Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Навијачка свест  (Pročitano 11966 puta)
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 1100
Citat
А немојте рећи да нисте играли ластиша? 
Трандо охрабри га да не испадне да је он једини играо ластиж  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa i nije ali gajimo neke vrednosti  Smile Smile Ovde se mnogo tesko primaju novine ili nametnuta resenja Smile Ogroman je lokal patriotizam pa tako znam 100 ljudi koji ce ti ko iz topa reci da im je Uzice prece od Srbije cak i ako to nema nikakve logike Smile Sve ovo moze da se prenese i na navijanje....

Sve ovo nema veze sa navijackim mentalitetom al aj sad Smile Smile

Dias ja nikad nisam video svog oca kako se nervira zbog fudbala i kosarke, ceo zivot mi je govorio da moras da budes idiot da gledas neku obicnu utakmicu umesto dobrog filma pa opet od mene ispade ono sto je ispalo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dias ja nikad nisam video svog oca kako se nervira zbog fudbala i kosarke, ceo zivot mi je govorio da moras da budes idiot da gledas neku obicnu utakmicu umesto dobrog filma pa opet od mene ispade ono sto je ispalo Smile

ја да ти кажем, први пут када се сећам да сам био на утакмици са ћалетом сам видео ћалета који устаје са свог седишта, лепог јесењег дана, са западне трибине и виче на судију говорећи му свашта, и заувек ми је остало усађено то у глави "уа бре судија мајку ти јебем"  Smile

брате прво скандирање које сам чуо је везано за судију турчина и мени није било јасно зашто се судија позива да попуши неку врсту жабокречине (јербо сам мислио да је то - то) и да ли је он заиста из турске (то ме је заиста расрдило  Smile )
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nzm Smile mene nikad niko nije vodio da gledam utakmicu Smile Kada je igrao partizan protiv reala bio sam sedmi razred valjda i sam sebi sam nasao karte koje nije mogao da nadje niko u komsiluku i rekao calu da ocu da idem na tekmu ... U celoj mojoj porodici pre mog burazera i mene nije bilo navijaca ni sa kevine ni sa calove strane tako da u mom slucaju to uopste nema veze sa tim sta sam naucen u porodici  Smile A i vecina navijaca onih pravih ultrasa koje ja poznajem imaju slicnu situaciju u kuci... Smile

Ako ovde pricamo o ultrasima o onim najzagrizenijim mislim da oni(mi Smile ) imaju problem sa autoritetima i da namerno rade ono sto se ocekuje da nikad ne urade makar u ogromnoj vecini.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
па брате ти једино ако имаш муда до пода ћеш доћи на фудбал ЗНАЧИ ЏЕНУ НИКО НЕ ДИРА ЈЕБОТЕЕ!!!!

Ева ангелина је закон Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Не знам, не бих рекао да то има проблем са ауторитетом, више бих рекао да има проблем са оним што не капира као део свог тела, али не у негативном смислу. 99 посто мојих другара одавде носи љубав према клубу из породице, и прва сећања везана за клуб има управо уз ћала или старијег брата, не знам, ваљда је овде то тако, вучем корен љубави од ћалета и деде чак, имам неке слике где ми је деда на ЈНА са ујаком, пре 40+ година, и то и онда ме је тог октобра 1996 вуче, кад сам први пут био а да се сећам, вуче ме и не могу одатле а пар пута сам и покушао чак (посебно после дербија 2000 године на маракани). једноставно, као део моје личности, значи ја пијем, студиран правни, правим промашене инвестиције на кладионици, бивам испаљен од стране девојака које ми се свиђају, и навијам за Партизан. као део онога што јесам. никада и ни под којим условима не бих одустао од тога (осим овог дела за кладионицу  Smile )
ћале (и стриц) су ми игром случаја пропутовали целу европу са Партизаном, првих 100ак утакмица сам био са ћалетом, био сам на обилићу када нисмо прешли пола терена јер је аркан тако реко, био сам на кроацији код куће, на кроацији у гостима, био сам на О како је добро видјети те опет утакмици са Цибоном, био сам на једно 25 дербија до сада, био сам против Зете када нас је било 200 на стадиону и када је киша падала а Ненад Брновић дао гол који је ТАКО ОЧИГЛЕДНО био пуштен од стране одбране Зете за 3-2, био сам на Дњепру када је једини пут да је било више људи на југу него што може да стане, а снег је тако лепо падао на источни рефлеткор и било га је безброј гранулица, кад нам је Амелија против Оксера дао гол за 1-1 у 95. минуту, на Тикви, на Тимоку, на Петражалки, био сам на Монтепаскију када смо први пут добили у евролиги после 10+ утакмица без победе, кад нас је било 2000 и кад нас је било 20 000, кад си куповао карту за ЕЛ 2 мин пре утакмице и када си морао да проливаш крв да би је набавио... нас неколицина који смо увек ту били...

