Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:54:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате улазак Србије у НАТО?
Да
30.6%  (57)
Не
69.4%  (129)
Ukupno glasova: 186
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НАТО - за или против?  (Pročitano 52953 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Citat
Dzaba tebi sve cirilice obog sveta kad ovako zboris o Srpskim neprijateljima - jer kako NATO mogu nazvati prijateljem nakon svih onih zrtava , porusenih fabrika, mostova, unistene zemlje i uranijuma posejanom po Srbiji.

ajd iskreno, jel tebi u celoj toj prici sloba bar malo kriv???
ok ,nato nas je zgazio i upropastio ali kolika je tu slobina krivica sto je dozvolio da do toga dodje??
Nikada nisam opravdavao Slobu. Vise sam krivio Miru i MArka Milosevica.
Inace ako su stvarno imali za cilj rusenje porodiceMilosevic sa vlasti - nije potrebno bilo bombardovati Srbiju. Tvrdim da su hteli da ga sklone  sa vlasti i da ga uklone - kao sto su uradili Djindjicu_ uradili bi to za 5 minuta.
veci cilj je bio sto vise unistiti Srbiju    raszoriti je a onda se pojaviti kao mesija.
Cist neokolonijalizam prema Srbiji je sada na sceni.
Znaci- ne opravdavam SPS ni Milosevica - koliko puta am pozeleo da im se seme zatre a i danas mnogim SPS-ovcima to zelim ali ne mogu da volim one koji su mojoj zemlji mnog zla naneli.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
NATO nas je bombardovao zato što nas mrzi?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ne bombardovao nas je zato sto je bio prijateljski nastrojen prema nama. Smile Smile Smile
Tesko majci kada rodi takvu praznu glavu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Daj mu boze bar gram mozga da moze da pravilno razmislja a ne da samo pljuje po svojoj zemlji.
Sacuvaj me i sakloni takvih Srba .

kad si tolki srbin što ne pišeš ћирилицом?

šta ćemo mi u nato kad smo jači od njih, doći će oni kod nas pa će videti, kao što su i bili Smiley 1

А ти ниси толики (можда никакав) Србин али ћеш Србима да говориш шта да раде и ко су им пријатељи.
Ма иди Smile Smile

Citat
ok ,nato nas je zgazio i upropastio

Па нећемо тако Дино Smile
Прво се изјасни да си против НАТО, па онда може нешто о Слоби, јер НАТО је актуелна тема.
Иначе:
1. Рапсраве о Слоби би полако могле да прелазе на историју, одавно се он о'ладио
2. Није нас НАТО упропастио, и поред најискреније намере. Згазили нас јесу, али у Србији сада није лоше стање. Опоравили смо се и водимо принципијелну политику.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 10:01:28 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Прво се изјасни да си против НАТО, па онда може нешто о Слоби, јер НАТО је актуелна тема.
Иначе:
1. Рапсраве о Слоби би полако могле да прелазе на историју, одавно се он о'ладио
2. Није нас НАТО упропастио, и поред најискреније намере. Згазили нас јесу, али у Србији сада није лоше стање. Опоравили смо се и водимо принципијелну политику

izjasnio sam se ja odavno. jesam za EU ali nisam za ulazak u Nato
Nije Nato samo kriv za to sto nam se desilo, kao sto nismo samo ni mi krivi za sva sranja koja su nam se desila na ovim prostorima. istina je negde izmedju  Smile
jednostavno nasa politicka elita iz tog vremena nije bila dostojna da nas vodi. ja ne mogu da glasam protiv natoa jer to nije doslo na red, ali mogu da glasam protiv srs i sps kad god su neki izbori.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 16:07:10 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
20.09.2007.
Izvor: Beta
Ponoš: Stavovi stranaka o NATO nisu državna politika
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Zdravko Ponoš rekao je danas da se Vojska ponaša u skladu sa zvaničnom državnom politikom, a da izjave stranačkih funkcionera o NATO-u nisu zvanična politika
"Izjave stranačkih funkcionera za nas (vojsku) nisu zvanična politika. Evroatlantske integracije su proces, a ne da li smo ili nismo u NATO savezu. U ovom momentu postoji opredeljenje države i ono podrazumeva aktivno učešće Srbije u NATO programu Partnerstvo za mir", rekao je Ponoš novinarima u Nišu.

