Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:41:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NATO hoće srpsko oružje  (Pročitano 13401 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
amerofili ne postoje- kaze se anglofili, sto vazi za engleze i amere Smile
Znam, znam... Nisam mislio bukvalno, trebalo je saljivo da zvuci
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
 NATO i zemlje u tranziciji

Posredna korist

Direktna korist od učlanjenja u NATO možda i nije tako očigledna, ali se mnogi slažu da su posredne koristi, preko povećanja ekonomske stabilnosti i smanjenja političkog rizika - nemerljive

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
. Jugoslavija bi se u miru razdruzila i ne bi bilo nepotrebnih ratova i suludih zrtava. 

ova izjava samo pokazuje koliko si politicki naivan. pa zar ti zaista mislis da je ovo istina???
obavestajne strukture sa "zapada" su zelele krvavi rat, zasto?
pa, zamisli srbi i hrvati se u miru razdvoje, i normalno nastave da saradjuju kao i ranije, samo sada sa dva fronta prezentirajuci svoje proizvode. i sta su onda postigli?
ovako se mrzimo, ekonomski jadni i jedni i drugi, spremni da prihvatimo zapadne mrvice. i njihov vojni patronat. kad bi NATO imao ovde baze da nije bilo rata? tj baze za koje ne mora da placa nista.
uostalom, kako je bilo moguce da se mirno sve zavrsi kad su hrvati i pre pocetka bilo kakvih sukoba poceli da kupuju oruzje od madjara? za sta su se spremali? izbore? ajd mani se te kvazi-vidi-me-mama-ja-sam-demokrata-bratstvo-jedinstvo-prvo-da-resimo-zlocine-u-nasoj-kuci demagogije. vise mi je muka od toga.
sad je 2007 uskoro, i sve je gore. koliko znam komunisti su pali jos 2000-te. pa u cemu je onda problem?
pa i srbi su bili ustavotvorni, pa ih niko nije pitao da li se slazu da budu gradjani drugog reda u otcepljenim republikama. o ustavu iz 1974. nemoj da mi pricas- molim te, ocigledno da ne znas o cemu se radi i kakve implikacije je imao.

mnogo simplisticki razmisljas. khm, khm, odacu ti tajnu- milosevic je umro, i nije na vlasti- pa sto propadamo kad je sada med i mleko?
ovi nece ni gajbe da nose, ovi diluju otvoreno.
narod je glupa stoka sa veoma kratkotrajnim i selektivinim pamcenjem.

Za nepune dve godine od okupacije Iraka poginu preko 2000 Iracana, ko li ce za to odgovarati, a tek za razrusenu zemlju.

mala ispravka- poginulo je od pocetka bombardovanja, do danas oko 140.000 iracana!
« Poslednja izmena: 15. Dec 2006, 23:39:10 od colossus1167 »
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
. Jugoslavija bi se u miru razdruzila i ne bi bilo nepotrebnih ratova i suludih zrtava. 

ova izjava samo pokazuje koliko si politicki naivan. pa zar ti zaista mislis da je ovo istina???
obavestajne strukture sa "zapada" su zelele krvavi rat, zasto?
pa, zamisli srbi i hrvati se u miru razdvoje, i normalno nastave da saradjuju kao i ranije, samo sada sa dva fronta prezentirajuci svoje proizvode. i sta su onda postigli?
ovako se mrzimo, ekonomski jadni i jedni i drugi, spremni da prihvatimo zapadne mrvice. i njihov vojni patronat. kad bi NATO imao ovde baze da nije bilo rata? tj baze za koje ne mora da placa nista.
uostalom, kako je bilo moguce da se mirno sve zavrsi kad su hrvati i pre pocetka bilo kakvih sukoba poceli da kupuju oruzje od madjara? za sta su se spremali? izbore? ajd mani se te kvazi-vidi-me-mama-ja-sam-demokrata-bratstvo-jedinstvo-prvo-da-resimo-zlocine-u-nasoj-kuci demagogije. vise mi je muka od toga.
sad je 2007 uskoro, i sve je gore. koliko znam komunisti su pali jos 2000-te. pa u cemu je onda problem?
pa i srbi su bili ustavotvorni, pa ih niko nije pitao da li se slazu da budu gradjani drugog reda u otcepljenim republikama. o ustavu iz 1974. nemoj da mi pricas- molim te, ocigledno da ne znas o cemu se radi i kakve implikacije je imao.

