Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 05:34:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naser Orić na slobodi  (Pročitano 79309 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E sad kad se i vi uvatite za tako nesto prosto mi dodje da povratim od muke....ajt pocni da nabrajas Srpske zlocine i kazi mi koliko je ubijenih a koliko ranjenih.....ili nema ranjenih , da da mi smo sve redom ubijali zato danas i hodate tuda kuda hodate sto smo sve redom ubijali.
Daj bre covjece, neko zivu glavu izvuce na ovaj i onaj nacin.....uvijek neko uspije da pobjegne....cccc
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Sve je to normalno sto ovdje i srbi i muslimani izlozavaju,neki vide Nasera Orica kao Kriminalca i zlocinca neki ga vide kao heroja i onoga koji je se za svoju bosnu i narod borio....dali je bio zlocinac da ili ne to je nama dokazao Haag,bio je jer je takodje dobio 2 godine zatvora i tu nema price...ali nije bio u tolikoj mjeri koliko su to srbi docekivali a bio je previse od onoga koliko je to ocekivao muslimanski narod u BiH....

sada jedno pitanje za Srbe...molim vas a zasto vi sami sebe nepitate gdje je Mladic,Karadzic i jos 4 srba kojih se trazi jos....za vas su oni Heroji a kod njih se zna na kojima su pozicijama bili i sa cime su upravljali...

Objasnite mi jednostavno kako vi zelite neku pravdu a nedate da se pravda ucini i u ime drugih naroda zbog Mladica i Karadzica...zasto nisu u HAAGU!!!??? Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung e730
@tiger2005

1,2.. 1,2... is this thing on?!!  Smile

Зашто Караџић и Младић нису у Хагу? Па ваљда зато што их још нису ухватили. Не разумем какве то везе има са овим форумом, осим ако можда не очекујеш да Бурек форум организује специјалне одреде a la "Rainbow 6" који ће да крену од куће до куће и трагају за њима?

Влада Србије је рекла да је урадила све што је у њеној моћи да лоцира и ухапси хашке оптуженике, и рекла је да у томе није успела, могуће зато што они уопште нису у Србији. Наравно, твоје је право да ту оцену српске Владе прокоментаришеш како ти је воља.

Е, сад, ако су они заиста ван Србије, не очекујеш ваљда да српска полиција иде по Босни, северној Црној Гори или где већ, и да трага за њима? А ако нису ван Србије, онда имамо проблем. Влада Србије каже да су ван Србије, Хаг каже да су у Србији. Уколико Хаг нема конкретне доказе да су они у Србији, е, онда мора да прихвати и уважи став српске Владе.

Што се правде тиче, могу да говорим само у своје име. Надам се да ће сви одговорни за почињене ратне злочине бити осуђени, и то у једном нормалном судском процесу, ослобођеном политике и интереса главних финансијера Трибунала.

И Хаг, овакакв какав је сада, као једна лакрдија од суда не може никоме ништа да докаже, зато што је у задњих неколико година потпуно изгубио свој кредибилитет (that is, ако га је икада имао). Иако бих волела да оптужене Караџића и Младића видим тамо, не због тога што мислим да су криви, већ да би се пружила каква таква шанса да се неке ствари око Сребренице коначно разјасне, и да би се стекла барем теоретска шанса да се скине љага са Срба, е упркос свему томе, потпуно разумем оне који се противе одласку Караџића и Младића у Хаг, јер, где је смисао свега тога, ако су самим тим што су оптужени у старту осуђени?
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
@tiger2005

1,2.. 1,2... is this thing on?!!  Smile

Зашто Караџић и Младић нису у Хагу? Па ваљда зато што их још нису ухватили. Не разумем какве то везе има са овим форумом, осим ако можда не очекујеш да Бурек форум организује специјалне одреде a la "Rainbow 6" који ће да крену од куће до куће и трагају за њима?

Влада Србије је рекла да је урадила све што је у њеној моћи да лоцира и ухапси хашке оптуженике, и рекла је да у томе није успела, могуће зато што они уопште нису у Србији. Наравно, твоје је право да ту оцену српске Владе прокоментаришеш како ти је воља.

Е, сад, ако су они заиста ван Србије, не очекујеш ваљда да српска полиција иде по Босни, северној Црној Гори или где већ, и да трага за њима? А ако нису ван Србије, онда имамо проблем. Влада Србије каже да су ван Србије, Хаг каже да су у Србији. Уколико Хаг нема конкретне доказе да су они у Србији, е, онда мора да прихвати и уважи став српске Владе.

Што се правде тиче, могу да говорим само у своје име. Надам се да ће сви одговорни за почињене ратне злочине бити осуђени, и то у једном нормалном судском процесу, ослобођеном политике и интереса главних финансијера Трибунала.

И Хаг, овакакв какав је сада, као једна лакрдија од суда не може никоме ништа да докаже, зато што је у задњих неколико година потпуно изгубио свој кредибилитет (that is, ако га је икада имао). Иако бих волела да оптужене Караџића и Младића видим тамо, не због тога што мислим да су криви, већ да би се пружила каква таква шанса да се неке ствари око Сребренице коначно разјасне, и да би се стекла барем теоретска шанса да се скине љага са Срба, е упркос свему томе, потпуно разумем оне који се противе одласку Караџића и Младића у Хаг, јер, где је смисао свега тога, ако су самим тим што су оптужени у старту осуђени?