Prema njegovim rečima, Vojska prati šta se dešava na terenu u vezi sa rešavanjem statusa Kosova.

Na vojnom aerodromu u Nišu jutros je počela zajednička obuka pripadnika 63. padobranskog bataljona Vojske Srbije i pripadnika Nacionalne garde američke države Ohajo.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
18.09.2007.
Đoko Kesić
NATO i mi
Postoji bezbroj razloga zbog kojih prezirem NATO pakt. Ovaj ovde prostor veoma je skučen da sve te razloge pobrojim.

Najnoviji je sazdan u nadasve ciničnom saopštenju "da su NATO komandanti popustili pod pritiskom stranih vlada i lobija, pa će zato vlastima u Beogradu predati sve koordinate položaja koji su gađani kasetnim bombama", inače zabranjenim međunarodnim konvencijama o ratovanju. Dobar deo te municije ostao je neeksplodiran i stalna je pretnja svima nama u Srbiji. Logičan zaključak jeste da NATO komandanti veruju da nas nisu dovoljno ubili 1999. kad su nas bombardovali bez odluke UN, pa nije viška ako još neko pogine.

U svemu tome, nije mi jasno da li je NATO vojna ili politička organizacija, jer osim što ubijaju decu širom sveta i nikom ne odgovaraju za bestijalne zločine, ta alijansa javno poručuje da Kosovo treba da bude nezavisna država.

Da li je zbog toga DSS, stranka premijera Koštunice, donela odluku da Srbija nikako ne bi smela da ulazi u NATO savez, a da treba da se bori za ulazak u EU i da unapređuje sve ekonomske saradnje sa Kinom, Indijom, Rusijom i SAD, ili je u pozadini neko dalekovido strateško opredeljenje? Ako je premijer u ovu odluku ušao srcem i na ovaj način se inati sa NATO savezom zbog Kosova, morao bi svakako znati da je "srce" u politici loš saveznik... Ako premijer misli da ovim gestom vraća dug pravičnoj ruskoj doslednosti u kosovskoj drami, onda je to opet politika kratkog kanapa. Istorija nas uči da mudri mali narodi traže savez sa moćnima, a mali i suicidni poput nas došli su na ivicu nestanka. Srbija je velika i moćna samo u epskim narodnim pesmama i red je da iz epa uđemo u život.

Međutim, ako je premijer Koštunica došao do ideje da Srbija treba da proglasi apsolutnu vojnu neutralnost i da je to državno opredeljenje oko kojeg bi trebalo postići politički konsenzus u zemlji, onda je to ideja vredna velike pažnje. Da smo bili vojno neutralni u poslednjih sto godina, danas bismo bili srećniji, brojniji i pametniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
ne znam dal si primetio, ja tebe ne pokušavam da uvredim, samo ti sipam realne činjenice u oči Smile Smile Smile
To je mozda zato sto ih sipas u oci... 
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Yes Yes,, ici ce Srbin i na Mars posle Nato Otan ,,Zagarantovano velika Rekonkiesta nas ocekuje  
18.09.2007.
Đoko Kesić
NATO i mi
Postoji bezbroj razloga zbog kojih prezirem NATO pakt. Ovaj ovde prostor veoma je skučen da sve te razloge pobrojim.

Najnoviji je sazdan u nadasve ciničnom saopštenju "da su NATO komandanti popustili pod pritiskom stranih vlada i lobija, pa će zato vlastima u Beogradu predati sve koordinate položaja koji su gađani kasetnim bombama", inače zabranjenim međunarodnim konvencijama o ratovanju. Dobar deo te municije ostao je neeksplodiran i stalna je pretnja svima nama u Srbiji. Logičan zaključak jeste da NATO komandanti veruju da nas nisu dovoljno ubili 1999. kad su nas bombardovali bez odluke UN, pa nije viška ako još neko pogine.

U svemu tome, nije mi jasno da li je NATO vojna ili politička organizacija, jer osim što ubijaju decu širom sveta i nikom ne odgovaraju za bestijalne zločine, ta alijansa javno poručuje da Kosovo treba da bude nezavisna država.

