Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti aktivisti koji su lepili plakate o Mladiću  (Pročitano 13898 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Sto nisu uhapseni i osudjeni expresno na 30 dana, kao i oni sto su lepili table sa imenom Ratka Mladica u bulevaru AVNOJ-a?
Ovi su isto tako ugrozavali javni red i uznemiravali javnost, ti sto su lepili?
Majku im fasisticku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
1. Пошто Младић није у Србији, како да га испоручимо?

Panini, otkud ti znaš da Mladić nije u Srbiji?

4. Где су паре од уцене за Слобину главу?

Kakve smo mi to pare dobili za Slobinu glavu, i od koga, i gde si to čuo?

1. Да је у Србији, био би испоручен. То кажу и влада и опозиција.
4. Слоба је био уцењен на 5 милиона долара. Где су паре?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moram na početku da citiram nešto iz prvog posta:
Citat
-Napadnuti aktivisti koji su lepili plakate o Mladicu
Autor: Beta | 11.07.2007. - 14:27
-Akcija "Mladica u Hag" i "Naše godine nisu za gubljenje" pocela je sinoc u 25 gradova.
Jel to sinoć znači 10.07.2007.

Opet prvi post.Andrej nosov kaže:
Citat
"O ovom incidentu obaveštene su medunarodne organizacije i strane ambasade.
Pošto je danas 13.07.2007. a ja nisam čuo ni za koji incident u vezi ove akcije sem za ovaj
od svih 25 gradova,mogu da razumem Nosova da na osnovu ovog izdvojenog incidenta, želi da pošalje  "pravu sliku Srbije" u svet.
Razumem, čovek je plaćen za to ili mrzi Srbiju.
Koliko su ta deca-aktivisti imali godina i jesu li oni bili plaćeni za lepljenje plakata ili su na pomolu novi skojevci.

Ono što me čudi (a možda i ne) su maleckaa i još neki.
Evo nekih  citata:
maleckaa:
Citat
-Mladica u Hag, to bi bio spas i svetlo na kraju tunela za Srbiju. Ali Srbi to ne shvataju ili nece da shvate. Mentalitet, primitivni
-to naravno nisu Srbomrsci, vec prave patriote, koje se trude da skinu ljagu sa jedne zemlje.
-pa najlakse je tako....svi nas mrze, svi su protiv nas, niko nas ne voli. To nije tacno, treba se raditi na sebi isvom imidzu. Zna se kome je u Srbiji interes da ostne rupa doveka.

Prvo želim da pitam malecku ali i danila:
Da li od 25 gradova u kojim je sprovedena akcija vi sa ovim jednim, gde se desio incident, želite da se pravi stereotip o Srbima po evropi i svetu. Pogledajte šta je rekao Nosov. Po njemu njegov zadatak ne bi bio ispunjen da se nigde nije desio incident i on sad uživa u tome što u istu evropu i svet može da pošalje izveštaj o "divljim Srbima".
Možete li da zamislite da je neko u Hrvatskoj, pre hapšenja Gotovine, lepio plakate po gradovima-Gotovinu u Hag. E to tamo ne sme da se radi ni u jednom gradu, a kamoli u 25.
Niti oni to hoće.
maleckaa, šta tebi fali u životu kad hoćeš na osnovu ovog izdvojenog incidenta da generalizuješ stvari:
Citat
Ali Srbi to ne shvataju ili nece da shvate. Mentalitet, primitivni
Nije ti palo na pamet da kažeš da je akcija u 24 grada prošla bez incidenata, pa da pohvališ Srbe.
Znaš zašto neki Srbi neće Mladića da vide u Hagu (to su po tebi primitivci).
Evo da ti kažem, pošto očigledno ne znaš. Naser Orić je za pokolj ko zna koliko Srba dobio
2 (i slovima dve) godine zatvora.
Ej bre, gde ti živiš i šta si ti.

Ja naravno mislim da svako ko je počinio ratni zločin treba da odgovara i bude pravedno kažnjen bez obzira koje je nacionalnosti i u ime koje nacije je napravio zločin.
A u vezi ove teme i to gde se mogu lepiti plakati (bilo kakvi) citirao bih Rashu_Zemuna:

Citat
Sto nisu uhapseni i osudjeni expresno na 30 dana, kao i oni sto su lepili table sa imenom Ratka Mladica u bulevaru AVNOJ-a?
Ovi su isto tako ugrozavali javni red i uznemiravali javnost, ti sto su lepili?
Majku im fasisticku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
1. Пошто Младић није у Србији, како да га испоручимо?
ti to znas iz pouzdanih izvora, zar ne?
2. Чак и да га испоручимо, које добро ћемо од тога видети?
kako znas da neces dobiti nista, kad nista povodom toga nisi nu uradio?
3. Да ли заиста верујеш у непристрасност Хашког суда?
nije bitno u sta ja i ti i bilo ko od nas veruje. Bice onako kako mora da bude. Haski sud je organizovan od strane UN i prema tome postuj ga u suprotnom, nemas pravo da trazis "pravdu".
Ucene? o cemu ti to pricas? Nikakva to ucena nije bila, vec moralna i pravna obaveza Srbije da ga isporuci.

