Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:48:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 38110 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ovde si opisao maslinu tako perfektno da ce ti se i sam zahvaliti kada naidje............i ovo nije nasilje vec incident koji je prerastao u pokusaj nasilnog obracuna. Tragedija i nasilje je kada se deca po osnovnim skolama bodu ili zene maltretiraju u porodici, ovo je mlacenje slame, beznacajno medijsko proseravanje. Tek ce politicari da dobijaju batine, ovo je samo blagi uvod Smile

Naravno da je mnogo važnije šta se dešava u školama. Ja samo ne razumem one koji osuđuju pretnje novinarki B92 ili one upućene Čedomiru Jovanoviću i Tadiću, pozivajući se na problem nasilja u društvu, ali kada neko nasrne na Velju, prave se da nisu ni primetili samo zato što je reč o neistomišljeniku. To je jasan signal da oni nisu suštinski protiv nasilja kao pojave u drušvu, već samo protiv nasilja nad svojim istomišljenicima tj. potencijalne opasnosti u kojoj se i oni sami nalaze. To je sebično i dvolično.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Нападач има тетоважу Зорана Ђинђића, викнуо је у једном тренутку "...ви сте га убили..".
Острашћени ђинђофил.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Meni je ipak poruka Stojadinovicevog fana Erhana Ekija Vehmju iz Juzne Mitrovice najdirljivija ... Ai profil mu je super : najvise voli Bila Klintona .  Smile

« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 02:44:46 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ovde si opisao maslinu tako perfektno da ce ti se i sam zahvaliti kada naidje............i ovo nije nasilje vec incident koji je prerastao u pokusaj nasilnog obracuna. Tragedija i nasilje je kada se deca po osnovnim skolama bodu ili zene maltretiraju u porodici, ovo je mlacenje slame, beznacajno medijsko proseravanje. Tek ce politicari da dobijaju batine, ovo je samo blagi uvod Smile

to je tebe opisao jer si ti bez obraza covek koji je jedini put na ovom forumu osudio nasilje - ovaj put kada je nasilje doziveo tvoj uzor i miljenik velja ilic. isao si toliko daleko da si pravdao svako nasilje velje ilica - prema novinarima, prema drugim politicarima, a sada kada je neki tip zakacio ilica poceo si da glumis ovde gandija.

Citat
Нападач има тетоважу Зорана Ђинђића, викнуо је у једном тренутку "...ви сте га убили..".

to je tetovaza rodje raicevica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Не, то је ипак Далај-лама.  Smile
Ма сви ђинђофили у једном тренутку прсну  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Citat
To je sebično i dvolično.

Naravno, evo maslina cist primer Smile

Molim lepo maslinastiklitorise ja osudjujem sva nasilja na svetu nisam kao vi fasisti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC One
Citat
@ COLL .. Petpostavljam da miislio na nesto ovakvo , kad si falio bivse stanje .. ili na masu frikova koji su postovali na temi Kina ...

Ne... mislim da je bilo ljudi koji su bar imali misaonu sposobnost pretpostavljanja umesto lupetanja... lepo rekoh, lecenje kompleksa i trazenje paznje, kompenzovanje zelje da neko bude neki faktor ili analiticar glumeci nesto na forumu a od znanja ima samo floskule i politicke parole.  Smile

Petpostaljanja ili prorokavanja ..Ovo prvo je od nekakov ljudskog znanja , a  drugo od Boga  Smile ....

No dobro , i meni je zao ako su ljudi od znanja napustili forum , ja sam relativno nov nisam ih zapazio . A valjda ih nisam ni oterao . Pazi , forum je mesto gde ljudi mogu da pisu ozbiljno , mogu da se zezaju , a mogu i da provociraju ( u pozitivnom ili negativnom smislu ) ... za mene je pozitivno ako se malo dignu tenzije , malo zivne diskusija , malo se provocira sukob misljenja .... Pazi sad : Velja je nas covek , Srbin , patriota , Sumadinac - naravno da ga ovi NLO ne vole .

Ja nisam rekao da si ti nekoga oterao. Sto rece lepo zille modovi su vise nego spustili gard. Mnogo manje se ranije tolerisalo vredjanje, provaokacije i neprimereno izrazavanje. I najgori su se lako zauzdavali i onda se nastavi u istom smeru ali drugacijim tonom i recnikom.

