Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 03:25:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NATO hoće srpsko oružje  (Pročitano 13292 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
Zivela Opera

Живела!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...znam samo da je jedna potekla iz naseg' naroda: Tesko onome koga Rusi brane i Grci hrane!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...znam samo da je jedna potekla iz naseg' naroda: Tesko onome koga Rusi brane i Grci hrane!
Ево још једног који користи интернет експлорер....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
pa kazem ja,taj explorer je mind control device, i sad neka mi neko kaze da te dve stvari nisu u medjusobnoj vezi Smile
znam za tu izreku, znam i ko je izmislio- njegov unuk danas sluzi vojsku u civilu i skuplja lisce u parku Smile
salu na stranu- molim obrazlozenje- kad su to srbi bili u grckoj i ostali gladni? koliko ja znam srpska vojska nije vracala snagu u kusadasiju, nego na krfu- mada ni kusadasi ne bi bio los izbor Smile a u 2 sv. ratu? koliko je rusa izginulo goneci nemce, oslobadjajuci nas?
ne treba biti nezahvalan.
jadan onaj koga englezi hrane, amerikanci brane, a italijani uce hrabrosti Smile
a da se mi vratimo na temu? ako nije frka Smile
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mene samo zanima kada su nas to rusi branili i odbranili?
ja sam ziveo i zivim u Srbiji i dobro se secam kako su nas prodavali za neke kredite i slicno tokom 90-ih.
ne volim ja ni amere, daleko bilo, ali sa njima sam makar na cisto sta mogu da ocekujem. ovi rusi nam prodaju pricu o bratstvu, a onda nam ga suknu do balcaka, da ne mozemo 100 god. da se oporavimo... i zasto bi mi branili njihove interese suprotstavljajuci se amerima, nek se sami snalaze, ima ih vise nego nas. a mi ovde mozemo pristojno da zaradimo i uposlimo nasu namensku industriju, a to je poenta i nas interes.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
Дуленце,не срди се,шта кажеш да одемо москвичем до "Руског цара" на једну вотку....а после на пирошке...  Smile
Ma bolje Yugom u "Djurdjev grad" na cevape, sljivovicu i Negotinsko vino. Ko je sad pravi patriota,a ?!   Smile
A sto se tice ostrascenosti, nema je kod mene. Samo bih voleo da hvalospeve bilo kojoj drzavi preselite u politicki deo foruma. Ovo je ipak tehnici deo, ovde bi trebalo pricati o srafovima, avionima i struji, a ne o "braci" sa bilo koje strane sveta.
Toliko...
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Дуленце,не срди се,шта кажеш да одемо москвичем до "Руског цара" на једну вотку....а после на пирошке...  Smile
Ma bolje Yugom u "Djurdjev grad" na cevape, sljivovicu i Negotinsko vino. Ko je sad pravi patriota,a ?!   Smile
A sto se tice ostrascenosti, nema je kod mene. Samo bih voleo da hvalospeve bilo kojoj drzavi preselite u politicki deo foruma. Ovo je ipak tehnici deo, ovde bi trebalo pricati o srafovima, avionima i struji, a ne o "braci" sa bilo koje strane sveta.
Toliko...

Дуленце бре,па у томе је проблем.Нико од нас који волимо Русе и руско не говори о руској политици и руским,односно совјетским руководствима и руководиоцима-државницима,већ о Русима као народу и о његовој вери и о његовом наслеђу,схватању света и погледу на живот(и смрт).То је оно што волим код њих,то је оно где се и ја налазим,то је осећај да имаш неког ко ти је близак па још брат једнородни.И крвљу а и духом.Зато волим Русе и руско.Не због политике већ због њих самих.Уосталом,када би гледао политику и политичаре и њихов однос према нама у прошлим временима,једва да би могао наћи и неколико наших вођа који су нам добро учинили а камо ли неких других били они руски или неки други.... Зато русофили не могу бити"осуђени" на политички део форума или на део о религији или неки други,јер љубав коју негује део нас који се називамо русофилима се не смешта у одређени део свести или срца већ натапа сваки део тела и душе...  Smile (па и овог форума...  Smile )

П.С.
Можда ће ти звучати чудно после свих ових понуда,али ја ето више волим виски и бурбон од вотке и ракије....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
Razumem ja ljubav i sve to, ali ipak, ljudi!!
Pa stvarno nema potrebe za hvalospevima ovoj ili onoj drzavi bas na svakoj temi.
Bas je lepo sto tebe ljubav prema Rusiji prozima i obuzima celo tvoje bice, ali ne moras time da se hvalis na sve strane. Nadji lepo neki kutak ovog foruma koji je prikladniji za takve "slatke muke" pa se ogranici na njega.
Postujem ja tvoja osecanja, ali ne bih da o njima citam bas na svakoj temi!
Ovo vazi i za sve ostale-Rusofile, Amerofile, Germanofile...
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 Smile За амерофиле не знам,ал' сад чекам шта ће наш дежурни германофил да каже пошто је и он поменут...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
U pravu je dulentse! Ali, ipak, mi srbofili moramo ponekad da se javimo, ziveli!  :srbija:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 03:25:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.