Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti srpski turisti u Hrvatskoj: Bež'te kući, četnici  (Pročitano 43290 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
LG Frizider
Јесте, да. Пијана будала је напала Норвежанина јер му се не свиђа норвешки језик.

Ја разумем твоју поенту ал она једноставно није тачна, свакако да је већа могућност за инцидент ако је у питању Србин него Сенегалац. Здрава логика мајкуму.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung S500
Nema ništa ni logično ni zdravo u toj tvojoj tvrdnji. I to upravo zato šta situaciju promatraš iz posve iskrivljene perspektive.

Umjesto da zaključuješ kako objektivne okolnosti kao šta su pijanstvo i agresija najčešće rezultiraju tučnjavom, bez obzira koje su nacionalnosti akteri umiješani u tučnjavu, ti zaključuješ da u tuči između Srbina i Hrvata mora da je riječ o "nacionalnoj mržnji".

Kao šta sam već rekao - nema tu ni zdravlja ni logike, samo paranoja.

Na primjer, Srbin se napije. Tako pijan u lokalu nasrne na nekog gosta koji sjedi. Ubije boga u njemu. Kasnije se ispostavi i da je premlaćeni također bio Srbin.

Je li to "zločin iz mržnje" i da li taj pijani agresivac "patološki mrzi sve srpsko" jer je prebio Srbina?
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 18:49:29 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung XYZ1004
Ma neka ih tuku.....i to sto vise!

To kao kad bi otiso u Afganistan i onda drugog, a ne sebe, krivio sto su te talibani oteli i igrali basket sa tvojom glavom na youtube snimku.
Mislim, nisu ljudi krivi, njima je to posao, time se bave i to si znao, pre nego sto si otiso u Afganistan....isto je tako i Hrvatima zanimanje da budu kompleksasi koji mrze Srbe (ne svi...ali vecina, na koju ces definitivno da naidjes jesu) i nisu oni krivi, nego si ti kriv sto ides na njihovo more.

Matematika je jasna  Smile

Nema ništa ni logično ni zdravo u toj tvojoj tvrdnji. I to upravo zato šta situaciju promatraš iz posve iskrivljene perspektive.

Umjesto da zaključuješ kako objektivne okolnosti kao šta su pijanstvo i agresija najčešće rezultiraju tučnjavom, bez obzira koje su nacionalnosti akteri umiješani u tučnjavu, ti zaključuješ da u tuči između Srbina i Hrvata mora da je riječ o "nacionalnoj mržnji".

Kao šta sam već rekao - nema tu ni zdravlja ni logike, samo paranoja.

Na primjer, Srbin se napije. Tako pijan u lokalu nasrne na nekog gosta koji sjedi. Ubije boga u njemu. Kasnije se ispostavi i da je premlaćeni također bio Srbin.

Je li to "zločin iz mržnje" i da li taj pijani agresivac "patološki mrzi sve srpsko" jer je prebio Srbina?

Veca je sansa da nadjes Nilskog konja u Dunavu, nego Srbina koji se napije u Hrvatskoj i krene da maltretira nekog Hrvata u klubu punom Hrvata u sred Hrvatske!

Ne zato sto Srbi ne piju i nisu skloni incidentima, nego zato sto ma koliko mu mozak bio ispran turistickim pamfletima, ipak zna da se do pre par godina nismo gadjali cvecem nego bombama
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 18:55:06 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Alcatel One Touch
Ma neka ih tuku.....i to sto vise!

To kao kad bi otiso u Afganistan i onda drugog, a ne sebe, krivio sto su te talibani oteli i igrali basket sa tvojom glavom na youtube snimku.
Mislim, nisu ljudi krivi, njima je to posao, time se bave i to si znao, pre nego sto si otiso u Afganistan....isto je tako i Hrvatima zanimanje da budu kompleksasi koji mrze Srbe (ne svi...ali vecina, na koju ces definitivno da naidjes jesu) i nisu oni krivi, nego si ti kriv sto ides na njihovo more.