A sto se tice provokacije, ja nemam problem sa njom dok god je sa ukusom i bez vredjanja, otvorenog ili prikrivenog. Cilj provokacije bi trebalo da bude izazivanje reakcije po mogucstvu pozitivne... samo sto se provokacija moze postici na mnogo nacine a ne nuzno prostim kakvim pribegaavaju pojedini forumasi u poslednje vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ovaj lik je glup ko noga  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Naravno da je mnogo važnije šta se dešava u školama. Ja samo ne razumem one koji osuđuju pretnje novinarki B92 ili one upućene Čedomiru Jovanoviću i Tadiću, pozivajući se na problem nasilja u društvu, ali kada neko nasrne na Velju, prave se da nisu ni primetili samo zato što je reč o neistomišljeniku. To je jasan signal da oni nisu suštinski protiv nasilja kao pojave u drušvu, već samo protiv nasilja nad svojim istomišljenicima tj.
potencijalne opasnosti u kojoj se i oni sami nalaze. To je sebično i dvolično.

Јес јес и ја то осуђујем као и оне који говоре да срби нису срби већ неки микс и то на Српском
националистичком форуму.Себично и дволично слажем се. Smile

to je tebe opisao jer si ti bez obraza covek koji je jedini put na ovom forumu osudio nasilje - ovaj put kada je nasilje doziveo tvoj uzor i miljenik velja ilic. isao si toliko daleko da si pravdao svako nasilje velje ilica - prema novinarima, prema drugim politicarima, a sada kada je neki tip zakacio ilica poceo si da glumis ovde gandija.

Citat

to je tetovaza rodje raicevica

Ђинђић је на лијевој руци тог малоумника.
Знам да ти не одговара али јесте Зоран Ђинђић.
Па немора се баш све измишљати хајде мало поштено.

И добро се пазите велико ОКО све види:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Расим.jpg
(3.34 KB, 194x146)
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Sad gledam Veljinu izjavu,kaže da ga je ovaj napao sa leđa.Jeste Veljo,napao te raketnim bacačem. Smile Smile Smile Smile

A liku svaka čast,tukao se i sa onim Veljinim pijancima,,svima zajedno,i ništa mu nisu mogli hehehehe

A popiće prijavu za nasilničko ponašanje,smejurija,vredelo je. Smile

To,da svako od nas u buducnosti bude bar mali Heroj Stojadinovic..pa gde bi nam kraj bio!!

Svako politikantsko govno kad ga vidis-udri,pljuni,bar ga sapleti na ulici i bices NACIONALNI HEROJ!
Zivela Srbija  Smile

svaki politicaR JE od danas legitimna meta!
Ziveli Braco Smile
Ovo je najbolji post do sada. Smile

Sta veli Djikijeva tetovaza? Pa daj da vidimo kad je istetovirana. Ja se sve mislim da mu je Velja to tetoviro u svom oboru za ovce. Ako je istina, jos jedan dokaz vama pavijanima koji branite svinjara da je namestaljka.

A tek Toma, zabrinut za Velju, a kriva mu vlast.
A Voja zmirkavi omanuo. Nato kriv za sve Vojo. Kako nisi znao? I omanuo si da zoves rusku intervenciju.

Koja bre sharada, za svetske komedije. Prvo seta ko ris, besan, vice, zali za pistoljem koji je ostavio kuci, preti, optuzuje, trazi ostavke, izbore, pa posle na samrtnickoj postelji, na infuzije sa Tomom kurtonom u poseti i Tominim dubokim mislima: kriva vlast, treba izbori.
KO veli Toma: crkni Veljo, meni ovo treba da trazim izbore. Smile Smile Smile

I mi svi treba to da progutamo. Nadam se da ce Nova Srbija dobiti dozvolu da dignu crkvu na mestu gde Velja Ilic napadnut.

Pustite bre coveka, da ode malo i kod Dinkica. Kako bi lepo bilo da gledamo u jednoj sobi i Velju i Mladju na infuzije. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 08:41:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:48:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.