Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti srpski turisti u Hrvatskoj: Bež'te kući, četnici  (Pročitano 43256 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ja ne bijem ljude iz bezposlice  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Tebi je to profesija.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Tebi je to profesija.... Smile
Smile    Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 12:17:51 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
i opet ista stvar u rijeci  Smile
dokle cemo biti ko poludeli  Smile...sta to nama kao narodu fali da vecito nekome nesto prastamo i idemo iz krajnosti u krajnost.
kod nas nista ne moze da potraje , pa ni to da ne volimo hrvate.
otisli ljudi tamo gde su rodjeni , i kako to obicno biva , razbiju ima auto.
sve na stranu ali zar taj sablon vec nije vidjen ?
mozes da ides i trista puta , trista prvi put ce te razbiti .
to jue nesto zlo sto tinja u njima .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
...
kod nas nista ne moze da potraje , pa ni to da ne volimo hrvate.
...

Ma da... Svakako... A ovo je bilo iz čiste ljubavi prema Hrvatima:

Imao sam čast nositi hrvatsku trobojnicu. Kad smo prolazili pokraj terasa jednog kafića, jedan je čovjek ustao i počeo nas gađati staklenim čašama - kazao je Matej Herkov

Hrvatski reprezentativci u kajaku i kanuu neće pamtiti po dobrim stvarima juniorsko Europsko prvenstvo održano u Srbiji jer su fizički napadnuti samo zbog činjenice da dolaze iz Hrvatske, a sud u Beogradu ga tereti za pokušaj ubojstva.

- Imao sam čast nositi hrvatsku trobojnicu. Kad smo prolazili pokraj terasa jednog kafića, jedan je čovjek ustao i počeo nas gađati staklenim čašama. Mene je jedna pogodila malo ispod kuka pa sam završio u bolnici na šivanju - rekao je za Večernji list Varaždinac Matej Herkov, koji je poslije bolničke intervencije pušten u tabor reprezentacije s tri šava, te dodao da nije bilo bolno, ali da mu je itekako smetalo pri nastupu jer ozljeda je bila baš u visini ruba kajaka, zbog čega mu je patio nastup.

Završio je na 11. mjestu u klasičnom spustu, a u sprintu tek na 17.

- Siguran sam da bi plasman bio bolji za koje mjesto da se nije dogodio ovaj incident - kazao je mladić.

Njegov otac Robert, inače inavlid Domovinskog rata, bio je u šoku i da Matej nije inzistirao da se incident prikrije, dojurio bi u Kraljevo po njega.

- Da su mi prije javili, odmah bih sjeo u automobil i otišao u Kraljevo. Znam da je Matej htio izbjeći roditeljsku brigu i nastupiti za reprezentaciju - ogorčen je bio otac.

Iako je policija odmah pronašla 29-godišnjeg napadača i proslijedila ga u Beograd, gdje će mu se suditi za pokušaj ubojstva, gorak okus teško će se isprati. Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović, svjestan ozbiljnosti događaja odmah je uputio ispriku našem savezu i naglasio kako će odsad sigurnost biti na višem nivou.

Malo prekasno, ali bolje ikad nego nikad, posebno jer sljedeće godine Srbija organizira Europsko prvenstvo za seniore.

preuzeto sa: http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=22530

Dražesno, zar ne?

Mi vas našamaramo, vi nas odmah koljete. Geni su to, jebi ga...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
Mi vas našamaramo, vi nas odmah koljete. Geni su to, jebi ga...

sta se nasamaravas prvi ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Ај нек проба Србин са Српском заставом у Хрватској да видимо како ће да се проведе. ја не видим да су ови нападнути икако провоцирали на тај начин домаћине.............опет мрсиш муда.

Citat
gdje će mu se suditi za pokušaj ubojstva,

Ма смртна казна одма  Smile

Кога сте ви нашамарали, мученици, децу и старце? Smile е јунаштва, ај ст батали те глупе форе можеш ти и боље.........
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 14:42:55 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Ај нек проба Србин са Српском заставом у Хрватској да видимо како ће да се проведе. ја не видим да су ови нападнути икако провоцирали на тај начин домаћине.............опет мрсиш муда.

Jedan već probao. Pa dobio batine.  Smile

Кога сте ви нашамарали, мученици, децу и старце? Smile е јунаштва, ај ст батали те глупе форе можеш ти и боље.........

Pa evo, recimo, nekidan našamarali par Srba tamo u Podgradini. Imaš fino članak na ovom topicu, sve ti piše
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 14:46:13 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Да бре дечко је могао да погине са све целом фамилијом, погодила га нуклерна чаша у највиталније место на телу кук. Геноцид.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
Jedan već probao. Pa dobio batine.

dobro. ovaj bi razgovor mogao da bude interesantan da ti samom sebi ne uskaces U usta .... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.