и то ми је све из породице потекло. као део мог бића.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne mogu da kazem da te razumem kad ja to nikad nisam okusio niti cu Smile Nikad a da se toga secam nisam osecao toliku privrzenost prema klubu. Kod mene je to uvek bilo kontriranje i kroz prepucavanje sa onim drugim se stvarala neka takozvana ljubav.... To je ono sto je verovatno zastupljeno u vecini krajeva u Srbiji, ljudi koji nikad nisu prosli pored stadiona napusavaju jedni druge zbog ta dva kluba o kojima znaju tako malo i cijim navijacima su oni tako nebitni. To je jednostavno srpska osobina, osobina da se dele i svadjaju to je deo naseg bica kao sto ti kazes. Ti si rodjen u Beogradu i tvom matorom je uvek bilo vrlo lako da vodi tebe na utakmice jer je 90% utakmica igrano u Beogradu Smile Sada kad pogledam iza sebe ne vidim apsolutno nista sto me veze za taj Partizan, jednostavno ne mogu da nadjem JEDNU stvar koja me je vezivala ikad za taj Partizan. Tebi kao Beogradjaninu koji je odrastao na JNA kome su cale i deda bili Grobari i koji ide sa ekipom do kraja gradskim prevozom na domacu i vecinu gostujucih tekmi svaka cast vi ste oni pravi, vas nesto veze za taj klub ali mene iz Uzica ili nekog iz Kragujevca malo sta veze za isti.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
То је истина, и што је најгоре ја бих до сада ваљда требао да имам неко мишљење развијено везано за то, мада немам.
Чињеница је оваква, и на Северу и на Југу 70% (најмање) људи чине људи из условно речено унутрашњости (шта је спољашњост?!). И сада, ако се држимо оне Подржи свој локални клуб, на маракану би долазило 2000 људи а на ЈНА 500. А мени је драго кад видимо то у 20 000/5000. А са друге стране, драго ми је што си ти рецимо кренуо да навијаш за Слободу. На страну то што ја Слободу симпатишем овако, чињеница да подржаваш свој локални клуб је мени супер, из разлога што мислим да је локал-патриотизам (али не у форми сецесионизма, у који, нажалост, дотични често прераста, не мислим у твом сучају него уопште) једна сјајна ствар. Можда мало не-комунистичка, ок  Smile , али тако је - како је.

Citat
ljudi koji nikad nisu prosli pored stadiona napusavaju jedni druge zbog ta dva kluba o kojima znaju tako malo i cijim navijacima su oni tako nebitni.

