Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti aktivisti koji su lepili plakate o Mladiću  (Pročitano 13863 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Gotovina je u Hagu  Smile.......Vi izgleda neke stvari ne kuzite i zao mi vas je zbog toga......Boli mene ona stvar jeli vama Mladic heroj,zlocinac ili nesto trece a isto tako me boli hocete ga izrucit ili ne...Sami sebi sudbinu krojite  Smile...Vi prodajete obraz za doticnog i ako je to vama ok,mene ne smeta..........Vi neprestano radite po sistemu,"naci i natovariti drugom gresku da bi mogli opravdati sopstvenu".......Malecka je u pravu sa onim sta prica samo sto neki izgleda nisu navikli na dobro i ne zele bolji zivot  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 18:47:18 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ти ниси одговорио на моје питање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Pitanje ti je glupost .....Nisam ih ja ljepio niti sam isao za onim tko jeste pa ti ne znam odgovorit  Smile.....U ostalom,odgovor ti je u tekstu jer ti za ovo sta komentiramo trazis objasnjenje u HR i Gotovini  Smile...."Ocrni drugog da bi opravdao sebe"v  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Pa kad je Gotovina u HR visio na svim bilbordima,to je njima bilo OK,on je za njih bio heroj...sad sto je on u Hagu,je druga prica,jer se nije predao,nego je uhapsen...
A,kako bi prosao neko sa takvim plakatom...ne smem ni da zamislim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
I danas postoje plakati i bilbordi sa likom Gotovine po cijeloj HR  Smile ...Njemu se sudi ali jos nema presude,znaci NIJE osudjen...A kad i ako mu se negativno presudi,tad ce to sve da nestane,za sigurno.....A,cekaj malo  Smile....Tko je ovdje tema i imali druge reakcije na napisano osim te da je kod "nas" isto ili gore  Smile...???
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 18:57:21 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Citat
I danas postoje plakati i bilbordi sa likom Gotovine po cijeloj HR  Smile

To sam i hteo da kazam,vi se cudite nama zbog Mladica,a kod vas je tako...

OK,slazem se...dosta off-a,nazad na temu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ja se ne cudim.....Meni je tuzno i jadno da cijela nacija ispasta zbog jednog covjeka...Mladi ljudi koji bi htjeli i mogli da napreduju,da si naprave dobar standard su onemoguceni u tome zbog jednog covjeka i patriotizma onih koji imaju dovoljno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
dado81:
U kom  si ti fazonu?
Maleckaa:
Veruješ li ti u Boga?

Pošto sad žurim kasnije ću da vas pitam ono na šta niste odgovorili ili ste namerno preskočili.

@maleckaa:
Jesi li ti novinar/ka i gde, ako jesi?
Pogledaj ponovo sve delove odgovora br.52 pa mi pokušaj odgovoritina sva pitanja a pogotovo na:
Citat
Nije ti palo na pamet da kažeš da je akcija u 24 grada prošla bez incidenata, pa da pohvališ Srbe.
I shodno tome pitanje, ponovo, Jesi li ti Srbin.
@danilo:žurim

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
1. Пошто Младић није у Србији, како да га испоручимо?
ti to znas iz pouzdanih izvora, zar ne?
2. Чак и да га испоручимо, које добро ћемо од тога видети?
kako znas da neces dobiti nista, kad nista povodom toga nisi nu uradio?
3. Да ли заиста верујеш у непристрасност Хашког суда?
nije bitno u sta ja i ti i bilo ko od nas veruje. Bice onako kako mora da bude. Haski sud je organizovan od strane UN i prema tome postuj ga u suprotnom, nemas pravo da trazis "pravdu".
4. Где су паре од уцене за Слобину главу?
Ucene? o cemu ti to pricas? Nikakva to ucena nije bila, vec moralna i pravna obaveza Srbije da ga isporuci.

panini, a sto te toliko interesuju zapdne pare, ako ih toliko ne volis? Pa sta vi mislite da ce oni vas doveka da finansiraju, ti da ih pljujes, a oni da te ekonomisu? Pre par dana je americki kongres odobrio nekih 6 miliona zbog saradnje sa Hagom.