Da li je zbog toga DSS, stranka premijera Koštunice, donela odluku da Srbija nikako ne bi smela da ulazi u NATO savez, a da treba da se bori za ulazak u EU i da unapređuje sve ekonomske saradnje sa Kinom, Indijom, Rusijom i SAD, ili je u pozadini neko dalekovido strateško opredeljenje? Ako je premijer u ovu odluku ušao srcem i na ovaj način se inati sa NATO savezom zbog Kosova, morao bi svakako znati da je "srce" u politici loš saveznik... Ako premijer misli da ovim gestom vraća dug pravičnoj ruskoj doslednosti u kosovskoj drami, onda je to opet politika kratkog kanapa. Istorija nas uči da mudri mali narodi traže savez sa moćnima, a mali i suicidni poput nas došli su na ivicu nestanka. Srbija je velika i moćna samo u epskim narodnim pesmama i red je da iz epa uđemo u život.

Međutim, ako je premijer Koštunica došao do ideje da Srbija treba da proglasi apsolutnu vojnu neutralnost i da je to državno opredeljenje oko kojeg bi trebalo postići politički konsenzus u zemlji, onda je to ideja vredna velike pažnje. Da smo bili vojno neutralni u poslednjih sto godina, danas bismo bili srećniji, brojniji i pametniji.

Zanimljiv tekst ,, neznam dal je kompletno vas Stami al mislim da je naslov nekvi Doko tako pise itd ,,
Bas i ja malo da komentarisem i ocenim nesto ,, 
Idemo redom ,, meni je zanimljivo kada se navede ko ovde, sto je preno ovaj da su po Nekvim pravila nesto se zabranjuje na polozaju Rata i Poligonima bilo gde i sa bilo kojim srestvima ,, naravno uklucujuci i oruzije ili ko sto ovaj tekst kaze , Kasetni bombama itd ,,
Rat je rat kako se dodje do cilja i objekta je naj vaznije ,a kako se dostize sa kojim Materijalom to nije vazno , Konvecije i dogovori su za one na kraj pobednici i naravno one odlucuju i Pisu istoriju u njihovom koristu itd ,,    
Taj Lobi,, ili kontra Lobi prema onome koji je bacio i razaro sa Kasetnim Bombama itd ,, su biznes naravno isti ljudi ili rade za iste Agencije itd,,
Lobi su Komisionare koje su placane da nekve stvari prodju itd,, i naravno da privuku i javnost
A da se ovo svati u celini ,, danas te oruzije su kao ,, jedan Sira ili Sveza Jaja, koji ima rok trajanja da se konsomira ili gube potencijal,, o nasim tragicnim Bombardovanja mnogo od te Bojne glave su bile na izici rok trajanja itd ,, pa mora i negde da se upotrebi itd ,,,
A sto se tice Nejasnosti ,, dali Nato Otan je Vojni ili politicki,,
eee ,, pa ovo za malu decu ,, Vojna jeste sa Oznakom na Uniformama i Materijalom,, Politicka isto sa sediste i politiku koju vrsi po Zadatku znamo koje i danas i cak planira Ovih Dana Rat Sa Iranom,, koji planira i planifikacije na crtom sta ce raditi i samo se siri po podrucima ,, Kako ovo nazivati nego politicki = ili Politicke Interese i Orijentacije itd,,
A sto se tice ,, Dss i odluku da nikako u Nato Otan ,, neznam ovo meni pametno ,, i da se bori za ulazak u EU ,,
 eee ovo nece moci ne zato sto i druge clanove nisu u Nato Otan ,, nego Otan Nato gde je prisutna ili ima Baze svoje ,, == ,, znaci Dugotrajni isteres,, tesko ce ovo Smisliti ,, jedno bez drugo nece proci ,, One vide sve u jednom Paketu pogotovo Srbiju al i CG I Bosnu zbog Baze Koje ima tamo itd ,, 
Ta Vojna I Politicka Zapadni Aparat snaga ,, nece dozvoliti da Srbija u Eu a ne u Nato Otan ,,

