Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:26:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 38113 puta)
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Disko Nindza

Ali kada bi svako udario bar jednog politicara sta mislis da li bi bilo vise ili manje korupcije?  Smile

Prosudi sam.

Да се ја питам, сав би народ устао и све их испребијао. Smile
Али не контам поенту ударања спрдачине од опозиционара. Можда једино зато што је био мање обезбијеђен.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ljudi "popiju" i teze batine pa ne zaglave u bolnicu....E sad,da li je lik neuracunljiv to ostaje da se vidi,mada,ima covek muda nema tu sta.

У сваком случају неће се ништа сазнати.
Ако кажу да је неурачунљив могу га дуже држати у изолацији.
Имаш три опције:
1. заведен;
2. прича мора изаћи на видјело и
3. објесиће се на радијатор којег нема.

По слици и фаци која се види тип није добро никако. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Sad sam cuo na B92 od Velje da je napadnut sa ledja. Smile I kad Velja rece "A vi se cudite kad sam ja rekao da treba nositi oruzije sa sobom....I kako da ne lisim tog huligana zivota??" Smile Da nije smesno bilo bi tuzno.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
I Velja je zbog toga hopitalizovan na neurohirurgiji i stavljen na infuzijsku terpaiju???  Smile Smile  Smile Smile Smile Smile

inace,vidim da su se,sad,kad im je pripadnik copora napadnut,svi trutovi i sve stranke odma aktivirali.
znaci,kada neko bije narod,onda ko ga jebe.a kad neko bije truta,onda,odma krece zavijanje po TVu...

the,govnari jedni...  Smile  laju i ujedaju jedni druge ko najvece zveri kad se radi o borbi za mesto da posade svoje buduce ministarsko dupe,al,naravno,cim se osete ugrozenim,ko pravi kerovi,odma se ujedinjuju krecu zajedno u akciju. Smile

a ovom coveku svaka cast.uradio je nesto sto je odavno trebalo da se uradi.trutovi iz nase politike i ne zasluzuju bolje.
a,sto se Veljinih seljobera i huligana koji razvaljuju vrata i deru se na policiju,dobro mu nisu jos kurac popusili posle toga...   Smile hospitalizovali ga na neurohirirgiju...  Smile da leci STA?  Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 23:25:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Svaka cast svakome ali svi nasi politicari su stoka pa me i ne cudi ovako nesto.Bilo je pitanje dana kad ce se ovako nesto desiti a verujem da se nece zaustaviti samo na Velji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Kaze covek:"E Veljo,ista ste banda i ti i Dinkic"..
Ne gresi.U pitanju je ocigledno cin jednog ocajnika koji je ostao bez posla,bez para,bez perspektive..

Desava se narod.A ,tek ce da im se desi..ovo je tek pocetak Smile
Sloboda za napadaca,bravo majstore!

ajde bre ne lupetaj. sloboda za govno koje napada matorog čoveka koji nije ni sanjao da će neko da ga nabode.
Stoka smrdljiva, žao mi je što su bili panduri tu
A ja pomislio da si ti iolle normalan,kad,ono seljo,i to grande... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 23:25:58 od drogance »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Svaka cast svakome ali svi nasi politicari su stoka
lopovka trutovska djubrad.
Bilo je pitanje dana kad ce se ovako nesto desiti a verujem da se nece zaustaviti samo na Velji.
kamo srece...
kamo srece da ih sve lepo izubijaju.mozda tad ponekom od njih i padne na pamet da se goni sa vlasti.
da se ja pitam,organizovao bih novu revoluciju i lepo ih sve,ali,sve,i na vlasti,i u opoziciji ispretresao im stanove i racune,i lepo ih pobacao ili u mardelj,ili na ulicu,ako nema osnova za mardelj.
govna bre jedna lopovska,ne mozes 20 ljudi od njih da nadjes samo koji su normalni da ne prodaju majku za nesto malo para,a kamoli normalnih da urade nesto za ovu zemlju.  Smile
ne mozes 20 komada da nadjes da za bilo sta vrede.da im das i rov da kopaju,cak i to ne bi umeli,ali,bi odma umeli i tu nesto da podvale,pokradu,promuljaju...
SVI su mi se smucili.SVI.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 23:33:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Svaka cast svakome ali svi nasi politicari su stoka
lopovka trutovska djubrad.
Bilo je pitanje dana kad ce se ovako nesto desiti a verujem da se nece zaustaviti samo na Velji.
kamo srece...
kamo srece da ih sve lepo izubijaju.mozda tad ponekom od njih i padne na pamet da se goni sa vlasti.
da se ja pitam,organizovao bih novu revoluciju i lepo ih sve,ali,sve,i na vlasti,i u opoziciji ispretresao im stanove i racune,i lepo ih pobacao ili u mardelj,ili na ulicu,ako nema osnova za mardelj.
govna bre jedna lopovska,ne mozes 20 ljudi od njih da nadjes samo koji su normalni da ne prodaju majku za nesto malo para,a kamoli normalnih da urade nesto za ovu zemlju.  Smile
ne mozes 20 komada da nadjes da za bilo sta vrede.da im das i rov da kopaju,cak i to ne bi umeli.
SVI su mi se smucili.SVI.

