Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 21:58:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K11  (Pročitano 88151 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Jbt mesec dana niko nije pisao na temi. Smile
Inace zavrsih sezonu kao prvi sa skorom 54-28.Dobio sam u plejoffu Jutu sa 4-1.Sad sledi San Antonio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Ja sam izbacio i San Antonio takodje u 7. utakmici  Smile ponovo ih Griffin razbio! Ostave me, 100% zavrsava, udvoje ga, neko je na trojci sam  Smile
U finalu konferencije su me Lejkersi tukli 4-2, i te dvije ne znam kako sam dobio. Neki trejd su uradili, uglavnom Nash im je na pleju.  Smile Ubiše, ali nece jos dugo. Sad cu se probati pojacati sto je moguce bolje, pa krece nova sezona.

edit: eh da, javite ako naletite na krek za ovaj patch  Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 08:36:59 od Vitto »
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b11
Ja sam izbacio i San Antonio takodje u 7. utakmici  Smile ponovo ih Griffin razbio! Ostave me, 100% zavrsava, udvoje ga, neko je na trojci sam  Smile
U finalu konferencije su me Lejkersi tukli 4-2, i te dvije ne znam kako sam dobio. Neki trejd su uradili, uglavnom Nash im je na pleju.  Smile Ubiše, ali nece jos dugo. Sad cu se probati pojacati sto je moguce bolje, pa krece nova sezona.

edit: eh da, javite ako naletite na krek za ovaj patch  Smile

Na ranije navedenom sajtu imash sve - i crack i patch
« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 09:13:37 od strix83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Sta taj pec sve obuhvata?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b11
imaš sve na tom sajtu, al ukratko - ko je imao problema sa myplayer modom - više nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S4
Ma nema sta ne obuhvata, sad cu da skinem. Od ponasanja igraca u napadu i odbrani, preko promjenjenih kriterija sudjenja u razlicitim situacijama, pa do vise akcija na kljucne igrace kad se lomi utakmica. Poboljsanja u player modu, gdje vidis koju akciju ti play zove, i mozes pratiti kretanja, a ne trcati ko sumanut.  Smile
Onda lagovi izmedju cetvrtina, na poluvremenu, pa kod player of the game... onda ne mijenjaju se sami od sebe potezi i zakucavanja igraca nakon zavrsene sezone itd...
Nego, koju verziju da skinem, US ili evropsku? Mislim, kako da znam koja je kod mene?
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ok, fala na informaciji Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung Galaxy S III
djavo ponio, nema jos lijeka...

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Видим да је тема скоро рикнула,па ај да освежимо мало..

Пошео сам опет са Денвером,али сам одмах на почетку извршио трејдове и имам идентичан тим од прошлог сејва,дакле довео Блеча,Илијасову,с тим што сам уместо Реде довео Џералда Хендерсона који улази само  док Џ.Р. Смит одмара дакле 3 мин по текми....дакле почела сезона  Smile

Изгубих 2 на почетку од Лејкерса и Орланда и онда везао 8 победа  Smile

Издвојио бих 3 велике победе над Чикагом где сам Роуза зауставио на ''само'' 15 поена и над Сан Антоном где је Данкан имао 13п и чак 4 скока  Smile

А трећа и нај дојајнија победа је над Хјустоном!! Еееееј први пут у историји,реко ај да пробам па ако крене малтретирање прекинућу и симулирати до краја,међутим крљали смо се много добро. Са Мингом сам имао тактику да у нападу играм више пик ен рол тако да се он извуче скоро до тројке,а онда Нене утрчава јер је бржи и поентира. Ови остали из Хјустона скроз безопасни,а дуел Нене-Минг обележио утакмицу.
На крају чак и комотна победа од 7 разлике играч утакмице Нене Smile

Минг 17п,6ск,3бл...
Нене 17п,7ск,2бл...

Тренутно сам први на западу,а на реду су Вашингтон,Мајами,Кливленд,Орандо....мислим да је све у гостима
« Poslednja izmena: 17. Feb 2011, 16:26:27 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung Galaxy S III
Obracam se ljudima sto pisu odje o svojim offline 2k-podvizima.

Dakle, ljudi.... predlazem da, prije nego napisete koliko ste koseva dali i od koga ste izgubili, istaknete na kojoj tezini igrate utakmice , jer u suprotnom tekst gubi na smislu. Ovako cu da znam da ste prave baje, ako na superstar ili ne daj boze HOF, savladate npr Dallas i urucicu vam pohvale.

Inace,

Instalirao sam ovaj novi PC patch.... i sta znam, popravili su neke detalje, ali :
- se lopte i dalje prelako gube..
- odbrana se i dalje lose postavlja...
- hawardu ( centrima uopste ) i dalje lupaju banane pod kosem i u 1 od 10 pokusaja odlucjuje da zakuca..
- doduse cesce, ali i dalje se desava da lopta odleti pogresnom igracu, umjesto onom zeljenom.

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 21:58:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.