мислим да се вараш везано за ово. знам зашто ово кажеш Smile знам доста људи који знају и прихватају чињеницу да би наше трибине личиле на го курац без људи из Ужица, Краљева, Крагујевца, Пожаревца, Новог сада, Смедерева.... Али, нажаост, знам много дебила који мисле да су људи одатле "грађани друго реда"

не схвативши, наравно, да су тиме управо ОНИ малограђани... Smile

koji ide sa ekipom do kraja gradskim prevozom na domacu i vecinu gostujucih tekmi svaka cast vi ste oni pravi, vas nesto veze za taj klub

не знам да ли је ово нека иронија Ниџо али имај на виду да нисам ја крив што се огроман број утакмица прве лиге игра у БГ-у Smiley ја бих ставио највише 4 екипе из БГ-а у првој лиги, али како можеш да забраниш некој екипи која то избори кроз другу лигу да игра прву Smile то прво није поштено, а друго није етички. а то што се највише новца улаже у екипе из БГ-а, како да кажем, то је ствар неких других ствари, које нису повезане са навијачима  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
pa dobro ne verujem da je bas 70% Smile Pa gde su ljudi iz Beograda jbg Smiley 1

Kazem to zato sto je tvoja grupa okacila parolu sa sve setalicom "s'namerom podjoh u veliki grad" Smile Mene bi to uvredilo da sam tada bio na tribini iskren da budem... Jednostavno bih se osetio prozvanim i nepozeljnim. Covek van Beograda nikad nece biti covek koji odlucuje na vasoj tribini a ni na onoj prekoputa koliko god da se on cima i koliko god da je on pametan i jak Smile Kad na sve ovo dodas to da oni za taj partizan ili za tu zvezdu navijaju iz razloga navedenih u proslom postu onda dolazis do zakljucka da je mnogo logicnije da vecina ljudi navija za lokalne klubove kao sto je to tako u vecini drzava na svetu Smile

I mislim da ima sigurno 50% navijaca partizana iz beograda koji sve koji nisu iz beograda smatraju za idiote...

Ima u Uzicu nekoliko njih koji su kao neki Grobari a idu na stadion jednom ili dva puta po sezoni, ljudi koji do pre godinu i po dana nikad nisu nosili majicu grobari jug a sada ce da je nose samo da bi izazvali sranje i sl. E sada ti njega da pitas nesto u vezi partizana on je najveci grobar na svetu koji moze postojati ali ne zato sto njega nesto veze za taj klub nego on nas toliko mrzi da je njemu jedini nacin da se odbrani od toga da kaze da voli partizan Smile Mozemo da pricamo o ovome 100 godina ovako preko javnog foruma i nije bas pozeljno Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa dobro ne verujem da je bas 70% Smile Pa gde su ljudi iz Beograda jbg Smiley 1

кућама! педери смрдљиви! ја знам дечка који живи на вождовцу, на 10 минут пешке а 2 минута трамвајем од ЈНА, који је гробар а који већ 10 година није био на ЈНА, а да га пита човек зашто, он би ти рекао да га мрзи. знам дечка који ЖИВИ ПРЕКОПУТА ЈНА, а да га питаш што не долази, рекао би ти да види са прозора. ја питао, знам.  Smile

Kazem to zato sto je tvoja grupa okacila parolu sa sve setalicom "s'namerom podjoh u veliki grad" Smile Mene bi to uvredilo da sam tada bio na tribini iskren da budem...
а знаш и сам зашто је то било окачено  Smile
Citat
Covek van Beograda nikad nece biti covek koji odlucuje na vasoj tribini a ni na onoj prekoputa koliko god da se on cima i koliko god da je on pametan i jak Smile
ово је брате неистина, и сам то знаш, ако се узме у обзир ко води навијање на последњим утакмицама Партизана.

Citat
I mislim da ima sigurno 50% navijaca partizana iz beograda koji sve koji nisu iz beograda smatraju za idiote...
волео бих да кажем да ниси у праву, али заиста немам податке којима бих то могао да потврдим.  Smile

Citat
Mozemo da pricamo o ovome 100 godina ovako preko javnog foruma i nije bas pozeljno Smile

у што боли нас курац ко да причамо о стварима које нису јавне
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.