Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narkomanija ~ Vrste droga I njihove posledice  (Pročitano 177595 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
dobro nemoj da se ljutis, izvini ako sam te uvredio nije mi to bila namera  Smile, pa ako rokne meteor onda nema ni zivota tako da je onda sve nebitno  ... ne kapiram zasto si se iznervirao toliko, slazem se sa tobom u vezi:

Zlatno pravilo: Ne braniti, nego edukovati

ali se nisam slozio sa dodatkom jer: terorizam (odnosno teroristički čin) definira se kao čin koji, s obzirom na svoju prirodu i kontekst, može ozbiljno naštetiti državi ili međunarodnoj organizaciji, te koji je počinjen s namjerom ozbiljnog zastrašivanja stanovništva, ili nezakonitog iznuđivanja (prisiljavanja) vlade ili međunarodne organizacije da nešto čine ili da se suzdrži od nekog čina, ili ozbiljnog estabiliziranja ili uništavanja temeljne političke, ustavne ili zakonske strukture zemlje ili međunarodne organizacije. Tako da ne mozes da  kazes da je to budala koja nema cilj i ne voli ga devojka  Smile .

Sto se poreza tice, hvala ali mi se ne ide u sumu, to mislim zato sto npr. droga koja je inace tema se ne oporezuje i zaobilazi porez (tj. osobe koje se time bave zaobilaze porez, kao i mnoge druge osobe raznih profesija na razne nacine zaobilaze porez legalno ili nelegalno) .

tako da i dalje mislim da se smrt, zivot i radjanje ne moze izbeci ali da se droge, terorizam, porez kao delovi zivota mogu izbeci .  Ako hoces da me ubedis u suprotno probaj ali molim te bez meteora, sume i td. ako neces pa nema veze i to je deo  zivota koji se moze izbeci  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
       ^^^^Zaista si neko ko uliva poverenje, neko ko je dobar sagovornik i covek velikog duha! Izvini ako je nesto pogresno, samo pisem ono sto mislim o tebi!
        J... ga preci cu na skroz drugu temu, ali neka mi bog oprosti! Smile
       Terorizam i te kako moze da naskodi drzavi. Primer: Spanija. Posle bombe u vozu, povukli svoje jebace ( citaj: igrace) iz onog peska!  Do duse, mozda ih je taj napad opametio! Nemaju svoje ljude tamo dole, ali i dalje su budze u svetu! Kao sto kaze moj dada: Ko zna zasto je to dobro!! Pa evo i ovi igraci dole na Kosovu uzese ono sto hoce.
       Naravno da daleko, daleko iza terorizma stoji neka drzava, necija vlada, i da nisu svi oni koji se bave tim "poslom" ostavljeni od devojcice! Ali ne moze ni svako da radi to! Hocu da kazem da sa takvim likovima ocigledno nesto nije u redu! Postoje razlicicti vidovi terorizma....naravno da se neki od njih i mogu spreciti, ali ne svi. Ne znam dali je to ovde poznato, ali u jednoj US drzavi (Colorado) 1999 god se dogodilo nesto sto je imalo takvog odjeka u Americi, da su u taj dogadjaj uplitali sve i svakog (od islamskih terorista do Marilyn Mansona)! Govorim o Columbine srednjoj skoli. znas ono: besni klinci, svako ih jebe i tako to. U to vreme sam bio u US, pa znam o cemu govorim! Hocu da kazem da se ovako nesto ne moze spreciti, jer ne znas sta je kome pod sesirom.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2006, 19:57:06 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

L'ame n'a pas de sexe

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 6769
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson Xperia mini
"Svaka ti je k'o u Njegosa" Smile

Nisam nesto ocaran Njegosem (ne bih sada o tome), ali ipak cu radi uctivosti da kazem "hvala". Ima i vecih faca od njega....mnogo vecih.

yes i know...kao sto ima mudrije i od tvog komentara za koji sam rekla da je ko u njegosa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
"Svaka ti je k'o u Njegosa" Smile

Nisam nesto ocaran Njegosem (ne bih sada o tome), ali ipak cu radi uctivosti da kazem "hvala". Ima i vecih faca od njega....mnogo vecih.

yes i know...kao sto ima mudrije i od tvog komentara za koji sam rekla da je ko u njegosa Smile
    Ma koliko se trudio, moram priznati da sam zbunjen.
    Pa dobro onda, eto, nadmasi nas, i dokazi nam da mi nismo dorasli tebi i tvojim mudrolijama. Prevari naviku i reci koju da te razumemo!
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51

Da budem iskren, ja se ne trudim da budem "mudar" pisem ono sto osecam. Nigde nisam ni spomenuo bilo sta u vezi moje mudrosti, a to sto je ti spominjes samo je znak koliki sam utisak ostavio na tebe....dobar ili los ne znam, a i ne zanimam me.
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone
U Ivanjici je poptpuni haos sto se tice narkomanije. Cuo sam da klinci kupuju neki otrov za konje ili tako nesto koji je  smesto jeftin a sa par grama odlepis... Quo vadis domine, po ko zna koji put...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

L'ame n'a pas de sexe

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 6769
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson Xperia mini
@Gimbrowsky ne radi se ni o kakvom mudrovanju.Samo sam prokomentarisala da se slazem sa tvojim postom, pa rekoh da je (mudar) kao u njegosa...no posto si ti rekao da nije njegos mudriji i da ima mudrije, samo se nadovezah da onda sigurno ima mudriji odgovor od tvog..nista vise...nista licno...a utisak o tebi ne mogu graditi na osnovu tog jednog posta s kojim sam se slozila...dakle komenar o mudrosti ili nedostatku istog nije nista licno
« Poslednja izmena: 31. Mar 2006, 19:53:08 od larathesun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

$$$$$$$$$$$

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson K510i
Otrov za konje: ja sam cuo za anesteziju za konje, u Bg-u je ima 30 eur za gram
zovu je konjetina ima rad kao ketamin ili kao pcp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Veoma malo je ljudi koji su probali heroin i tu se zaustavili, tako da mislim da grešiš a što se tiče preventive ona još nigde nije ostvarila cilj kakav bi mi želeli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo za konjetinu prvi put cujem, i prvo sto mi pada na pamet je koliko se tu viceva moze napraviti  Smile  A nije uopste smesno...   Smile   
Preventiva moze mnogo da pomogne, ali samo ako se na vreme krene i ako pomaze cela porodica i siri krug prijatelja, komsija, kumova i slicno.  Ja sam cula da je odlicna Dnevna bolnica za prevenciju i lecenje adolescentne politoksikomanije u Paunovoj 2 u Beogradu (pisala sam o tome vec na ovom forumu, ali ajde da ponovim) tako da leka ipak ima  Smile   
Pozdrav svima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.