A onaj deo sto kaze da je mozda cilj nekog uzvrata ,, to neznam ,, al neverujem da jedan covek moze da promovise nesto sto je van pameti ,, pre nego sto se resi kosovsko pitanje i znati gde ce ovo Vojno i Politicko tog Belog dana koji ce mozda za nas narod biti Crnji od Crnjeg Napisano na nekom Papiru al ko ovo da Potpise ,, znaci i dalje ce ovo biti Srbija A ne Pseudo Albancka Kosovë Drzava ,, Odrediti ono sto vec planiraju itd ,,,

A sto se tice Epskim ,, ma pusti to, to svi znadu i razlikoju Epskim o realnosti ,, ja napr znam da Srbija nije nikad imala drzavu od Prvog ustanka ,, stalno ili se sirila ili se suzila ,, granice i Rezime se menjale svakog puta kada se sisteme u Evropi menjali i tako ce biti i u Buducnosti,,
A i ovo za kraj ,, Neutralna Srbija bila i kada je bila Mala ,, pa je izasla od svoje neutralnosti kada su uzisli ,, Austro Ugara u Bosni pocetkom 20 veka i napravili veci Zulum nego Osmanlija ,, pa hteli smo isto u drugome ratu kako su ga nadzivali ,, Pa i ovo zadnje posle Berlinskog Zida ,, pa neko,, ili bolje reci Lobisti nije bas hteo to,,  pa ovo je samo jedan Pro formata do Sledece Neutralnosti koji nam Siju mozda od sada nesto ,,  
Znas priroda kako se kaze nevoli Vacuus ili moze (abl) uum  Smile Smile 

« Poslednja izmena: 22. Sep 2007, 07:54:14 od azer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Yes Yes,, ici ce Srbin i na Mars posle Nato Otan ,,Zagarantovano velika Rekonkiesta nas ocekuje Zanimljiv tekst ,, neznam dal je kompletno vas Stami al mislim da je naslov nekvi Doko tako pise itd ,,
Bas i ja malo da komentarisem i ocenim nesto ,,
Idemo redom ,, meni je zanimljivo kada se navede ko ovde, sto je preno ovaj da su po Nekvim pravila nesto se zabranjuje na polozaju Rata i Poligonima bilo gde i sa bilo kojim srestvima ,, naravno uklucujuci i oruzije ili ko sto ovaj tekst kaze , Kasetni bombama itd ,,
Rat je rat kako se dodje do cilja i objekta je naj vaznije ,a kako se dostize sa kojim Materijalom to nije vazno , Konvecije i dogovori su za one na kraj pobednici i naravno one odlucuju i Pisu istoriju u njihovom koristu itd ,,
Taj Lobi,, ili kontra Lobi prema onome koji je bacio i razaro sa Kasetnim Bombama itd ,, su biznes naravno isti ljudi ili rade za iste Agencije itd,,
Lobi su Komisionare koje su placane da nekve stvari prodju itd,, i naravno da privuku i javnost
A da se ovo svati u celini ,, danas te oruzije su kao ,, jedan Sira ili Sveza Jaja, koji ima rok trajanja da se konsomira ili gube potencijal,, o nasim tragicnim Bombardovanja mnogo od te Bojne glave su bile na izici rok trajanja itd ,, pa mora i negde da se upotrebi itd ,,,
A sto se tice Nejasnosti ,, dali Nato Otan je Vojni ili politicki,,
eee ,, pa ovo za malu decu ,, Vojna jeste sa Oznakom na Uniformama i Materijalom,, Politicka isto sa sediste i politiku koju vrsi po Zadatku znamo koje i danas i cak planira Ovih Dana Rat Sa Iranom,, koji planira i planifikacije na crtom sta ce raditi i samo se siri po podrucima ,, Kako ovo nazivati nego politicki = ili Politicke Interese i Orijentacije itd,,
A sto se tice ,, Dss i odluku da nikako u Nato Otan ,, neznam ovo meni pametno ,, i da se bori za ulazak u EU ,,
 eee ovo nece moci ne zato sto i druge clanove nisu u Nato Otan ,, nego Otan Nato gde je prisutna ili ima Baze svoje ,, == ,, znaci Dugotrajni isteres,, tesko ce ovo Smisliti ,, jedno bez drugo nece proci ,, One vide sve u jednom Paketu pogotovo Srbiju al i CG I Bosnu zbog Baze Koje ima tamo itd ,,
Ta Vojna I Politicka Zapadni Aparat snaga ,, nece dozvoliti da Srbija u Eu a ne u Nato Otan ,,