Ma jebes revoluciju,aj da ih bijemo jednog po jednog,cini mi se da je efektivnije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC One
Citat
@ COLL .. Petpostavljam da miislio na nesto ovakvo , kad si falio bivse stanje .. ili na masu frikova koji su postovali na temi Kina ...

Ne... mislim da je bilo ljudi koji su bar imali misaonu sposobnost pretpostavljanja umesto lupetanja... lepo rekoh, lecenje kompleksa i trazenje paznje, kompenzovanje zelje da neko bude neki faktor ili analiticar glumeci nesto na forumu a od znanja ima samo floskule i politicke parole.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma jebes revoluciju,aj da ih bijemo jednog po jednog,cini mi se da je efektivnije... Smile
ne,samo da kazem nesto unapred-ja nisam nasilan covek,niti neko koga zanima deljenje pravde cak i ovako,u zivotu,a kamoli po drzavi(jer se vodim onim stavom "pusti govna da se svadjaju/mlate/pljuju,a ti sedi i uzivaj u predstavi"),ali,ovi trutovi,koji lazu,kradu,podmecu,mlate druge,muljaju,koji bi i dupe svoje,a kamoli majku prodali za par evrica,koje placamo i po 3 plate samo da bi sedeli ceo dan u zgradi koje nisu ni dostojni i drkali kurac,koji nemaju dovoljno mozga ni jedan pasnjak da vode,a kamoli zemlju... ne zasluzuju nista bolje.

elem,cak ni to ne bi pomoglo,jel znas zasto?prvo zato sto djubre ostaje djubre sta god da mu uradis.jer,oni su ti ko narkomani,ko kriminalci(u stvari,nisu "ko",vec jesu kriminalci),i kada jednom zapocnu tako,ostaju takvi do kraja zivota.taj kad ne bi imao sta da radi ovde u zgradi koje nije ni dostojan,taj bi iso kuci u selo,samo da moze da zajebava i potkrada nekog cobana pored kuce...
drugo je zato sto su svi oni previse tupavi da bi ista shvatili iz toga.previse zadrti i previse tupi da ikada pomisle  da je za nesto problem u njima.neee,oni su svi pametni i normalni,a ostalih 8 miliona ljudi su glupi i ludi.nikada oni nisu ni za sta krivi. Smile mozes da probas i da ga dresiras batinama,da ga ucis ko zivotinju pokretima i dresiranjem,da ako krade-dobice batine,on opet nece nikad skapirati.to mu je usadjeno u mozak.
ja bih zato likovao kada bi lepo narod shvatio sta im trutovi rade,i lepo napravio novu,pravu revoluciju,i onda ih sve isprotrkeljisao i pretreso,pa lepo bacio ili u mardelj,ili na ulicu.
za bolje i nisu.

bitange,bre podmukle. Smile sve gore od goreg.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 23:46:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:26:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.