam 40 overall, ako uzmemo u obzir da je prosjecan overall za rookie otprilike 60. To mi je mozda i jedina zamjerka u citavoj igri  Smile
Ja stvarno ne znam sta bih prije igrao...poceo sam MY player, pozicija SG, bio 10.(mislim) pik na draftu, uzela me Minesota.Imao sam solidan broj minuta da igram i mogli smo mozda cak i playoff obezbjediti da nisu uradili neke debilske trejdove.  Smile Ne mogu se sjetiti svega, ali uglavnom, ostao sam bez Bizlija, Lova i Veslija Džonsona, a dobio sam Milsapa, Čildresa retardiranog i Stojakovića, zbog koga sam imao skoro 8 asistencija po utakmici  Smile
Trejd je meni odgovarao, jer sam dobio veću minutažu, ali smo ispali iz borbe za playoff.
Na kraju sezone  sam imao oko 15 poena, 4,5 skokova, skoro 8 asistencija i 2 ukradene po utakmici. Bio sam u rookie petorci godine i najbolji šesti igrac lige.  Smile
Lejkersi su na kraju bili sampioni, a ja sam presao u Oklahomu i poslije 10ak utakmica sam popravio statistiku, ali mi se ne svidja...trazio sam trejd.  Smile
Sad malo pauziram sa my playerom... citajuci vase komentare, naložili ste me na asosijejsn mod  Smile  Smile
Krenuo sam sa Klipersima, poceo sam u par utakmica gurati Jordana ispred Kejmana i lik je prelud! Ima 5-6 blokada po utakmici. Grifin je monstrum ima 20+ i skoro 15+ po utakmici.  Smile ubija sa poludistance takodje. Ovi ostali su solidni, navikavam se na Gordonov šut, ima brz izbačaj, al' je ubica.

A sto se tice Jordan čelendža, uspio sam zavrsiti par onih laksih, pa sam na kraju upisao cheat da mi se otkljuca da pičim sa Jordanom,  Smile
Koji ludjak, na pocetku mu je mislim 78 overall, i sto se mene tice ne treba mu vise, hahaha. radim s njim sta hocu. Da, i moze imati sve 99  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy S III
sa Jordanom je zajebano jedino kada treba skokove sakupit... al se nategne nekako..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
ZAvrsio sam sezonu sa Klipersima, ne mogu se sjetiti odnosa pobjeda i poraza, ali uglavnom sam bio 7. na zapadu. U playoff-u me zapadne Oklahoma i  borba do kraja! igrala se sedma utakmica, svi dobili utakmice na svom parketu. Sedma utakmica je krenula kao da nece biti uzbudljivo, prva cetvrtina 32-21 za mene, 17 poena Grifina  Smile
U drugoj manje vise isto, na kraju poluvremena bilo 59-38  Smile
potpuno sam ih zaustavio, Durent je imao 17 poena, ali je mnogo promasivao.NA pocetku 2.poluvremena sam cak povecao prednost, a onda je krenulo naopako. Svi se raspucali, Ibaka mi uhvatio 5 off.skokova za redom, poslje svakog mog promasaja su mi dali trojku.  Smile Durant je na kraju imao 40 poena.
Tokom 4. cetvrtine su mi prisli cak na 4 poena razlike, pa sam tad poceo da forsiram Grifina i Gordona. Grifin im je dao more koseva, zavrsio je sa 49 poena, 11 sa penala od 12 pokusaja.ZAto su ga u zadnjoj cetvrtini udvajali i uvijek Gordona ostavljali samog na sutu.  Smile
U drugoj rundi igram sa Spursima, i trenutno je 3-2 za njih, sad igram kod kuce za 7. utakmicu. Grifin jede Dankana!Inace, prva petorka mi je ostala ista, samo je tu Jordan umjesto Kejmana, njega sam dao Torontu za Stojakovica i pik u prvoj rundi drafta  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.490.1
Izašao je oficijalni patch za PC verziju.
Čeka se još crack, svakog dana treba da izadje
http://nba-2k.com/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung Galaxy S III
Izašao je oficijalni patch za PC verziju.
Čeka se još crack, svakog dana treba da izadje
http://nba-2k.com/

Hvala na infromaciji.

Odavno vec cekam taj patch.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:52:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.