A onaj deo sto kaze da je mozda cilj nekog uzvrata ,, to neznam ,, al neverujem da jedan covek moze da promovise nesto sto je van pameti ,, pre nego sto se resi kosovsko pitanje i znati gde ce ovo Vojno i Politicko tog Belog dana koji ce mozda za nas narod biti Crnji od Crnjeg Napisano na nekom Papiru al ko ovo da Potpise ,, znaci i dalje ce ovo biti Srbija A ne Pseudo Albancka Kosovë Drzava ,, Odrediti ono sto vec planiraju itd ,,,

A sto se tice Epskim ,, ma pusti to, to svi znadu i razlikoju Epskim o realnosti ,, ja napr znam da Srbija nije nikad imala drzavu od Prvog ustanka ,, stalno ili se sirila ili se suzila ,, granice i Rezime se menjale svakog puta kada se sisteme u Evropi menjali i tako ce biti i u Buducnosti,,
A i ovo za kraj ,, Neutralna Srbija bila i kada je bila Mala ,, pa je izasla od svoje neutralnosti kada su uzisli ,, Austro Ugara u Bosni pocetkom 20 veka i napravili veci Zulum nego Osmanlija ,, pa hteli smo isto u drugome ratu kako su ga nadzivali ,, Pa i ovo zadnje posle Berlinskog Zida ,, pa neko,, ili bolje reci Lobisti nije bas hteo to,, pa ovo je samo jedan Pro formata do Sledece Neutralnosti koji nam Siju mozda od sada nesto ,,
Znas priroda kako se kaze nevoli Vacuus ili moze (abl) uum Smile Smile

Uprosti-imam utisak da si se upetljau nesto.

Kada uprostis mozda ti i odgovorim -ovako sam prost i primitivan jer sam protivNATO-a i ulaska Srbije u tu alijansu.
Pogotovu u ovm trenutku kada se sprema povlacenje iz Iraka i salju mirovne trupe- citaj - ljudsko meso za odstrel u Iraku i planira invazija Irana od strane SAD i njenog satelita NATO=a.
Najbolje bi bilo reci da je NATO ustvari medjunarodna armija SAD - da bi pod tom opsakom pred svetom opravdali sve svoje ratove i vojne intervencije na silnim ratistima  a usput neciji drugi stanovnici ginu a ne samo ameri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.1
ja nisam ikakvi odgovor od vas trazio ,, Mozda bi to i zatrazio od toga koji ovo odkucao al to nepise,, ako dobro gledate Tekst netrazi odgovor nego u Maksimum mali komentar,, nista drugo
vi mozda bi hteli da Polemisemo e to necemo Stami4   Smile Smile

vi ste otkucali ono sto ste otkucali
 ja sam malo komentarisao ,, ovaj tekst ; al cini se da je onda vas tekst,
a ovaj vas komentar koji kaze da je Nato Otan medjunarodna Armija ,, eee to nekako nije bas tek tako,, a sto se tice Armije u Iran i drugim podrucijama ovo nije ni bilo uvedeo u prvom Komentarom ,,
necu i to komentarisati nesto sto nije navedeno,,  koji nema veze sa ovim,,  Smile Smile ,,
vidim i za vas je komplikovano da odvojite cinjenice itd ,,,  Smile

Jos jednom samo sam komentarisao ovaj tekst nista drugo ,,
Armije bilo koje kako se nadzivaju ili hoce da druge kao vi posle == to nadzivaju sto one ovo i racunadu na takvim Prilikama ,, u tome je to sve i te Lobiste koje ste naveli i po kojim dolazite do takvog odgovora,,

jedan mali apartet pisete sad o Armije koje su na Polozaju Irak Itd,, ovo cemo drugi put i ovako je komplikovano da svatite i vas ako Uopste ovaj tekst je vas  Smile 
sa odgovor reakcije ili komentare koji bi naveo itd ,,

« Poslednja izmena: 22. Sep 2007, 22:16:03 od azer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:54:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.