Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narkomanija ~ Vrste droga I njihove posledice  (Pročitano 178080 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
 svest ljudi menjaju : pare, moc, globalizam, ratovi, oruzje .......... spisak je ........ "Ne razumem i nikad necu!"

- mislim da na temi niko bas nije govorio u prilog drogama ..... vise o njihovom kontrolisanju, mada nisam siguran koliko sa tobom moze da se prica o  tome (ti pod kontrolom smatras da sve korisnike treba u gulag) a ja pod kontrolom smatram stavljanje pod zakone proizvodnju i prodaju tako da ce onda biti kontrolisana.

- po sadasnjim zakonima lokalnim i svetskim imas velika polja (pod raznim drogama sirom sveta i obicno su zemlje u totalnom hausu zbog proizvodnje iste) , imas laboratorije sirom sveta za koje "niko ne zna", imas razgranatu mrezu "ljudi sa pistoljima" koji se rokaju svuda po svetu, imas klinca koji pojma nema sta ce neko da mu ponudi na dvoristu .......

droga je jedan veliki svetski posao ..... i kao takav nece ga spreciti represalije ( pogotovo ne nad korisnicima iste)
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Gresis, korisnike bih na lecenje, a proizvodjace i dilere bih najstrozije kaznila.Neko mora da odgovara za mnoge unistene zivote.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pa to sto si napisala se sada radi, svuda u svetu i ne vidim nikakav pomak na pitanju broja ljudi posredno ili neposredno mrtvih od droge... bas suprotno svakim danom i godinom sve ih je vise ... vise narkomana, vise dece koja probaju, jaci karteli i situacija je manje vise ista svuda u svetu narkomanija i kriminal cvetaju

uzmi za primer prohibiciju, nije donela nikakve rezultate.. sem sto je par porodica zaradilo dovoljno da za jednu do dve generacije njihovi sinovi vode ameriku, a i da gomila ljudi je pobijena  Smile

P.S. mozda gresim ali onaj post o tome kako bi ti bila bolja od kineza u "nekim stvarima" ........
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Pa dobro, videcemo da li ces tako pricati, ako ti se, jednog dana, (ne daj Boze) dete predozira.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
 Smile hvala ti na lepim zeljama

slusaj ja i ti se ne razumemo i nikad ni necemo (prvo se nikad ne bi poredio sa kinezima i njihovim metodama resavanja drustvenih problema, kina je zemlja koja kontrolise broj dece npr. koliko smes da pojedes, koliko vode da potrosis.... mislim da ti nikad nisi zivela u porodici koja ti odredjuje koliko grama ces pojesti, kolko vode popiti i mislim da ti niko nije zabranio da imas vise od jednog deteta) mada bi ti mozda zelela za sebe i svoju porodicu sva ljudska prava, ali za ostale strogu kontrolu npr. jedno dete koje oni nece vaspitavati, sledovanja hrane, nema knjiga i televizije koju ti ne odobris, putovanja potpuno zabranjena ako nisu odobrena i kontrolisana.....

ti svoj pristup ovom problemu (ja mislim da je ovo veliki problem)  vidis u represalijama, stvaranju mehanizma koji ce ukloniti to iz drustava sto brze, po mogucstvu da nestanu ko da nikad nisu ni bili.

a ja ti kazem da je to nemoguce, da ne postoj takav sistem - mehanizam u svetu koji ce to ukloniti (bar ne bez ogromnih posledica tj. moze ako zivis u nekoj strogo kontrolisanoj utopiji, u takvom svetu porodica kao forma nece ni postojati... i nece biti gradjanskih prava )

mogu ja da saljem u gulage, konc.. logore i pakao koga ocu ako mi se dete predozira... ali to nece resiti nikakav problem vec stvoriti nove...

e da i hvala ti jos jednom za dete... to je bolji pristup od kineskog, americk -i samo plasi narod dok god je narod-stoka glup i zaplasen lako ga je kontrolisati .....  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Gresis, korisnike bih na lecenje, a proizvodjace i dilere bih najstrozije kaznila.Neko mora da odgovara za mnoge unistene zivote.
     Oružje da se spali a političare na lečenje  Smile
        Livingston...ne ide to baš tako...lepo je reko mosko da droga ima svoju vrednost u svakom ratu...
  I da se razumemo, zbog opšteg termina droga  i nastaju ovako različiti stavovi. Znači, heroin najviše i šta već..
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 16:56:12 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Često se prva doza - džoint, tableta, prah daju besplatno, ponekad čak neprimetno u piću, a radoznalost i neznanje učine dalji put izvesnim.

Izvor: Svet Zdravlja
    I dalje su u modi kafići "gde stavljaju drogu u soci!"... Smile
     Dobar klip...baš grozno izgledaju one kokainske pomije  Smile Možda ovo može malo da zgadi kokain onima koji imaju pare da ga uživaju. (mislim, češće  Smile)
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 17:34:10 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ Livingston

ako se dete "drogira" to je krivica roditelja, koji su uvek puni "razumevanja" i provode "jako, jako" puno vremena sa svojom decom...  Smile ... tvoj je problem ako detetu nisi izgradio/la karakter, recimo kao sto su tebi tvoji roditelji izgradili, pa si ti izricito protiv droga...

sve ima svoju lepu & belu stranu, pa i droga  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

bože pomozi svima pa i meni grešnom

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Dali je neko čuo nešto o flasterima za skidanje sa heroina ako jeste neka mi objasni šta je to.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.