Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:05:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 38532 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@simijon
Citat
Aj kontrapitanje, što bi se neko trudio da ne postigne ništa. Ako želi da postigne nešto što ne nađe način kako da to nešto postigne.

Eto ovaj silos je postigao nešto. On bi svakako bio priveden u muriju, zaradio je neku lovu pre toga da ima za sitna zadovoljstva. Provešće grejnu sezonu u Padini, a onda će napolje kad bude toplo.

pa ne treba precenjivati tog sto ga je napao, ljudi cesto postupaju bez cilja i rezona, pa je to i ovde slucaj

@hkj
Citat
jel zna neko,jel mu to jos neki gorila,ili samo vatreni simpatizer?

simpatizer, cak mislim da je i neki funkcioner. da je gorila bilo bi neprofesionalno to sto je uradio - da se udalji od velje i juri coveka koji je vec uhvacen od strane policije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
simpatizer, cak mislim da je i neki funkcioner. da je gorila bilo bi neprofesionalno to sto je uradio - da se udalji od velje i juri coveka koji je vec uhvacen od strane policije
pa,nista cudno,i bradonja se izdirao na policiju,pa nikom nista.
sem toga,bilo je i ranije gomila slucajeva gde su se gorile ponasale kao policija...

pa ne treba precenjivati tog sto ga je napao, ljudi cesto postupaju bez cilja i rezona, pa je to i ovde slucaj
ali,on je ovde imao cilj!  Smile da zvekne govno!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 00:59:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
meni je najbolje kako se bradonja izdire na pandura koji nema ni pojma o cemu se radi,niti je on taj koji izdaje naredjenja i odlucuje kolko ce njih da cuva Ljakseta...  Smile
i,naravno,mali ratoborni mirotvorac u koznoj jakni,sto razvajuje vrata i deli pravdu po ulicama grada Cikaga...  Smile
jel zna neko,jel mu to jos neki gorila,ili samo vatreni simpatizer?
Pa drao se na njega jer ima poslanicki imunitet inace bi morao da cuti kao mi obicni ljudi koji jos uvek hodamo zemljom za razliku od njih sa imunitetom koji ocigledno imaju krila kad se ovako ponasaju!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pa drao se na njega jer ima poslanicki imunitet inace bi morao da cuti kao mi obicni ljudi koji jos uvek hodamo zemljom za razliku od njih sa imunitetom koji ocigledno imaju krila kad se ovako ponasaju!
pa,jes vala...
kao sto rekoh-mi da cutimo kad nas biju i pljackaju,a oni da rade sta zele kad se nekome napokon smuce toliko da ih spice u tintaru...  Smile

jesi video kako su se i ostali trutovi iz svih stranaka odma aktivirali...  Smile
da neko ubije ne daj Boze dete tu nasred Kneza,pa ne bi ni rekli ista,a kamoli prstom mrdnuli,al zato cim neko i klepi nekog njihovog brata po pljacki,ooodmaa krecu da kevcu...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 01:04:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
bradonja mislim da se zove markicevic, taj valjda ide uz velju da ga smiruje -

sutra ce biti zanimljivo, da cujemo konferenciju za stampu

na temi o velikom bratu mrtvo, nema nikog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
bradonja mislim da se zove markicevic, taj valjda ide uz velju da ga smiruje -
Smile Smile

vala,al ga je smirio,svaka mu cast...  Smile Smile

Citat
na temi o velikom bratu mrtvo, nema nikog
a ko normalan pa gleda to...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat

ja gledam, cela nacija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ja gledam, cela nacija!
kako da ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

jesi video kako su se i ostali trutovi iz svih stranaka odma aktivirali...  Smile
da neko ubije ne daj Boze dete tu nasred Kneza,pa ne bi ni rekli ista,a kamoli prstom mrdnuli,al zato cim neko i klepi nekog njihovog brata po pljacki,ooodmaa krecu da kevcu...  Smile
..od poseta u bolnici do konferencija za stampu, ma video sam sve sta da kazem sve je jasno, na trenutak mi je palo na pamet da je dao neku kintu da ga ovaj lik napadne kako bi isapo velikomucenik, mada uz onaj poklic "ista ste ti i dinkic banda" malo i ne verujem u tu moju "ideju", mada ko bi ga znao ove nase barabe su spremne na sve! Smile

Videcemo sta ce to da kazu "veliki" vidim njegovi ortaci vec traze smene dacica cvetkovica i bog te pita koga sve ne, mene je nocas mogao da prebije ili ubije bilo ko i nikom nista samo bi se mozda pojavila vest u novinama i tako svako cudo za tri dana a ovo moje jos manje. Sve je ovo dokaz da je drzava mnogo ali mnogo slaba!

Citat

ja gledam, cela nacija!
Pre ce biti deo nacije sa ostecenim mentalnim sklopom Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Videcemo sta ce to da kazu "veliki" vidim njegovi ortaci vec traze smene dacica cvetkovica i bog te pita koga sve ne, mene je nocas mogao da prebije ili ubije bilo ko i nikom nista samo bi se mozda pojavila vest u novinama i tako svako cudo za tri dana a ovo moje jos manje. Sve je ovo dokaz da je drzava mnogo ali mnogo slaba!
pa,naravno kad su je trutovi skroz iscedili.SVI trutovi.
Pre ce biti deo nacije sa ostecenim mentalnim sklopom Smile
...
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 01:17:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:05:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.389 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.