mnogo simplisticki razmisljas. khm, khm, odacu ti tajnu- milosevic je umro, i nije na vlasti- pa sto propadamo kad je sada med i mleko?
ovi nece ni gajbe da nose, ovi diluju otvoreno.
narod je glupa stoka sa veoma kratkotrajnim i selektivinim pamcenjem.

Za nepune dve godine od okupacije Iraka poginu preko 2000 Iracana, ko li ce za to odgovarati, a tek za razrusenu zemlju.

mala ispravka- poginulo je od pocetka bombardovanja, do danas oko 140.000 iracana!

Optuzivati Zapad i druge za raspad Jugoslavije je tipicna zamena teza, pokusaj ignorisanja odgovornosti sopstvene drzave  i nerazumevanje istorije i prirode same Jugoslavije. Jugoslavija su cinili ustavotvorni narodi koji su imali puno pravo da odaberu da li ce ziveti u zajednici sa drugim narodima ili samostalno. Pokusaj Srbije tj. Milosevica da na silu zadrzi federaciju doveo je do rata, a ne nekakve medjunarodne zavere. Nisu medjunarodne zavere slale tenkove u Sloveniju, na Vukovar ili Dubrovnik pa i narod u Beogradu nego ih je slao Milosevic.

Navedi mi jedan jedini razlog zbog cega se nismo mirno razdvojili kao npr. Cesi i Slovaci. Ekonomije svih bivsih jugoslovenskih republika su iovako bile blisko povezane, nista se dramaticno ne bi promenilo, jedino ne bi vise postojala federacija koja je iovako odavno postala nefunkcionalna i koja je visila o koncu propalih ideja `bratstva i jedinstva` i titoizma.

Sto se tice Srba van Srbije - rec je o teritorijama koje nikada u istoriji nisu ni pripadale Srbiji. Milosevica ideja da spoji sve teritorije na kojima zive Srbi je potpuno sumanuta i u praksi se pokazala kao pogubna i neizvodljiva. To je isto pokusao Hitler sa Nemcima u Ceskoj (po principu gde je nemacki narod tu su nemacke zemlje) i napravio sranje globalnih razmera.

Ne znam kako si i od cega ziveo za vreme Milosevica, ali tvrditi da je sada gore nego u vreme plata od 5 maraka, rumunskih deterdzenata na buvljaku i dilera deviza je prilicno neozbiljno...S obzirom koliko nam je bila propala drzava i institucije - sjajno napredujemo za ovih 6 godina. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 NATO je prirodni neprijatelj Srbije (a i svake zemlje koja se ne uklapa u njihovu viziju sveta ) ,prema tome ukoliko nekad dodje do rata ,mozemo ochekivati da ce NATO barem indirektno pomagati nashim neprijateljima - kao shto su dosad uvek chinili. Prema tome ,svaka politika koja bi Srbiju vezivala uz NATO je ne samo glupa ,nego i kriminalna i izdajnichka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
Mislim da stvarno nije u redu sto smarate sa politikom na sve strane!
Mogu li jos jednom da zamolim da se na tehnickom delu foruma prica o srafovima, a da se politicke rasprave presele u politicki deo foruma.
Hvala!! 
]
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
Ha, ha, you guys!
Ha, ha!
Ma ja sam mrtav ozbiljan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
NATO je prirodni neprijatelj Srbije (a i svake zemlje koja se ne uklapa u njihovu viziju sveta ) ,prema tome ukoliko nekad dodje do rata ,mozemo ochekivati da ce NATO barem indirektno pomagati nashim neprijateljima - kao shto su dosad uvek chinili. Prema tome ,svaka politika koja bi Srbiju vezivala uz NATO je ne samo glupa ,nego i kriminalna i izdajnichka.
Koje razmisljanje...  Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro

