Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti srpski turisti u Hrvatskoj: Bež'te kući, četnici  (Pročitano 43292 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Citat
Misliš, u isto ono doba kada ste vi uzgajali prasad i redovito primali svježe količine turskog genetskog materijala?

Ja kapiram da postoje ljudi kao ti..i moram da objasnjavam svakom odvojeno da objasnjavam..
Prvo : Mi ne krijemo nasu istoriju i da bili smo pod Turcima i to je tako kako je
Drugo : Ljudi koji su poprimili genetskog materijala su danasnji Bosnjaci , verovatno i kod nas ima ljudi koji su poprimili neke njihove gene..to ne sporim..Ali apsoluta "Cist narod" je netacna...Nijedan od nasih naroda nije genetski cist.
Drugo da su nas turci jebali i tako dalje..Mi danas ne bi imali nacionalni integritet i nacionalnu svest..

Citat
Misliš, u Srbiji?

Ako imas neki argument pruzi ga..nemoj samo da me iritiras ovakvim postovima..Jer i sam znas koliko je moja zemlja starija od tvoje zemlje..Mozes da me zezas da vi imate more a da mi nemamo ili da ste vi pametniji od nas..Ali za ovako nesto vise ispadas smesan..To nije lepo  Smile

Ne zelim vise da offujem sa ljudima iz male fasisticke tvorevine...ako se i mogu nazivati ljudima.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Hrvatskom vladao konušar, Srbijom vladao svinjar... Kakva je razlika? Osim u činjenici da su konujušari primali manje količine turskog genetskog materijala.

Исувише у вама крватима има српског генетског материјала отуд толики комплекси. Угушићете се у сопственим говнима једући их од муке што знате ко сте и што нисте оно што би желели да јесте.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Tattoo
Citat
Hrvatskom vladao konušar, Srbijom vladao svinjar... Kakva je razlika? Osim u činjenici da su konujušari primali manje količine turskog genetskog materijala.
Razlika je u tome što je konjušar sluga,za svog gazdu održava konje i štalu. Smile

« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 21:26:06 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
HRVATSKI RIALITI ŠOU: SRBE TUKU U VODICAMA? NITI GOVORA!

Posle napada na turista iz Srbije u Vodicama novinar „Jutarnjeg lista“ proverio je kako se tamo odnose prema susedima

Kada me je šibenski fotograf Ante Baranić, s kojim sam krenuo na zadatak u Vodice, ugledao odjevenog u dres srbijanske teniske reprezentacije, uhvatio se za glavu.

Prije nekoliko dana u turističkom gradiću prema kojem smo krenuli premlaćen je mladić iz Srbije. Njegova je rodbina pobjegla s ljetovanja i cijeli događaj prepričala beogradskom dnevniku Press.

Profesionalnost

Odjeven u crvenu majicu s natpisom “Srbija” krenuo sam u Vodice u obilazak centra, rive, Plave plaže i nekoliko kafića. Najprije smo naletjeli na skupinu fetivih Vodičana okupljenih na obali Vladimira Nazora gdje su gostima iznajmljivali skutere i glisere. Vidjeli su natpis na mojoj crvenoj majici, a komunikacija je bila iznimno ljubazna i profesionalna.

Naravno, vidjeli su natpis i odmah počeli razgovor o incidentu od prije nekoliko dana.

- To nije učinio nitko od Vodičana, a učinjena je velika šteta našem turizmu. Istina - dodao je iznajmljivač - ima tučnjave u ‘pijanim satima’ na sve strane i u njima sudjeluju svi, ali u Vodicama nitko sustavno ne progoni turiste iz Srbije. Kupujemo razglednice u obližnjoj suvenirnici, a onda krećemo u obilazak kafića na rivi. U kafiću Kju, poznatom okupljalištu domaćih, popili smo kavu te ugodno proćaskali s društvom za susjednim stolom.

Teme - financije i politika. A onda smo se, očekivano, dotaknuli i pitanja odnosa prema turistima iz Srbije.

- Tko te ima što dirati ako si normalan i dobronamjeran čovjek koji se došao odmoriti bez obzira odakle si - govori nam jedan iz društva. Ugodnu šetnju zaključujemo odlaskom na Plavu plažu. Prošli smo je cijelu i nitko za nama i zbog natpisa “Srbija” nije uputio nikakav pogrdni komentar.

Turista iz Srbije pretukao Zagrepčanin

Za posjeta Vodicama iz PU šibensko-kninske dobili smo službenu informaciju da su njihovi djelatnici tijekom jutra obavili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim Zagrepčaninom za kojega je utvrđeno da je upravo on 8. srpnja u popodnevnim satima u Vodicama zbog nesporazuma u prometu napao 32-godišnjeg državljanina Srbije.

Autor Željko Huljev
Izvor Jutarnji list

www.standard.rs
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Eto malo i druga strana medalje i razvikanost novina. Inace, Beogradjani (barem klinci) su znali dobijati od domacih po lobanji u Crnoj Gori  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
зајеби ти то...што се мене тиче ја би у хрватску ишао на море само онако како је један паметан господин одговорио на новинарско питање у новом саду....

новинар:да ли бисте ишли у хрватску на летоваље?
господин:да...али само са тенком    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Citat
новинар:да ли бисте ишли у хрватску на летоваље?
господин:да...али само са тенком
даће Бог!  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Tuku Hrvati,al tuku i Srbi bre! U gostima se broji vise,a? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
da, interesantno da je ta tema propustena. ne secam se da sam ikada bio na moru u crnoj gori a da nije bilo incidenata izmedju domacina i gostiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple 15
Tu smo nasi.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.345 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.