Hvala ti na odgovoru i tvome stavu prema tome...ali znas kako ti je to sa Mladicem i Karadzicem isto su osudjeni vec u startu kao sto je to bio i Gotovina ili netko drugi...ja se nadam da ce se jednom svi optuzenici naci u Haagu Hrvatska je svoje uradila i Bosna ostala je na Srbiji jos da izruce tu  sestoricu optuzenih...a sto se tice toga dali su oni u Srbiji po tom razmisljanju vise vjerujem haagu nego nekim nasim predsjednicima ili politicarima...a ako su stvarno van Srbije opet to nije na Haagu da ih hvata po svijetu nego bas do Srbije da pokrene masineriju i diplomatiju naprimjer ako su u Rusiji da se tamo ustupi u kontakt i da se iskaze nuzda o tome koliko je to bitno za Srbiju pa i za druge u okolini...

A to dali Karadzic i Mladic imaju nesto sa ovom temom,itekako imaju jer kada bi oni dosli u Haag mnogo toga bi se objasnilo oko Nasera Orica i drugih u okruzenju....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung e730
Ууух, мислим да је до сада Србија итекако показала ако ништа друго, онда добру вољу за сарадњу са Хагом. Ако мислиш да су Шљиванчанин и остали "ситна риба", шта је онда Милошевић? Ако ћемо карташком терминологијом, Хаг је од Србије добрио неке тројке, четворке, седмице, па и десетке, али и краља.

Што се Хрватске тиче, Готовина је тамо заиста херој, и то у правом смислу речи, и иза његове одбране у Хагу стоји читава држава, што политичка врхушка, то и 90% обичних грађана.

А што се Босне тиче... не бих сада да тролујем о узроцима сукоба. Ипак, индикативно је то да је улога "дежурне жртве" резервисана ексклузивно за муслиманску страну. Колико је боснаских муслимана оптужено, колико је осуђено и на колике казне?
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ma ja najbolje suditi srpskim metodama,ubijanjem..
da se iko našo da je reko vidio sam kako je naser zaklo mog komšiju ja bih povjerovo ko što vjerujem da je bilo papaka na našoj strani koji su pravili gluposti..
al čovijek se samo branio,i ne znam kako da sudim nekome kome ni na koji način nije dokazano da je kriv..
a karadzic i onaj drugi papak su lično naređivali da se ubija i to svjedče svaki put srbi u hagu,koji prebacuju krivice na njih dvojicu..
a ja nemam pojma što bi se taj hag svrstavao na našu stranu kad su sami holanđani dopustili mladiću da uđe u srebrenicu..
i ne radi se o  hagu već  o tome ko je kolko zla nanio,a to mi svi dobro znamo..

Karadzic i Mladic su branili srpski narod od istrebljenja. Reci ti meni ko je imao placenu vojsku za vreme Otadzbinskog rata???? Hrvati i Balije, srpski seljaci su sami branili svoju zemlju, nismo placali al kaedi i otanu da nam pomogne.
Gde si ti video da se sudi ljudima koji su dali sve za spas svoga naroda??? Poceli su rat pa ga izgubili i sad hoce da sude herojima kao sto su Mladic i Karadzic, malosutra ce...  Sto Tudjmanu nisu sudili kad je ceo svet znao da je Fasista?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
caounter brkas malo terminologiju i neke stvari al dobro.
Kad su vec taj Karadic i Mladi dali sve za spas Srbije trt mrt sto lijepo sad se ne predaju Hagu i doprinesu nasoj Srbiji jos veci boljitak.....ili su i dale sebicne ratne dzukele koji su u ratu posli da bi se ograbli za neki cin....s tim sto ovim ne zelim da stvorim pogresnu sliku da mrzim Srbe jer je daleko od toga ali ne kapiram neke stvari. Sto se tice ostalih ne opterecujem se njima jer oni imaju vise aduta u rukama od nas, tako je bilo prije rata, za vrijeme rata a ni sada nije bolje.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

Objasnite mi jednostavno kako vi zelite neku pravdu a nedate da se pravda ucini i u ime drugih naroda zbog Mladica i Karadzica...zasto nisu u HAAGU!!!??? Smile
Vidis, Ratko Mladic i Radovan Karadzic (ne branim ih) sasvim sigurno nisu nikoga licno ubili. Moze im se zameriti komandna odgovornost, ali ne i direktna. Naser Oric je dokazano zlocinac koji je svojim rukama ubijao a dobio kaznu zatvora kao da je obio kiosk. Dakle ako nemas argumente nemoj da na pitanja odgovaras kontra-pitanjima.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@cg_ac ti bi pustio da ti sudi neko za nesto sto nisi ucinio?

Oni nisu krivi a ako neko treba da im sudi to treba da bude Srpski narod a ne kurta i murta iz severne evrope. Dok ih srpski narod nebude proglasio krivcima za mene ce oni biti heroji koji su spasili nase u Bosni odistrebljenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cek cek..ratno stanje i komadant vojske, garnizona, cete, voda cega li vec snosi koliko toliko neku odgovornost.
U ratu se zna sta je i kako je i da su se desavala sranj!@ jesu i sa nase i njihove samo je pitanje ko ce koliko da prizna i koliko ce stvari izaci na vidjelo, zajedno sa lazima balija i ustasa koji tvrde da su nevinasca koji su ratovali prackama. Mozda ja to necu docekati, al moja djeca il unuci hoce, jer istina uvijek izadje na vidjelo kad tad.
Za mene su i Karadzic i Oric i Gotovina i ostala kompanija zlocinci jer su izvrsavali naredbe za vrijeme rata koje su 99,9% bile krvave. Al rat je rat, zna se sta sve slijedi uz njega....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 05:34:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.213 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.