Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:46:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K11  (Pročitano 87908 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

Malkina sramota da napise sta je radio sa Lejkersima.  Smile

Ма де ме срамота,ребно сам их 3-1,сад сам у великом финалу са Мајамијем,водим 2-1 и на диазепаму сам задња 4 дана  Smile....ал ме мрзело да пишем кад сам био једини на теми  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
Igram sa burazerom i koji god tim da uzmem ja ga osurim i to dobro, osim kad on uzme onaj budjavi Boston. Daj te neki savet sa kojim timom da igram protiv Bostona?

Ja sam mog rokno s Kingsima, sve na Evansa, a sa Udrihom neznam da omasim trojku. Uzmi tim s kojim najbolje igras, ja sam mog roknuo i sa Dalasom, a ortaka kad je uzeo Boston sa Lejkersima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC Sensation

E pa rodjaci,znate sta ovo znaci. Jebo sam im kevu  Smile

Iako je bilo veliko finale,vise problema sam imao sa Lejkersima nego sa Majamijem,jer lakse mi je da cuvam Dzejmsa od Kobija,vejd i nije nesto dominantniji,Bos tu i tamo,al sve u svemu,dobio sam na taktiku. Sad cu to malo detaljnije..

Dakle,dueli koji su odlucili su verovali ili ne Miler/Smit i Bos/Blec. Nekako mi je uvek uspevalo da u prvoj cetvrtini povedem sa 6-8 razlike i krenem prvi da rotiram. Odmah izbacujem Karmela i Consija,ulaze Udrih i Ilijasova kojim je zadatak da tu razliku koju sam stekao ne ispuste. Dalja rotacija je ona kada Dzejms izlazi kada vracam Karmela gde je on dominantniji od bilo kog drugog cuvara,dok je Blec u igri uvek kad i Bos,ne toliko zbog napada koliko zbog odbran,jer samo sa njm uspm da ga ponekad izblokiram na onu akciju kada Bos sutira iz ugla sa poludistance. U principu,ocekivao sam da cu jaja da ozuljim i da cu imati male sanse,medjutim odigrali su momci do jaja i zasluzeno pobedili  Smile

Pojedinacno
Consi je odigrao odlicno,iako sam ga vise koristio za proigravanja a manje sutirao,u finalnoj seriji je bio mozda i najbolji od svih. U poslednjoj i odlucujucoj utakmici je imao 15p,4sk,10as,3blokade  Smile
Dz.R. je najstandardniji u ekipi,odradi svojih 15ak poena i 4-5 skoka i od njega dosta. Smeker.
Karmelo jeste najdominantniji ali sad protiv Majamija i nije nesto igrao,jer ga je cuvao Dzejms tako da i nije mogao da se kurci,sve u svemu bio je odlican i njemu velike zasluge pripadaju za titulu.
Blec je apsolutni godpodar ove igre i tip kojeg najbolje obozavam  Smile Ne znam da li je bolji u napadu ili u odbrani. Mislim da je svaku utakmicu gde se lomio rezultat on odlucivao sa ili svojim poenima van reketa ili nekim bitnim skokovima u napadu ili bananama...car!
Nene je ljudina,voli Denver i gine na terenu,uvek ce igrati u ekipi koju god da treniram..

Udrih...pa ono,nije on los igracic,dobar u odbrani,pouzdan u napadu,mada ja i nisam isao preterano na njega,imao je svoju ulogu i bio sasvim korektan.
Henderson isto kao i Udrih..
Ilijasova,e tip me bas odusevio sad protiv Majamija,bolje j bre cuvao Lebrona od Karmela,i dalje je jedan od najzahvalnijih igraca i i dalje ga volim.
Spliter...nista posebno.
Andersen,apsolutni ludak i igrac kog svaki tim treba da ima kao rezervnog centra...mnogo dojajan lik.

