Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti srpski turisti u Hrvatskoj: Bež'te kući, četnici  (Pročitano 42916 puta)
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
A i jesmo mi i ovi ista govna.
Pa bre, petnaest godina posle drugog svetskog rata, gde su nam Nemci pobili pola muskog zivlja i zene i decu pride bila je puna Nemacka nasih ljudi koji su otisli da rade i puna Jugoslavija njihovih turista i firmi i nikom nije falila dlaka.
Mi za petnaest godina nismo jod stigli ni dotle da smemo normalno da predjemo jedni drugima kroz drzavu a kamoli nesto vise.
Nije ni cudo sto nas smatraju za divljake.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ma jde samo da su Srbi, sve to ionako isto sve. Da su kojim slucajem svi pretoceni u "jugoslovenstvo", ne bi susedne drzave mogle mirno da spavaju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
A i jesmo mi i ovi ista govna.
Pa bre, petnaest godina posle drugog svetskog rata, gde su nam Nemci pobili pola muskog zivlja i zene i decu pride bila je puna Nemacka nasih ljudi koji su otisli da rade i puna Jugoslavija njihovih turista i firmi i nikom nije falila dlaka.
Mi za petnaest godina nismo jod stigli ni dotle da smemo normalno da predjemo jedni drugima kroz drzavu a kamoli nesto vise.
Nije ni cudo sto nas smatraju za divljake.

Hebi ga, Svaba je imo marke, ako si mu nesto zucno u Nemackoj, kupi prnje i ne dolazi vise, ako si napao turistu, ucorkiraju te za napad na "stranog drzavljanina" i blacenje zemlje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
More nije nama jos dosta rata.
Oni koji su osetili i iskusili kad ti zvizdi oko dupeta su uglavnom isti oni koji i smiruju ove napaljene.
Skoro sam bio prisutan kad je jedna pijana budala dobila batine.
Ubedjuje coveka koji je bio ranjavan na Kosovu kako smo mi njih jos devedesete godine trebali ''sve po kratkom postupku'', a dok je ovaj ginuo za Srbiju onaj je zaradjivao pare u inostranstvu ''mamu i' njinu kapitalisticku''. I onda saka u glavu i gotova stvar.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kvaka je u tome šta mi triskamo a vi koljete (ili barem to pokušavate). Riječ je o civilizacijskim razlikama. Valjda.

Оу мај факинг гад Smile  Вид курве о поштењу  Хрвата о клању Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
gde su nam Nemci pobili pola muskog zivlja i zene i decu

Не бих да дубље улазим у ову дискусију, али само да се зна да су немци убили изузетно мали број људи у време другог светског рата, на нашем подручију то јест.

Што се тиче ове конкретне теме, желим свим Србима који оду у Хрватску на одмор да добију батине. Свака част Хрватима. Без обзира колико их не волим (да не улазим у дубље анализе свог анимозитета према њима) људи знају шта и како осећају према другима. Нема претварања, нема самозаваравања, нема лажи... Поштено, знаш да те мрзе људи и то је то. Искрено, макар.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Citat

A sta si ti ocekivao..Ljudi nam ubili milion coveka u jasenovac..proterivali su nas kad god su imali prilike..Ni mi nismo bili nezni.
I sad kao letujemo jedni kod drugih..kao da nista nije bilo.Pa to bi bila farsa..
Ako je civilizacija to da oprastas drugima za proterivanja i ubistva zadnjih 100 godina..ja ne zelim da budem civilizovan..I serem se na Evropu koja ce nas da uci kako da se ponasamo..jebiga ne uklapamo se sa njihovim klonovima..Koji moraju da uce da otpadak bace u kantu tako sto ce da plate kaznu, jer sami nisu uspeli to da skonataju da je lose.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Motorola 
Secam se 2005.godine kad sam bio u Dubrovniku prvi put. Bio sam klinac imao sam 15 godina
i usao sa komsijom u jednu hrvatsku radnju i video knjigu o granatiranju Dubrovniku

naravno tu sam se iznervirao i glasno sam u afektu rekao Ko su oni da pisu o granatiranju Dubrovnika
a dobili su sto su hteli i pritom su nas proterali iz Krajine. Naravno u radnji su sve bili stranci a cula me je samo mlada radnica i cudno me gledala.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 18:23:28 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Trebao si da je pitas da ti poduva dok citas knjigu
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Koji moraju da uce da otpadak bace u kantu tako sto ce da plate kaznu, jer sami nisu uspeli to da skonataju da je lose.

Ma debili, ne znaju da nije nista lose ni kad bacis frizider i ves masinu u potok  Smile

Secam se 2005.godine kad sam bio u Dubrovniku prvi put. Bio sam klinac imao sam 15 godina
 i usao sa komsijom u jednu hrvatsku radnju i video knjigu o granatiranju Dubrovniku

naravno tu sam se iznervirao i glasno sam u afektu rekao Ko su oni da pisu o granatiranju Dubrovnika

Ma da, sta ce oni u Dubrovniku da pisu o granatiranju Dubrovnika  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.