Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Навијачка свест  (Pročitano 11937 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јер како каже :

Е, ту је потребно наћи границу и праву меру, и то је нешто где се многи саплету. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3310
Добро,схватио сам... машим поенту,нисам информисан...  Smile Нећу више писати овде,боље ми је да пратим не би ли се едуковао мало...  Smile Smile  Smile

То је то.... ја нити хоћу нити могу да исправљам нечије ставове.Свако гледа на причу из себи најфинијег угла,а ја се само надам да можете да примите то да утакмице са ОФК Београд и Војводином имају своју тежину,ако ништа друго онда због тих екипа које су настале далеко пре вечитих ривала.Партизан и Звезда су свакако успешнији и популарнији клубови,сплетом разних околности... али скрнавити историјске податке ипак није у реду.

Толико.Нећу више овде писати.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Добро,схватио сам... машим поенту,нисам информисан...  Smile Нећу више писати овде,боље ми је да пратим не би ли се едуковао мало...  Smile Smile  Smile

Види сад човека. Па немој да плачеш брате Smile Не мораш да се љутиш, само ти кажем да то што знаш основну историју (и по чему ниси ништа Бог зна колико посебан, да се разумемо) не значи да си у праву. Ја ти кажем да људима првенствено здрав разум не одлучује о томе кога воле. Ти можда можеш да бираш у кога си се заљубио, као што и јеси одабрао, али ја то свакако не могу и никада нисам могао. И гарантујем да огроман број, чак апсолутна већина, не користи здрав разум при бирању клуба за који ће да навија. Чак и та реч, Бирање, не припада ту, јер само ретки од нас бирају за кога ће да навијају, што је мени апослутно несхватљиво и чак неприродно. То је једноставно ствар коју осећаш. Као кад се заљубиш у девојчицу из краја.

Citat
Свако гледа на причу из себи најфинијег угла,а ја се само надам да можете да примите то да утакмице са ОФК Београд и Војводином имају своју тежину
Имају своју тежину, свакако, али то заиста, али заиста нема никакве везе са овиме што причамо.  Smile

Citat
ако ништа друго онда због тих екипа које су настале далеко пре вечитих ривала.
година настанка не значи ништа у погледу репутације клуба и његове успешности.
Citat
али скрнавити историјске податке ипак није у реду.
Smile а ко то ради?

Citat
Толико.Нећу више овде писати.
Ово примећујем да раде људи. У глобалу, ја не мислим да си сада сатеран у ћошак али ти мислиш, из мени апсолутно непознатих разлога, и обзиром на то да целокупну причу покушаваш да исконструишеш као да ја нападам ОФК Београд и Војводину и њихову историју, да их ниподаштавам и вређам, а ја чак и не помињем те клубове осим у одговору на твоје поруке, морам заиста да се запитам зашто то радиш и зашто ти је толико стало до тога да ме представиш као зликовца. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3310
Добро то је то....Ми смо у овој дискусији дотакли свакојаке аспекте,од одрастања па све до пролазних фактора у навијачкој свести.Нисмо на неком формалном разговору па да су нам теме ограничене  Smile ја сам први увео у причу ОФК Београд и Војводину као клубове које ви навијачи Партизана и Звезде слабије цените,а то никако не бисте смели.... уз то сам се ето и питао како ви видите паролу ''65 година уз тебе је реакција'' ... на шта нисам добио одговор...

Ја не мислим да сам посебан,нити да знам више од других ... само сматрам да је познавање историје противника као и поштовање према њему па макар он био и најљући ривал,део достојанства и здраве навијачке свести.То немају сви,а и не раде сви.

Не бежим од дискусије... само ме боли када на овом форуму омаловажаваш туђи рад и напор.Или не знаш колико је тешко водити рачуна о мањој ултра групи или због разних ствари из прошлости поједине групе желиш да деградираш.

Без било какве мржње ово завршавам,чисто да не останем дужан одговора... где вероватно поново машим поенту  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
увео у причу ОФК Београд и Војводину као клубове које ви навијачи Партизана и Звезде слабије цените,а то никако не бисте смели.... уз то сам се ето и питао како ви видите паролу ''65 година уз тебе је реакција'' ... на шта нисам добио одговор...
не можеш да глобализујеш све навијаче Партизана и Звезде. А што се тиче те пароле, мислим да није на мени да ти одговарам Smile

Citat
само сматрам да је познавање историје противника као и поштовање према њему па макар он био и најљући ривал,део достојанства и здраве навијачке свести.
па прочитај моју прву поруку на овој теми  Smile мислим да је друга порука укупно
поменуо сам то  Smile
Citat
само ме боли када на овом форуму омаловажаваш туђи рад и напор.
брате ово је форум  Smile то што пишем овде не значи по default-у да мислим. а и ја не омаловажавам труд и напор. е сам на вошиној теми признао да сам срао  Smile јбг тад сам био под утиском јако слабог издања који су пружили. на страну што ја заиста не мислим пуно о њима али то је више последица индивидуа које познајем из њихових редова, а не групе, група је за наше услове одлична.

ако ћемо да пљујемо по групи, питај ме за радовце  Smile Smile Smile

Citat
Без било какве мржње ово завршавам,чисто да не останем дужан одговора... где вероватно поново машим поенту
какве мржње што би имао мржње. Smile и не машиш овај пут, видим да су те моје конструктивне критике усмериле на прави пут  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3310
Питаћу те на фудбалу! Одох  Smile

П.С.И не буди Бранкица Станковић... ваташ ме за сваку реч,после 4 сата спавања  Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2010, 11:03:25 od Kolestan »
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Питаћу те на фудбалу! Одох  Smile

П.С.И не буди Бранкица Станковић... ваташ ме за сваку реч,после 4 сата спавања  Smile Smile
ајд и ја ћу сад

тако сам у могућности  Smile мај нејм из станковић... бранкица станковић Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Мрш та фудбал Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Nokia 3310
Можда би ова тема могла да се пробуди занимљивим цитатом са овог форума...

Citat
Jedina stvar koju mrzim na svetu je Partizan i skroz mi je gotivno kada vidim da tuku grobare, bodu, ubijaju i slicno.

Мени је бар тешко да коментаришем било шта.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ја немам речи, ја сам без текста остао... Шта даље...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.