Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 15:46:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K11  (Pročitano 87844 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Zakari ti je ubica i na igrici... znaci nesto poput Lava iz Minesote... otprilike nekih 30 poena i 15 skokova.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Нисам уз'о Закарија,реших ипак да се мучим и да склопим тим без звезде онако баш како сам и зацртао у почетку и знаш шта? Одушевио се.

Пази ово,заливадим Удриха,Стекхауса и неког идиота рукија а доведем Ричардсона и Џ.Џ. Рединга из Орланда,обојица по 69 оверал. Тако да сад имам да крпим на свим позицијама,што би стручњаци рекли,имам поливалентне играче  Smile а тежим ка томе да овај мој тим личи по игри на овај Денвер из стварности,знали  нико не одскаче,свако да колико може,тимски,па докле догурамо..

Епилог,у премијерној текми(пре овог новог трејда,и док нисам попматио акције) изгубим 3 разлике,али онда се залетим на Портлан у гостима и отресем их 7 разлике. 72-65  Smile

Значи,одушевљен сам,ово је сад потпуно другачија игрица од оне кад је Ентони био ту,много више комбинаторике,много више тактике и резервних планова и акција. Много је теже али је и мноооого боље! Кошарка бре!

Против Портланда је било све одлично,знао сам да под кошем немам шанси,па сам се концентрисао на спољну линију а као тактичко изненађење је био Илијасова који је играо четворку,а с обзиром да је шутер,Оден,Олдриџ и компанија мрцина су доста спорији тако да нису излазили високо на њега,па сам их туко тројкама. Туркоглу је малтретирао Батума,а Смит,Делфино и Ричарсон су се мењали на Роју.
И на крају епилог,управо оно што сам и планирао,5 игралча са двоцифреним поенима
Чонси 10
Смит11
Илијасова 10
Тукоглу10
Блеч10
Нене 8

Идемо даље,имам тежак распоред,Чикаго,Далас,Мајами,Детроит,Чикаго....
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 20:36:08 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ma kakav Entoni... J.R. 16x bolji.

Pa ti sve sutere imas... sta je s Martinom Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Мартина сам ишутирао још на почетку прошле сезоне,трејдовао њега за Блеча  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Uhuhu... dobar potez. Ali ja gotivim Martina tako da ti sleduje samar kad se vidimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
 Smile Smile

Ма готивим и ја Мартина ал је Блеч за класу бољи. Бре Закарија кад би довео,грејао би клупу Блечу...невероватан је!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
Ja pokusao da dovedem Nenea, mnogo je dobar na postu, ali q, traze mi Cousinsa, Lova i Andersona  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Ух брате,јес да је Нене звер ал баш толико није...

Него да наставим...пишање по сиротињи се наставља,бре овоније нормално колико је добро,да сам знао овај тим раније да направим. Ладно сам одрао Чикага 71-40  Smile  Још код њих игра и Ајверсон,а највише проблема ми задао Бузер...8 поена  Smile Smile
Одбрану сам покидао,Чонси одрао Роуза,ни један скок у нападу нису имали,а ми 7  Smile

После гекнем Далас...18 разлике  Smile Џ.Р 28 јебених поена
А за крај,звекнем и Мајами лаганих 7 разлике,било је и више ал на крају дали неке тројке па избегли катастрофу.

Не знам шта да вам кажем,ево сад против Мајамија рецимо
Чонси 6
Смит4
Илијасова 6
Нене 8 поена

Ал зато
Делфино 12
Туркоглу 10
Драгић8

Резервисти покидали...тим бре!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Samsung SGH-E590
Jel ima neki patch da mi se ne sjebe ovaj transfer finder ili kako vec? Ujebu mi se ove zvezdice i svi igraci mi vrede jednu. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC Sensation
Idemo dalje...ebote samo ja pisem  Smile

Geknuo Detroit nesto mnogo,jedno 15ak razlike,al ajd nisu stvarno ozbiljna ekipa,cak im i Hamilton ove godine na klupi,srozao mu se overal,jedino sto su doveli nekog rukija,belac,ima smesno ime,ja mislio ratard,kad on mi dao 6 trojki  Smile
Posle sam izgubio od Cikaga..jebiga,verovatno poizdeli sto sam ih omalovazavao na prosloj pa mi vratili...al na kraju ipak samo 5 za njih  Smile Nisam mogao da povatam ni onog blesavog Rouza ni ajversona,pa jos kad su se izrotirali,pa ovaj bek a ovaj plej...ma ko ce to da uvati...al ko ga jebe.

E posle Golden stejt...jebote oni su skroz zajebana ekipa bre. Na svu onu muku sto imaju sve trojkase u ekipi doveli i Reda iz Milvokija,tako da komotno mogu da igraju i bez visokih igraca. Jurio ih celo poluvreme,al na kraju ih stigao i prestigao,ipak nisu mogli sve da pogadjaju..

I onda najzanimljivija utakmica u Skramentu. Nisam bas ispratio koga i sta su to tako bitno doveli al sad Sakramento ima overal 5  Smile Da li su svi napredovali,napucali se...jebem li ga. Uglavnom krenulo agresivno,pa me zatrpao Lendri i Evans...na poluvremenu bilo 14 razlike za njih. Stisnem u drugom poluvremenu i krenem da ih stizem..u poslednju udjem sa 8 poena minusa. Opet macevanje,odbrana,drz-ne daj,nesto na kontre nesto na silu...25 sekundi pre kraja pola kosa za njega,ja iskljucim onu opciju da mi automatski pravi faulove i nekih 10 sekundi pre kraja fauliram pleja koji promasi jedno i pogodi drugo bacanje. Poslednji napad,akcija za Smita...izvlaci se na trojku,dobar blok Nenea i naravno...BOMBA

0.4 sekunde do kraja,Arko arena u soku.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 15:46:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.