Optuzivati Zapad i druge za raspad Jugoslavije je tipicna zamena teza, pokusaj ignorisanja odgovornosti sopstvene drzave  i nerazumevanje istorije i prirode same Jugoslavije. Jugoslavija su cinili ustavotvorni narodi koji su imali puno pravo da odaberu da li ce ziveti u zajednici sa drugim narodima ili samostalno. Pokusaj Srbije tj. Milosevica da na silu zadrzi federaciju doveo je do rata, a ne nekakve medjunarodne zavere. Nisu medjunarodne zavere slale tenkove u Sloveniju, na Vukovar ili Dubrovnik pa i narod u Beogradu nego ih je slao Milosevic.

slusaj, ocigledno da ti istorija i politika nisu jaca strana. i zato te molim da vise ne lupetas. ako zaista verujes u ovo sto si napisao onda si teski ignoramus i veooooma naivan. btw JNA je vec bila u tim republikama kad su sukobi poceli. a ako ne znas za crne liste, na kojima su bile porodice oficira, vidjenijih gradjana.... onda sta da ti kazem. verovatno nisi ni bio rodjen u to vreme, pa se ne secas niceg.
kad ti familiju pokusa ubiti prvi komsija samo zato sto su srbi, i to mnogo pre pocetka sukoba- o cemu onda pricati.
vojnici u sloveniji su bili nenaoruzani- a opet su ih teritorijalci ubijali- zasto? pa oni su tamo bili na redovnom odsluzenju roka, a ne invaziona vojska.
sto su u sarajevu i tuzli napali vojsku koja se htela povuci?
a zasto nismo ratovali sa makedoncima? zato sto nije postojao animozitet- znas srbi kad su videli zastavu rep. makedonije asociralo ih je na sunce,
dok su srbi u hrvatskoj videli sahovnice koje su ih  asocirale na 1941.
i dosadan si vise sa milosevicem, tih floskula i opravdanja mi je vise pun .....
i opet ponavljam- knjigu u sake pa procitaj text ustava iz 1974.

Navedi mi jedan jedini razlog zbog cega se nismo mirno razdvojili kao npr. Cesi i Slovaci. Ekonomije svih bivsih jugoslovenskih republika su iovako bile blisko povezane, nista se dramaticno ne bi promenilo, jedino ne bi vise postojala federacija koja je iovako odavno postala nefunkcionalna i koja je visila o koncu propalih ideja `bratstva i jedinstva` i titoizma.

pa cesi i slovaci nisu nikad ratovali, nisu imali konc logore, i jedni i drugi su bili antifasisti, i nisu imali neprijateljske emigracije.

Sto se tice Srba van Srbije - rec je o teritorijama koje nikada u istoriji nisu ni pripadale Srbiji. Milosevica ideja da spoji sve teritorije na kojima zive Srbi je potpuno sumanuta i u praksi se pokazala kao pogubna i neizvodljiva. To je isto pokusao Hitler sa Nemcima u Ceskoj (po principu gde je nemacki narod tu su nemacke zemlje) i napravio sranje globalnih razmera.

pa nije ni bila hrvatska- vec mletacka, turska, austrougarska.
kad kazes da nisu nikad bile srpske pokazuje da nemas pojma srednjovekovnu istoriju.
ali kad pravis analogiju srba sa hitlerom i nemcima pokazuje koliko si ili neobrazovan/ostrascen/maliciozan

Ne znam kako si i od cega ziveo za vreme Milosevica, a

ziveo sam od caletove plate od 6 maraka Smile

rumunskih deterdzenata na buvljaku

sad nece biti rumunskih deterdzenata- to je luksuzna roba jer oni ulaze u EU

dilera deviza

dileri su dobili male kioske i zovu se menjacnice.

S obzirom koliko nam je bila propala drzava i institucije - sjajno napredujemo za ovih 6 godina. 

idi na buvljak pa to reci radnicima koji su ostali bez posla u svojoj 40-toj, srecne ti bile rane junace Smile

slazem se da politika ima svoje mesto.
ovo je topic o oruzju.
ja prvi vise necu off-ovati
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:41:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.