Sve u svemu,ovo je bila stvarno sjajna sezona a kako su utakmice odmicale tim se sve vise uigravao i sve smo lepse igrali,naucio sam kako koji igrac dise i tacno znam ko koliko moze i zna. Sve je bilo super i ono standardno"Ponosan sam na svoje igrace,zasluzili su ovo...i hvala mami i tati "  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC Sensation
Opet ja.. Smile

Posto je nova sezona,jebiga mora i drugi post. Veeelike promene su usledile i od onog sampionskog tima sa overalom 9,sada sam olmajti 24-ti  Smile

Jebiga,Karmelo je poceo da jede govna,zapalio preko leta u Bugarsku na more pa se nije pojavio na prozivci za pripreme,Lovson(inace kog nisam ni ubacivao i koji je skroz propao na klupi nije hteo da produzava ugovor a i ko ga jebe kad je slepac,Henderson je dobio nogu u dupe jer je svercovao vutru,sa Udrihom sam se izljubio i pozdravio za dovidjenja,a Spliter je...a jebiga. Dakle prodao sam pola tima i mozda i petorku koja bi dobila ovu koja mi je ostala al sta da se radi kad su bagra i stoka i treba da propadnu  Smile

Sa ostalima sam lako obnovio ugovore,jedino je sa DZ. R.-om bilo malo povucu potegni,al organizivao sam mu neke kurve i sad je sve ok. I dalje sam pri onom planu da imam islkucivo belacki,neamericki tim tako da sam krenuo to da ostvarujem.

NA poziciji pleja sam doveo Dragica,na beka sam doveo Delfina,krilo burazera Hida..i pazario Dzerija Stekhausa kao fre agenta da popunjava broj

Tako da je sastav tima za sledecu sezonu izgleda ovako po pozicijama

Consi/Dragic
Dz.R/Delfino/Stekhaus
Ilijasova/Hido/Delfino
Blec/Ilijasova/Hido
Nene/Andersen/Met Boner  Smile

To je to...IDEMO!

Consi(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
onu akciju kada Bos sutira iz ugla sa poludistance

jebote na tu foru mi svaki mec uvali po 20 poena  Smile

Otkinuo Celticse u Bostonu, ce mec imao prednost od 10 do 20 razlike, na kraju 19.
Evans kida na pleju, svaki mec ima oko 30p, 10as i 5sk, protiv zelenih 37p,12as,7sk
Tompson razbija, dominantan u tandemu sa Kauzenom a ponekad i sa Lavom, 27p, 13sk,
Cousins 15p, 10sk
Love 16p, 13sk

Andersen,apsolutni ludak i igrac kog svaki tim treba da ima kao rezervnog centra...mnogo dojajan lik.

uzeo sam ga umesto Milicica, ima svojih 10ak minuta i redovno 3 do 5 banana, oko 5 peona i 5 skokova, sve sto mi treba  Smile

p.s. e da, malkine, zar ne radis nocnu??  Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2011, 23:25:27 od fiksy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC Sensation
Radim,vidis da pisem latinicom  Smile

Da sam od kuce sad bi vam postavljao ovde skrinsotove i kurcio bih se,banovali bi me.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Consi/Dragic
Dz.R/Delfino/Stekhaus
Ilijasova/Hido/Delfino
Blec/Ilijasova/Hido
Nene/Andersen/Met Boner

Lose bre Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC Sensation
Pa lose brate,to i pricam sve vreme...jebiga  Smile

A sto je najgore ne znam ni koga da trejdujem jer rupa ima kolko oces...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Los si brate na krilu... na niskom krilu... tu moras jednu zvezdu da dovedes... imas i free agenata dobrih... dovedi njih o odma ih trejduj za nekog boljeg.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
МА спремам тактичко изненађење,Хидо ће да игра лажну четворку  Smile Smile

Не знам још како ће то да изгледа јер сад опет морам да уигравам акције(што је мучно до јаја) па ћу видети,а ако не буде ишло узимам Закарија  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:46:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.