Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 09:36:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naser Orić na slobodi  (Pročitano 79756 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung e730
Citat
znas li da se za vrijeme rata, izvirisaval dna analiza na zrtvama koja pokazuje da su vecina od bosanski muslimana iliri. znas koli je najstariji narod na balkanu? iliri..starosjedioci. ako cemo vec toliko nazad u vrijeme. znam da je bio off topic ali eto..

Саво, ај нам дај неке референце. Ако ћемо научну дискусију, онда би ваљало дати неки релевантан линк са студијом неке релевантне научне установе. Ипак мислим да ово јесте круцијално питање, и зато би му требало прићи са опрезом.

Дакле, ко је извор те информације? Једноставно, то што си написао да је "неко некад негде урадио неку ДНК (а не DNA анализу, пошто је DNA енглеска скраћеница за дезоксирибонуклеинску киселину... осим ако се на твом матерњем илирском језику, реч за "киселину" почиње на "А") анализу" није довољно.

Чекамо допуну твог навода.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ma ne zna ni sam covjek sta je rakao...
Od kojih se zrtava uzimao DNA ilte DNK i sa cijim DNA ilte DNK uporedjivao!?
I da sad imamo i Bosanske muslimane.....sto implicira da imamo Bosanske Hrvate, Srbe itd....i svi smo mi nastali od Bosne (ali mozda na Marsu)!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6500s
Ja imam 17 godina(jos mesec dana pa 18),ali sam za tih 17 godina procitao mnogo knjiga o mojim korenima koji su upravo iz BIH tacnije Bosansko grahovo(kazanci),inace moje poreklo se cuva jos od davnina,tj moji preci se nikada nisu poturcili i cak se nisu mesali sa bilo kojim drugim narodima osim srba,crnogoraca i makedonaca,tako da je i meni dan danas zabranjeno mesanje sa bilo kojim drugim narodima osim gore navedenih(u stvari nije zabranjeno nego bi ako dodje do toga morao da se odreknem porekla),tako da sam dosta upucen u prelazenje u islam i odricanje porekla sa tih prostora,eto cisto da vam ocitam lekciju iz cuvanja porekla,a i za razliku od vas imam mnogo razloga da se ponosim svojim poreklom
@chetnik to chetnik  Smile Smile  Smile  Smile Smile
Lafcino,sta ti nije jasno u vezi ovoga?
IP sačuvana
social share
"Ja ne odlucujem da li cu u bitku po tome kolika je sila koja mi preti,nego po tome koliku svetinju branim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja imam 17 godina(jos mesec dana pa 18),ali sam za tih 17 godina procitao mnogo knjiga o mojim korenima koji su upravo iz BIH tacnije Bosansko grahovo(kazanci),inace moje poreklo se cuva jos od davnina,tj moji preci se nikada nisu poturcili i cak se nisu mesali sa bilo kojim drugim narodima osim srba,crnogoraca i makedonaca,tako da je i meni dan danas zabranjeno mesanje sa bilo kojim drugim narodima osim gore navedenih(u stvari nije zabranjeno nego bi ako dodje do toga morao da se odreknem porekla),tako da sam dosta upucen u prelazenje u islam i odricanje porekla sa tih prostora,eto cisto da vam ocitam lekciju iz cuvanja porekla,a i za razliku od vas imam mnogo razloga da se ponosim svojim poreklom

cestitam rodjendan. meni nije jasno ako si ti toliki srbin zasto onda tvoje pra pra pra djede nisu poginule na kosovu?zasto i kako si ti uopste rodjen? kako to d tvoji preci se nisu borili protiv turaka? koliko nam je poznato sve ijedan srpski vojnik koji se borijo protiv turaka je ubijen. 

pa po toj tvojoj nekoj izjavi o "da se nesmijes mjesati" sa drugim nacionalitetima pokazje samo da vecina "srba" se nisu uopste snalsi pri dolasku na balkan. mislim iskreno bez provokacija ikakvih, "vecina" srba nemogu uopste sa hrvatima, madjarima, katolicima, bosancima, albancima, muslimanima, sad ni sa crnogorcima. 

