Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 19:00:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naser Orić na slobodi  (Pročitano 83923 puta)
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
 Smile Кахву ми Рашо испеци...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro i Karadzic je slobodan dal bi se slozili da neko od funkiconra bosanaca popije kavu s njim?
ili Mladicem???

kad budu u Hagu i oslobode ih..onda cu rado kahvu s njima popit !  Smile
al' kad se sakrivaju ko miševi nemogu si to obecat u blize vrijeme  Smile
IP sačuvana
social share
Moj dom je BIH,ja dizem zastavu do neba !!!!!

i da,da...do haosa i rasula sve vas vodi Baba Jula Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Samo zaboravljas da je ovaj osudjen....a slobodan je jer je "tu kaznu odsluzio"...tako da sjedeti sa zlocincima kao sto je Naser ili Karadzic je jedno te isto htjo ti to da priznas il ne!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ko oce da pije kahvu nek je pije sto dalje od Srpske zemlje.
On nije bre slobodan,vec rahmetli dace Bog.
Da ce Bog ali ne samo njemu vec i svima nama
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6500s
Samo da odgovorim Dahiji na pitanje o korenima:Tvrdis da su vasi koreni bosanski?Ajde molim te mi objasni odakle muslimani u bosni?Evo ja cu da ti objasnim:Ta Bosna je bila srpska pre turaka,e onda su se neki srbi poturcili i tako su muslimani dosli do bosne,da sam ja na vasem mestu,mene bi bilo sramota da pricam o korenima kad bi znao da su mi preci bili izdajnici i da su se zbog povlastica odrekli porekla,a sto se tice nasih korena(upravo si dokazao koliko ste neobrazovani)mi smo dosli sa istoka kad su se juzni sloveni naseljavali i to bi trebalo da znas posto su i tvoji preci verovatno bili medju naseljenicima,ili mozda su vam isprali mozak pricama da su muslimani pali s` neba u bosnu,pa i ne znas ko su ti bili opreci pre turaka,koliko god vam tesko pala istina od nje ne mozete pobeci:SVI STE VI BILI SRBI NEKADA,A PRECI SU VAM BILI IZDAJNICI  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ja ne odlucujem da li cu u bitku po tome kolika je sila koja mi preti,nego po tome koliku svetinju branim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo da odgovorim Dahiji na pitanje o korenima:Tvrdis da su vasi koreni bosanski?Ajde molim te mi objasni odakle muslimani u bosni?Evo ja cu da ti objasnim:Ta Bosna je bila srpska pre turaka,e onda su se neki srbi poturcili i tako su muslimani dosli do bosne,da sam ja na vasem mestu,mene bi bilo sramota da pricam o korenima kad bi znao da su mi preci bili izdajnici i da su se zbog povlastica odrekli porekla,a sto se tice nasih korena(upravo si dokazao koliko ste neobrazovani)mi smo dosli sa istoka kad su se juzni sloveni naseljavali i to bi trebalo da znas posto su i tvoji preci verovatno bili medju naseljenicima,ili mozda su vam isprali mozak pricama da su muslimani pali s` neba u bosnu,pa i ne znas ko su ti bili opreci pre turaka,koliko god vam tesko pala istina od nje ne mozete pobeci:SVI STE VI BILI SRBI NEKADA,A PRECI SU VAM BILI IZDAJNICI Smile Smile Smile Smile Smile

vidim u profilu ti pise da si 17 godina. imas jos uvijek vremena da se nacitas, to bi ti preporucijo. jasam ti postavijo par pitanja u ovom postu ali nisi mi odgovorijo. zasto mislis da je samo narod u bosni pod turcima prelazijo masivno na islam? zasto ih nema toliko u srbiji? zasto nema manastira starijeg od 100 godina u bosni ? znas li sta su bogumili? znas li da se za vrijeme rata, izvirisaval dna analiza na zrtvama koja pokazuje da su vecina od bosanski muslimana iliri. znas koli je najstariji narod na balkanu? iliri..starosjedioci. ako cemo vec toliko nazad u vrijeme. znam da je bio off topic ali eto..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Off tema @chetnik BG
Sta se drzite kojekakvih korena sto je bilo tamo negde daleko pa trebali bi se pitati kako su postali juzni sloveni (a i oni su se doselili) pa turci germani bogomili (koliko god isli u proslost moze se to jos dublje u tu istu ici  tako teza zablude srbi postali muslimani ili obrnuto pada u vodu)
Cinjenica je samo da smo svi mi majmuni
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6500s
Ja imam 17 godina(jos mesec dana pa 18),ali sam za tih 17 godina procitao mnogo knjiga o mojim korenima koji su upravo iz BIH tacnije Bosansko grahovo(kazanci),inace moje poreklo se cuva jos od  davnina,tj moji preci se nikada nisu poturcili i cak se nisu mesali sa bilo kojim drugim narodima osim srba,crnogoraca i makedonaca,tako da je i meni dan danas zabranjeno mesanje sa bilo kojim drugim narodima osim gore navedenih(u stvari nije zabranjeno nego bi ako dodje do toga morao da se odreknem porekla),tako da sam dosta upucen u prelazenje u islam i odricanje porekla sa tih prostora,eto cisto da vam ocitam lekciju iz cuvanja porekla,a i za razliku od vas imam mnogo razloga da se ponosim svojim poreklom
IP sačuvana
social share
"Ja ne odlucujem da li cu u bitku po tome kolika je sila koja mi preti,nego po tome koliku svetinju branim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@chetnik to chetnik  Smile Smile  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Све за Образ, а Образ ни за шта!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Турака и џамија у Србији нема јер су их Обреновићи истребили ко зечеве.
Односно има их у Рашкој и југу Србије.
Пази ти Саву(баш муслиманско име  Smile ) шта каже,више нису пореклом од Турака већ од Илира,јел сте то чули од шиптара,није лепо крадете им форе.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 19:00:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.