Matematika je jasna  Smile
  Mislim...ovo je poenta priče... Smile  Zato sam ja odbio freee letovanje u "lepoj genocidnoj" i potrosio(sa zadovoljstvom)pare u Grčkoj... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung S500
Znaš kako se ono kaže - tko o čemu, kurva o poštenju a kompleksaš o kompleksima... Mislim, kad su ti već usta puna kompleksa  Smile

P.S. ajde pročitaj još jednom šta sam ja napisao. Ja uopće nisam pričao o situaciju u kojoj (pijani) Srbin napadne Hrvata, već o situaciji u kojoj (pijani) Srbin napadne Srbina.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 19:00:00 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung S4
Faco, i sam znas da nije bas tako kako pricas.
Pa evo, pre dve nedelje smo imali primer lepe dobrodoslice nasih tenisera u Splitu sa onim transparentom od 20 metara duzine.
Drugo, ovakvi incidenti se daleko vise desavaju srpskim turistima nego Norvezanima i ne znam kome sve jos. Plus, mnogo je slucajeva za koje se ni ne zna jer ljudi ne zele da upadaju u probleme.
Norvezani su dobili batine jer su se verovatno klincili ili sta god vec radili, ovi su ljudi sedeli na plazi i dobili batine jer priaju srpski. Pa evo, pre neki dan sam citao na jednom hr forumu kako se lik hvali jer je video auto sa srpskim tablicama i uzivao je dok mu je otkidao retrovizor. PLus, kaze kako nikada ne propusta priliku da to uradi kada vidi auto is Srbije.
Opet kazem, vecina Hrvata je normalna kao i svi drugi ljudi na svetu ali je dovoljna jedna budala da ti upropasti ceo odmor.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 19:10:41 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
LG Frizider
Добро ст јебем му матер, разумем све ал не можеш ни да тврдиш да је једини и искључиви узрок напада пијане будале рендом харају. Једноставно није тачно. Да л је то здраво или није ил је логично по неким људско цивилизацијским нормама није битно у овој причи поента јесте да имаш повећан ризик ако си Србин у Хрватској и то не свуда ал у неким екстремнијим местима свакако да. И не може нико да ме убеди у супротно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Alcatel One Touch
Znaš kako se ono kaže - tko o čemu, kurva o poštenju a kompleksaš o kompleksima... Mislim, kad su ti već usta puna kompleksa  Smile

P.S. ajde pročitaj još jednom šta sam ja napisao. Ja uopće nisam pričao o situaciju u kojoj (pijani) Srbin napadne Hrvata, već o situaciji u kojoj (pijani) Srbin napadne Srbina.  Smile
    Momče,a čega su tebi puna usta ,mame ti?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Znaš kako se ono kaže - tko o čemu, kurva o poštenju a kompleksaš o kompleksima... Mislim, kad su ti već usta puna kompleksa  Smile

Smile

Citat
P.S. ajde pročitaj još jednom šta sam ja napisao. Ja uopće nisam pričao o situaciju u kojoj (pijani) Srbin napadne Hrvata, već o situaciji u kojoj (pijani) Srbin napadne Srbina.  Smile

Tu situaciju niko nije ni pominjao, niti se pojavila u medijima, pa ne znam sto je uopste i pominjes.....tako da  Smile
Tvoja prica je usmerena ka tome da ljudi kad se napiju (u ovom slucaju Srbi) izazivaju incidente i onda se "posten svet" (u ovom slucaju Hrvati) samo brani i nema veze sa nacionalnom netrpeljivoscu...zato sam ti i objasnio zasto je nemoguce da Srbi izazivaju incidente.
Verovatno su ovi pijani pricali ekavicom, pa su se Hrvati osetili ugrozenim i odgovorili na tu provokaciju izazvanu prekomernom kolicinom alkohola  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
O cemu god da si pisao?
Poenta je da je Srbima u Hrvatskoj tesko,da budu i obicni turisti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.