Образован 
pa srpsko ime zato sto sam pravoslavni bosanac. nemogu iz svoje koze, niti zelim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat
koliko nam je poznato sve ijedan srpski vojnik koji se borijo protiv turaka je ubijen.
Саво,да ти право кажем мени ово није познато...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6500s

cestitam rodjendan. meni nije jasno ako si ti toliki srbin zasto onda tvoje pra pra pra djede nisu poginule na kosovu?zasto i kako si ti uopste rodjen? kako to d tvoji preci se nisu borili protiv turaka? koliko nam je poznato sve ijedan srpski vojnik koji se borijo protiv turaka je ubijen.

pa po toj tvojoj nekoj izjavi o "da se nesmijes mjesati" sa drugim nacionalitetima pokazje samo da vecina "srba" se nisu uopste snalsi pri dolasku na balkan. mislim iskreno bez provokacija ikakvih, "vecina" srba nemogu uopste sa hrvatima, madjarima, katolicima, bosancima, albancima, muslimanima, sad ni sa crnogorcima.

Образован
pa srpsko ime zato sto sam pravoslavni bosanac. nemogu iz svoje koze, niti zelim.
E sad:moji se jesu borili protiv turaka,bili su uskoci,ziveli su na planinama izmedju turske i austougarske(nisam siguran da li je austrouarska)da bi se izbeglo poturcenje i mesanje sa turcima,a sto se tice boja na kosovu,moj daleki predak vojvoda Milenko je bio spreman da podje na kosovo sa svojom vojskom ali je car Lazar tvdio da vojvoda Milenko nece stici na vreme i da ne bi trebao da bude od presudnog znacaja za bitku,tako da nije ni posao na kosovo,inace moji su ucestvovali u oba ustanka,jedini predak koji se nije borio za srbiju je moj pradeda koji je u prvom svetskom ratu bio na strani austrougarske,ali je bio kuvar tako da nije imao prilike da ratuje ,niti je zeleo da ratuje protiv Srbije,ja mislim da imam dovoljno razloga da se ponosim svojim poreklom,da li te jos nesto zanima?
IP sačuvana
social share
"Ja ne odlucujem da li cu u bitku po tome kolika je sila koja mi preti,nego po tome koliku svetinju branim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ChetnikBg
joj joj joj. cuj lazar tvrdijo da navodni "milenko" nece stici na vrijeme i da nece biti od presudnog znacaj za bitku   Smile

Turaka je bilo 300.000 , srba je bilo 100.000, mislim da svaki covijek je bio presudan za bitku. Kao sto mi je poznato da je puno plemica iz bosne krenulo na kosovo da brane protiv turaka, i oni su zakasnjivali 

Ovo ti je poznata kletva lazara :
"Ko je Srbin i srpskoga roda,
i od srpske krvi i kolena,
a ne došo na boj na Kosovo,
ne imao od srca poroda,
ni muškoga ni devojačkoga!
Od ruke mu ništa ne rodilo,
rujno vino ni pšenica bela!
Rđom kapo dok mu je kolena!"

sumnjam u tvoje price
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6500s
Dodji pa proveri,imam mnogo knjiga o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ma mogu oni da jedu pse, tigrove, zmije i skorpije ali kad se nadju sa cetnikom useru se u gace. citao sam reportazu pre par meseci u reviji Rolingstons o jednome mudzajdinu koj je bio u desetak ratova, zadnji mu je bio u Bosni, tamo se tukao prsa u prsa sa Srbinom, izvadio pistolj da ubije brata srbina, ali nije racunao da smo mi pametniji narod. Bata ceda mu je ispraznio 10 metaka u stomak. Na njegovu srecu je preziveo da isprica pricu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
opasni ti mudjehedini 10 metaka nije sala  Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 09:36:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 7.35 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.