Napadnuti,pa sta? Ne ocekuju valjda da ce ih neko tapsati po ramenu sa odobravanjem? Nek' idu na Kosmet i lepe propagandne plakate uperene protiv teroristickih zlocinaca Haradinaja i Tacija. Ja verujem da bi ih njihovi prijatelji Siptari lepo ugostili.
Mladica u Hag, to bi bio spas i svetlo na kraju tunela za Srbiju. Ali Srbi to ne shvataju ili nece da shvate. Mentalitet, primitivni
Svetlo na kraju tunela se nece ni nazirati pa makar isporucili i Mladica i + sve ostale sto ih trazi Hag i ostali. Kada neko odluci ta te k.. od nazad tu nema svetla na kraju tunela.
pa najlakse je tako....svi nas mrze, svi su protiv nas, niko nas ne voli. To nije tacno, treba se raditi na sebi isvom imidzu. Zna se kome je u Srbiji interes da ostne rupa doveka.
panini, ajd idi pravi kule u pesku...jos si ti mali.
А сад ћу те, Малецка, замолити да одговориш на питања:
1. Пошто Младић није у Србији, како да га испоручимо? 2. Чак и да га испоручимо, које добро ћемо од тога видети? 3. Да ли заиста верујеш у непристрасност Хашког суда? 4. Где су паре од уцене за Слобину главу?
А сад ћу те, Малецка, замолити да одговориш на питања:
1. Пошто Младић није у Србији, како да га испоручимо? 2. Чак и да га испоручимо, које добро ћемо од тога видети? 3. Да ли заиста верујеш у непристрасност Хашког суда? 4. Где су паре од уцене за Слобину главу?
mani se nje...njoj 8 armaturu mozes ispraviti na glavi
to naravno nisu Srbomrsci, vec prave patriote, koje se trude da skinu ljagu sa jedne zemlje. Kad nece onaj koji treba, da se preda, neko mora da misli o tome i da svoj glas. Ljudi koji su protiv hapsenja su u principu dosta zbunjeni. Taj "general" nije nikako branio Srbe tako sto je pocinio genocid, da li je moguce da neki to ne mogu da shvate? To je bio podmukao i dobro smisljen zlocin, nista vise i nista manje.
Ja sam protiv hapsenja i nisam uopste zbunjen bio sam za hapsenje ali kad sam video presudu onom baliji oricu rekao sam da Ratka ne bih dao pa taman da nam sve zavisi od toga! O tome da li je branio i na koji nacin Srbe to mogu da pricaju oni koje je stvarno branio u Bosni a ne ti i ja! A to podmukao i dobro smisljen zlocin mi zvuci kao fraza U92, biserke, kandicke, vuco i ostalih srbomrzaca to nisi sigurno sama mogla da smislis!!!