Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narkomanija ~ Vrste droga I njihove posledice  (Pročitano 178204 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
ne zabranjivati drogu, vec edukovati ljude o posledicama.

zamislite da se droga legalizuje....svi ti narko karteli bi se raspali za 5 dana
a ti mislis da oni neznaju posledice?Znaju i njima i jeste cilj da ubiju sebe postepeno,jer nemaju smisao zivota i njega vide u tome.Obicno su takvi ljudi ljudi koji imaju ili problem u porodici ili sa drustvom.Tako da oni nisu uopste za osodu i iybegavanje vec naprotiv vratiti im ljudski zivot i dostojanstvo....
problem je sto takvi centri postoje samo za muskarce,a sta je sa zenama?Moja sestra je narkoman,bila je i na blokatorima...povratnik je naravno.Da li neko zna gde ima centar za zene ili manastir? Smile
pokusacu da ti proverim i javljam ti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
ne zabranjivati drogu, vec edukovati ljude o posledicama.

zamislite da se droga legalizuje....svi ti narko karteli bi se raspali za 5 dana
a ti mislis da oni neznaju posledice?Znaju i njima i jeste cilj da ubiju sebe postepeno,jer nemaju smisao zivota i njega vide u tome.Obicno su takvi ljudi ljudi koji imaju ili problem u porodici ili sa drustvom.Tako da oni nisu uopste za osodu i iybegavanje vec naprotiv vratiti im ljudski zivot i dostojanstvo....

Citat
problem je sto takvi centri postoje samo za muskarce,a sta je sa zenama?Moja sestra je narkoman,bila je i na blokatorima...p
ovratnik je naravno.Da li neko zna gde ima centar za zene ili manastir? Smile
mozes se obratiti monahu Jeliseju iz Kovilja. Smile

Na jednom drugom forumu su pozvali u goste Mirjanu Bulatovic da odgovara na pitanja u vezi narkomanije i problem narkoman.Svako ko ima neko pitanje neka postavi ovde a ja cu proslediti do nje.Poso je slanje na drugi forum zabranjeno.

МИРЈАНА БУЛАТОВИЋ (1958) завршила је гимназију у Србобрану и књижевност на Филозофском факултету у Новом Саду. Радила је најпре у Подгорици, као новинар и лектор, потом у Новом Саду, а осећање странца искусила је у Лондону, живећи у британској престоници четрнаест месеци (1985. и 1986). Дамаре отаџбине, матерњег језика и православне вере најдубље је осетила у току четири месеца живота у Манастиру Враћевшници, крајем 1988. и почетком 1989. године. На том светом месту, живећи напоредо с монахињама, у конаку без огледала, умила се изнутра, ослободила новинарства, скинула с душе још неке терете, и определила се за Београд као свој град. Од 1989. живи у Београду, углавном као слободни уметник. До сада је објавила дванаест књига поезије и три књиге документарне прозе. Почетком 2001. изабрана је за уредника Трибине “Француска 7” Удружења књижевника Србије, чији је члан од 1987. године. Током 2002. године уређивала је односе са јавношћу у “Гутенберговој галаксији”. У 2004. години одржала је око двеста предавања о наркоманији на основу своје књиге Ђаво у праху. Министарство вера Републике Србије, у договору са Министарством просвете, књигом Ђаво у праху започело је акцију заштите младих од болести зависности.

ovo je gresk,ne znam kako ali ja sam i hteo da izmenim..... Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2007, 14:49:17 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Postoji manastiri.. u kome lece batinama..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Postoji manastiri.. u kome lece batinama..
a ti si bila?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
znam da citam... Smile

a, ti?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
znam da citam... Smile

a, ti?
Pisalo i na tarabi.Sta sam ti ja sve napisao ali ne vidim da si mi verovala......Pazi sta citas
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Licno smatram da je tvoje pisanije na ovoj temi krajnje neumesno, ali se od tebe ne moze ocekivati nista vise...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Misli dobro i bice dobro !

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1762
Zastava Pampukovac beach BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia uvek
  Smile
IP sačuvana
social share
Per aspera ad astra ! popi nesto lose izgledas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Google Nexus 5
pa evo ja poznajem jednog izlecenog narkomana, dakle bio je na najgorem nivou ---- heroin i igla ....

izlecio se ... ozenjen, ima decu, zaradjuje pare, uziva ....

a kako ---- imao je dobru familiju, kad roditelji nisu hteli da prihvate da im je dete narkoman, tu je dosao ostatak porodice i suocili se svi sa problemom ---- taj narkoman je dobijao batine (ja i dalje mislim da je batina izasla iz raja) 

druga stvar ---- zakljucan u stan. 3 meseca nije nigde izlazio, za njega je jedino postojao televizor ---

i dakle skidao se 'na suvo'  --- bez ikakvih tableta, blokatora i slicno

i naravno mnogo price s njim, dok sam nije poceo shvatati zivotne stvari ---- a onda polako u drustvo --- u pocetku porodica --- posle posao

bilo im je mucno --- ali sad im je dobro

decko je inace jako inteligentan, a i nista mu nije falilo u zivotu da bi spas nasao u drogi ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
pa evo ja poznajem jednog izlecenog narkomana, dakle bio je na najgorem nivou ---- heroin i igla ....

izlecio se ... ozenjen, ima decu, zaradjuje pare, uziva ....

a kako ---- imao je dobru familiju, kad roditelji nisu hteli da prihvate da im je dete narkoman, tu je dosao ostatak porodice i suocili se svi sa problemom ---- taj narkoman je dobijao batine (ja i dalje mislim da je batina izasla iz raja) 

druga stvar ---- zakljucan u stan. 3 meseca nije nigde izlazio, za njega je jedino postojao televizor ---

i dakle skidao se 'na suvo'  --- bez ikakvih tableta, blokatora i slicno

i naravno mnogo price s njim, dok sam nije poceo shvatati zivotne stvari ---- a onda polako u drustvo --- u pocetku porodica --- posle posao

bilo im je mucno --- ali sad im je dobro

decko je inace jako inteligentan, a i nista mu nije falilo u zivotu da bi spas nasao u drogi ...

Tako sam i ja smršao... Mislim, uzdržavanje, ovo-ono... Pet meseci - deset kilograma  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.