Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Навијачка свест  (Pročitano 12095 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Сјајан пост. Проналазим се у великом делу поруке.  Smile Одлично Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Могао бих ја што шта написати о детињству генерације која је у сваком погледу на раскршћу-ни тамо ни 'вамо  Smile

Ја сам '92, и док су наши терени били озвучени нон стоп лупкањем лопте, данас кад год прођем поред игралишта претежно старији ликови пикају баскет или фудбал  Smile И који курац да стављају рефлекторе онда, да се наркомани скупљају, да лакше виде убости или смотати ризлу  Smile

Мени је најзанимљивије од лудорија било красти  Smile Пролетиш испод прозора а оно бакута те полије водом, и онда прво што ти падне под руку па пљас у прозор  Smile Е јест' ме ћале једном излупао, дошла стара курва са причом како сам разбио прозор, а маму јој јебем ја погодио ролетну, стакла ни пипнуло  Smile

А немојте рећи да нисте играли ластиша?  Smile Или између две ватре?  Smile Или планова?  Smile

А данас синак сестре од стрица од четврте године седне на комп и ови се диче како све зна  Smile Глава испрана од најмлађих дана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji

А немојте рећи да нисте играли ластиша?  Smile Или између две ватре?  Smile Или планова?  Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile па шта је?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
igro si se lastisa? Smile

baj d vej klinci u mom kraju i dan danas igraju lozinke,zmurke, igraju kladionicu,kradu voce i slicne stvari koje smo mi radili kad smo bili klinci Smile jbg mi stojimo u vremenu ovako nam je dobro Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Хахахахахах ма зезам се бре  Smile Smile Smile Није прошао дан а да им не покидам бар једну гуму шугаву  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
искрено ја сам углавном (штавише сигуран сам искључиво) виђао девојчице да прескачу ластиш

све је то супер али какве везе то има са навијачком свешћу?

Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3310
Између две ватре... кад игра сто људи...забодеш се у позадину и подјебаваш ове напред... прајслес  Smile

Јбг,стојане... нема везе,пролупали смо  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Па повукла нас Колестанова прича, тј цитат  Smile Ал ајд да нас Транда не кажњава  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Људи упадају у један одвратан модерни механизам... океј црнчим од понедељка до петка... увече ћу да се олешим,после ћу суботу да изблејим евентуално изађем...

енглески модел  Smile
Citat
Но,ја ипак мислим да има наде... да народу треба представити праве вредности испред неких институција у које и даље имају поверење.
на пример које институције? шта ти знаш а да је данас да ти НИКО У ГРАДУ не би рекао да си дебил због тога? ја не знам ништа. знам људе који би оспоравали Деда Мраза клинцима испод 7 година са објашњењем да је реме да им је боље рећи кад су мали  Smile

Citat
Факат је и да Делије раде праву ствар са Мобилизацијом... факат је да су ту на северу људи које је до јуче болео курац и за навијање и за Звезду... а перспектива је велика само ако се настави са добрим радом...
дискутабилно, не намревам да те оцрним, али ме мрзи да куцам поново шта мислим. а и они то знају. бар они озбиљнији, са којима сам причао.

Citat
Уаааа Џена... цени домаће  Smile
па брате ти једино ако имаш муда до пода ћеш доћи на фудбал ЗНАЧИ ЏЕНУ НИКО НЕ ДИРА ЈЕБОТЕЕ!!!!  Smile Smile Smile Smile

А немојте рећи да нисте играли ластиша? планова?  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

igro si se lastisa? Smile

baj d vej klinci u mom kraju i dan danas igraju lozinke,zmurke, igraju kladionicu,kradu voce i slicne stvari koje smo mi radili kad smo bili klinci Smile jbg mi stojimo u vremenu ovako nam je dobro Wink
брате твој град је измештен из времена и простора, знам на основу личног искуства  Smile

Ал ајд да нас Транда не кажњава  Smile
не сме не брини се  Smile

Има Стојане везе са навијачком свешћу, јер то све иде из породице и образовања, у глобалу. Први кош и први гол су сви доживели кући, а видети свог ћалета како се радује томе (или псује, у мом случају, кад је једном приликом ћале правио насилни размештај намештаја по кући  Smile ) нема цену
усади нешто у главу, неко семе лудила које не може да ти усади ортак
свима је нама ћале или старији брат или зајебани комшија био прва фигура непобедивости у детињству
и углавном њега следисмо у навијачком опредељењу
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.