Zvonko Skener
Sta mene briga koliko je dobio Naser Oric. On je kaznjen od tsrane Haga, onoliko koliko su oni smatrali da treba. Mladica u Hag, pa neka i on dobije 6 meseci (ili pak, neka ga oslobode, ako je kako kazete nevin Smile), nemam nista protiv, ali neka se on samo tamo pojavi.

panini, a sto te toliko interesuju zapdne pare, ako ih toliko ne volis? Pa sta vi mislite da ce oni vas doveka da finansiraju, ti da ih pljujes, a  oni da te ekonomisu? Pre par dana je americki kongres odobrio nekih 6 miliona zbog saradnje sa Hagom.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 13:30:11 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
2. Чак и да га испоручимо, које добро ћемо од тога видети?

kako znas da neces dobiti nista, kad nista povodom toga nisi nu uradio?

Малецки, човек те пита, не каже да зна...
Ево, рецимо да сам ја отворена ума - које добро ћемо видети ако испоручимо Младића?!

Citat
3. Да ли заиста верујеш у непристрасност Хашког суда?

nije bitno u sta ja i ti i bilo ko od nas veruje. Bice onako kako mora da bude. Haski sud je organizovan od strane UN i prema tome postuj ga u suprotnom, nemas pravo da trazis "pravdu".

Наравно да ће бити. Хашком суду истиче мандат за две године!
А оно за правду ти је жешћа глупост... Шта Американци суде својима, па зато имају право да траже негде неку правду (а свуда се тако мешају).
Не, ја имам права која сам себи дао. Што рече Тијанић "он може оно што он сме". Smile

Citat

Ucene? o cemu ti to pricas? Nikakva to ucena nije bila, vec moralna i pravna obaveza Srbije da ga isporuci.

Пет милиона демова, Малецки, шта се правиш блесав!
Ко ли их је ставио у џеп? Ђинђић, Чеда, Кум или Шиптар?!?

Citat
Sta mene briga koliko je dobio Naser Oric. On je kaznjen od tsrane Haga, onoliko koliko su oni smatrali da treba. Mladica u Hag, pa neka i on dobije 6 meseci (ili pak, neka ga oslobode, ako je kako kazete nevin

Наравно, шта тебе брига за српске жртве Smile
За Младића се условно слажем:
Ако Хашки суд да гаранције да неће добити више од 6 месеци чак и ако се докаже кривица, онда може бити изручен Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 13:45:36 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Sekirin Dushe
Niko ni Muslimanima nije dao garanciju od 2 god, kao kaznu za Orica, pa su ga ipak izrucili.
Ja sam rekla: "sta me briga za Orica", ne i za zrtve (bilo koje). ne izvrci reci, to je nisko.
ako ti cekas 2 god da istekne mandat, oformice se novi sud, jos "gori" za Srbe od Haga. e ali tada nece biti samo Hag u pitanju. Tada ce zaista da od Srbije naprave Crnu Rupu, mesto gde vreme stoji. Naravno, do toga nece doci, zato sto na srecu ipak ima vise onih koji su trezveni.
Ako isporucimo Mladica, koje dobro cemo videti? Mislim da osobi koja ovo pita, nisu sve koze na broju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sta mene briga koliko je dobio Naser Oric. On je kaznjen od tsrane Haga, onoliko koliko su oni smatrali da treba. Mladica u Hag, pa neka i on dobije 6 meseci (ili pak, neka ga oslobode, ako je kako kazete nevin Smile), nemam nista protiv, ali neka se on samo tamo pojavi.

Izvini sto moram ovako javno da te pitam, ali zivo me zanima jel si ti Srpkinja/Srbin?
Ovakve izjave ne bi trebalo da izlaze iz usta makar i jedne osobe rodjene na tlu Srbije. Pogotovo prvi deo recenice u kome te bas briga koliko je dobio Naser Oric ...
Jasno je tebi vrlo dobro da Mladic nece dobiti 6 meseci ... pises tek cisto da bi bilo napisano, koliko je zlo biti Srbin i koliko je nebitno sto ubica, monstrum dobi letovanje uz malo price u seveningenu, a ne kaznu kakvu zasluzuje jedan montruozan covek.
Dok je god ovakvih komentara, dotle cemo zaista kao narod biti vredni zaljenja. Nikad goreg neprijatelja od Srbina, Srbin nije imao.

Citat
Tada ce zaista da od Srbije naprave Crnu Rupu, mesto gde vreme stoji. Naravno, do toga nece doci, zato sto na srecu ipak ima vise onih koji su trezveni.

Te trezvene ne zanima koliko je dobio Naser Oric ... sta njih zanima to sam Bog zna. Ja ni ne zelim da znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
te trezvene zanima buducnost, a ne istorija, zbog istorije i glupiranja uvek ispastamo.
Naser Oric je ispunio svoju obavezu i prema sebi i prema svojoj zemlji, otisao u Hag i dobio zasluzenu kaznu. To koliko bi dobio Mladic, ne znam i ne zanima me. Njegova je obaveza da se tamo pojavi, pa ako hoce i neka ga oslobode. E, ali vas "brine" to sto bi on mogao da dobije zasluzenu kaznu, koja ne bi bil mala. Ne razumem tu logiku. Pa zbog Srba je sve i zapocelo....da ne sirim
Da, Srpkinja sam.
Isto mogu i ja tebe da pitam, posto sumnjam da volis Srbiju i njene intrese.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Малецка, иди учи познавање друштва... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Da, Srpkinja sam.
Isto mogu i ja tebe da pitam, posto sumnjam da volis Srbiju i njene intrese.

God help us all.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.