Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:28:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naser Orić na slobodi  (Pročitano 79348 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola V3
Citat: cenimirius link=topic=120515.msg1550 =D>636#msg1550636 date=1152306285

Objasnite mi jednostavno kako vi zelite neku pravdu a nedate da se pravda ucini i u ime drugih naroda zbog Mladica i Karadzica...zasto nisu u HAAGU!!!??? Smile
Vidis, Ratko Mladic i Radovan Karadzic (ne branim ih) sasvim sigurno nisu nikoga licno ubili. Moze im se zameriti komandna odgovornost, ali ne i direktna. Naser Oric je dokazano zlocinac koji je svojim rukama ubijao a dobio kaznu zatvora kao da je obio kiosk. Dakle ako nemas argumente nemoj da na pitanja odgovaras kontra-pitanjima.

dokazi gdje su ??daj tati dokaze!

наочаре! купи наочаре! колико је постова било са сведочењима? или ти сматраш да су српске жртве мало мање жртве од осталих? да ли ти искрено верујеш у то?

превод:
naoćale. daj si kupi naoćale. koliko je postova bilo sa svedočenjima? ili ti smatraš da su ćetnićke žrtve malo manje žrtve od ostalih? da li ti  Smile Smile??? vjeruješ u to?

a ti si neki komedijas  ?  Smile

Svi zlocini su isti...i sve zlocince treba kazniti ako imaju dokaze!!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Aman,Bosno moja,zemljo ponosna,zemljo mojih djedova...
Aman,Hercegovino rijeko Neretvo,kraj tebe sam rastao...
Aman,moj SANDZAKU,zeljo velika,u tebi je ljubav moja....
Aman,Sarajevo,Dzenet seheru,budis snove,budis utjehu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A ti nisi Bozji rob? A da vi ste Alahovi ratnici  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola V3
A ti nisi Bozji rob? A da vi ste Alahovi ratnici  Smile

tema nije jesam li ja Mudzahid..vec o  Generalu Oricu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ваша потреба да ниподаштавате српске злочине перверзна и скоро некрофилична. Ви толико волите да причате о својим жртвама да је то не само неукусно већ и болесно. Први сам био за то да се најоштрије осуди злочин у Сребреници и да се оним мајмунима одузму сва људска права. Стидео сам се таквих Срба. Њих подржава цирка 20% Срба и за мене су они брука и срамота и обични "идиоти". Запањујуће је то колики проценат људи подржава осведочене ратне злочинце из муслиманског, хрватског и албанског етникума. Неко рече готово 90%. Ако су ових 20% "наших" "идиоти". Шта сте онда ви?
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da da poznati "heroji" gosn Ante Gotovina i Agim Ceku....ma daj nerviram se za dz.
inace rainmaker
Tuzno je da poslije moje kao neke kritike/peckalice izmjenis post ironicno u:
Ti si to neki komedijas!
Mogao si slobodno da ostavis ono sto je bilo.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da da poznati "heroji" gosn Ante Gotovina i Agim Ceku....ma daj nerviram se za dz.
inace rainmaker
Tuzno je da poslije moje kao neke kritike/peckalice izmjenis post ironicno u:
Ti si to neki komedijas!
Mogao si slobodno da ostavis ono sto je bilo.

Pa znas CG_AC, za mene ce biti i Gotovina i svi ostali generali Hrvatske uvijek Heroji ma bilo kako bilo oni osudjeni na 100 ili 500 godina...kao i sto vi se ovdje pravite neki koji pravdu traze samo za druge toga nema...ali ok je i to svakome svoje imamo sve mi drzave nase lude, ali takve su kakve jesu...vi volite i pustite neka seta Mladic po Beogradu i neka se ubijaju vojnici zbog njega po Srbiji to je za vasu pravdu....svi mi znamo dobro tko su nama Heroji a tko ne i to se sigurno nece promjeniti ni i u buducnosti...tako isto svijet sve zna i nemoramo mi nama pricati ovdje tko je sta radio...

A ti ZvezdasBG kao prvo daj malo nekih podataka a ne rekla baba sa brda nesto i tako dalje molim te daj mi podatke o tome sto znas o Naseru i potvrdi to u sta vjerujes od nekih stranih drzava pa bilo to i od rusije samo nemoj mi molim te ovdje pricati nesto iz nekih srpskih novina koji su toliko objektivni....

Ja predlozio sa vama da mi svi probamo dokaze da nabavimo i ovdje pocnemo da kacimo,znaci dokumentarci filmovi slike o Naseru Oricu pa to ljepo da napravimo nasu Arhivu pa bi mogli i da posaljemo haagu to sve kao dokazni materijal...eto zato molim vas pomozite nama i vama i svima da dodjemo do istine i pravde i da saznamo sta je stvarno bilo sa tim Naserom Oricem...cekam prve slike od vas.... ja cu probati nesto da nadjem...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola V3
i ja cu prvi od Nasera trazit ako ih bude.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gledaj dok postoje ljudi koji herojima smatraju Gotivinu, Orica, Tacija, Cekua i ostalu gamad takodje ima da shvatam i ljude koji isto tako kazu da su za njih heroji i Karadzic, Mladic, Arkan, Milosevic, ovaj ili onaj. Vi podrzavate heroje mi podrzavamo heroje, svima lijepo covjece.
Mani me te politike kako cijeli svijet zna ovo il ono, zna kad ste im se svaki dan u dupe zavlacili i prosipali jednu te istu pricu kako smo mi najkrvaviji narod na svijetu i kako samo mi znamo da koljemo, dok ste vi dobrice i svi ima kolektivno da zavrsite u Raju.
I da manite se podataka, jedan Hag nije mogao da zavrsi tuzbu protiv Milosevica, ne moze da pokrene opuznicu ni protiv Seselja tako da su mi sve to jaki argumenti kad optuzuju sve neke nebitne ljude a glavne zverke jos sjede il su na uslovnoj slobodi cekaju kao neki proces sudjenja itd.
Inace dokaze nemoj da pronalazis sto se odnosi i na ostale jer dokumentarce klanja i ostalih sranj!@ necu dozvoliti.
Jer svako ima svoje izvore, svakom su njegovi izvori najtacniji, svako zna sve najbolje  u stvari niko nema pojma niocemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ne mogu da vjerujem da vi mislite da je oric veci krivac od mladica i karadzica.kao oni nisu direktno ubijali a on jest.glupo mi je da ovo i komentarisem,osjecam se idiotski bilo sta reci na ovo(kako bi se tek trebao osjecati onaj ko je ovu glupost napisao).drugi idiotizam koji sam procitao je da je u srebrenici izvrsen genocid nad srbima!!!ova prva teza ma koliko bila glupa predstavlja naucni rad u poredjenju sa ovom drugom.ova druga je stvarno bezobrazluk.halo ljudi pa stvarno nema smisla. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
rainMaker,eha_meha , jel istina da je Oric gostujuci na tv OBN izjavio da je Zoran Djindjic nekada, a Boris Tadic sada jedini sposoban da zaustavi "velikosrpsku" politiku.

p.s. ne znam da li je to izjavio pre ili posle dolaska iz Haga, a to i nije bitno, samo potvrdite tacnost ove vesti.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2006, 02:06:07 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:28:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.