Малецка, ти си мајстор неодговарања на питања, извртања реченог и замене теза.

1. И влада и већина опозиције се слажу да генерал Ратко Младић није у Србији. То је и званичан став Србије. Да нешто није код тебе не можеш доказати. Да јесте можеш.  Дакле, терет доказивања пада на онога који генерала тражи. У противном је то насиље и самовоља. Или верујеш и да је генерал Ратко Младић крив, док се не докаже да је невин?

2. Молим те, објасни ми која је то корист. Конкретно и аргументовано. Не неком безвредном фразом "ако сам не знаш, како ја да ти објасним" или "биће нам боље". како ће нам бити боље? Да ли то значи да ни ти не знаш? А да ли ја нешто чиним или не за изручење генерала Ратка Младића, са разлозима за изручење нема везе.

3. Добро. Претпоставимо да треба да изручујемо држављане Хашком суду, јер смо се на то обавезали, без обзира да ли се тамо изричу праведне пресуде или не. Али, то и чинимо. Изручујемо Србе, а они немају исти третман као муслимани или Хрвати. Да ли је онда легитимно отезати око изручења, или чак избећи изручење?

4. Када у замену за нечије хапшење добијеш новац, у овом случају 5 милиона долара, онда је то уцена. Србија је можда имала правну обавезу да изручи Милошевића. Моралну не. Уосталом, човек је тамо умро због лоше лекарске неге (уз основану сумњу да је то изведено намерно), без обзира што је на лошу лекарску негу упозоравао. Значи, он је у Хагу убијен, а могао је да добије највише 40 година затвора.

Када сам икада рекао да не волим паре? То што си рекла је чиста детињарија и измишљотина, у недостатку бољих и озбиљнијих аргумената. Конгрес је одобрио 6 милиона, претпостављам долара, чега? Бесповратне помоћи? Бескаматног дуга? Или, ипак, дуга са регуларном каматом? Позајмица је редован део међународних економских односа. Али, дуг се, такође, враћа са каматом. Фактички, плаћаш услугу. А ако некоме плаћаш, не видим како живиш о његовом трошку. Пре ми се чини да би могло да се каже обратно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
panini, oni nisu u obavezi da tebe finansiraju, mogli su da kazu "e ko vas je*e" i sta onda?
panini, stvarno si malo tezi. Samo sam rekla da ga trazi Hag zbog stvari koje je uradio, njegova je obaveza da se pojavi tamo gde ga traze, zato sto Haski sud nije privatni sud, vec sud UN-a, koji je priznala i Srbija, u cemu je onda problem?

Sto se tice Milosevica, i njegove smrti, da budem iskrena, za njega je smrt bila jedini izlaz. Ne zasluzuje bolje. To je bila zver u ljudskom obliku. I da je ubijen i da nije, ne dotacinje me ni malo. Masovne ubice obicno tako i prodju, zar ne? A te pare koje je Srbija "dobila", zasto ti to tumacis kao ucenu? Ja to timacim kao znak dobre volje. Nisu to neke pare koje Srbiju mogu da vrate u zivot.

Koja je prednost ulaska u EU? Jebte....najmanja stvarcica: kupis TV 3 puta jeftinije nego sad, nema carine. Da budem iskrena ne verujem sama sebi da nekom objasnjavam prednosti EU. Ali ti da bi usao u EU moras da ostvaris odredjen standard, da pokazes zrelost. Ne bi vise bilo "lezi lebe da te jedem", ili "e zavrsio sam fax, ocu da budem shef" i slicne gluposti. Dalje, Srbija ce najzad moci da koristi uticaj EU u svetu i za svoje interese, bolja razmena ljudi i kapitala, imaces pristup fondu EU. Ma, sta ja tebi objasnjavam, ko da pricam panju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.