Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Напад на три пекаре Албанаца  (Pročitano 7878 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Qtek 小米
То је једна болесна нација којој је само ислам као једна болесна религија фалила да буду комплетно зло.
Што би рекао Добрица, ''морални талог трибалног Балкана''.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung 111111
Ma nije uopste stvar u tome da je Islam zlo  Smile

Stvar je u tome da su srpske zrtve nistavne  Smile
Zamisli ti da niko nije jos odgovarao za srpske zrtve iz svih ratova na balkanu  Smile
Kaznjene neke jajare i sitna boranija  Smile

I onda se stvore neki glupaci da mi objasnjavaju kako nisu svi ljudi zli i ima i dobrih  Smile Ne ja sam mislio da su svi Albanci zli i da prvo kad se probude ujtru pomisle kako bi klali Srbe  Smile
Dok se ne kazne Albanci separatisti i teroristi nema sta o miru da se prica.Kraj.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Kod ovakvih vesti obicno se "iznerviram" dva puta:
I put kada procitam ovakvu vest kao da ce neko takvim delom nesto da resi.
II put kada procitam komentare dusebriznika i zastitnike "ustavnog prava nacionalnih manjina".

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Црњо... знаш где је Земун? Знаш где је Мухар? Има тамо један лик зове се Иљази Шефики... часовничар човек, оправља сатове, стручњак је за сеико... нема ни 35 година како на том истом месту држи часовничарску радњу.

ајд сад с обзиром на сво ово лапрдање како треба а како не треба са Шиптарима, у складу са својим мишљењем изволи лепо па пређи са речи на дела и усери се човеку у живот... није пекара ал има излог, а није ти далеко.

па онда види дал се осећаш јуначки као да си одбранио српство и је ли икоме имало боље због тога.

II put kada procitam komentare dusebriznika i zastitnike "ustavnog prava nacionalnih manjina".

ја нисам душебрижник генерално... имам чак помало фашистички настројен поглед на свет... ал опет да питам... јес ли имала кад прилику да гледаш како живе ти припадници мањина? Не причам за Нови Пазар где су своји међу својима па могу да пуштају муда и глуме лудиле онако муфтија стајл... него овако где су на нивоу статистичке грешке... где немају својих нит ће их кад имати

знаш како живе? Па отприлике... шта год да ураде и колико год да су добри морају се помирити са тим да ће их већина па и они нормални гледати бар са мало подозрења... да ће свака фукара припадник већинског народа имати прећутно одобрено право да их ниподаштава, чак и кад им реално није ни до колена... биће им све увек отежано и све што су створили ил успели заслужиће дебело... могао бих до јутра да набрајам са чиме се све срећу... и причам какви су то људи који су опстали у околини која их никад није прихватила као своје.. ал да не давим.

не волим да цитирам овог лудог Руса а још мање да се слажем са њим ... ал ево лепо је рекао
Nikad nisam kontao to...da napadnes nekoga ko je sto puta slabiji od tebe i nicim ne moze da ti odgovori...

ал џабе кад је дегенирасане дечурлије на све стране, па бране Србе од Прешева до Ниша млатећи по Сомбору и НС комшију за кога су чули да је Шиптар... а да Шиптара ни видели ни упознали у животу нису...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne znam zasto si se nasao prozvanim, ali ti verovatno znas  Smile

Ne budite ljudi naivni. Svaka vest odnese po par dana bavljenja njome. I nista se potom ne resi. Sve ostane po starom. I kako ti mozes da budes siguran da su tamo neki obicni klinci razlupali pekaru i zasto su to uradili? Tek tako nisu sigurno (daleko da ih pravdam, pri tom).

I necu dalje, tema je modifikovana 5484825i074 puta, samo menja datum, mesto i ucesnike. Smara.

Ali evo jedne anegdote na konto siptarskih poslasticarnica: u jednom malom mestu, jedna jedina poslasticarnica bila je u vlasnistvu Siptara, nekoliko brace valjda. Svi su tamo jeli sladoled i kolace i pili bozu i limunadu.
Onda se odjednom pronese glas da je neko video kako ti Siptari kornetom cackaju usi. I sta se desilo? Da li je narod  prestao da jede sladoled? Naravno da nije- samo su bacali vrh korneta kada pojedu ostalo  Smile

Tako da, pekare i poslasticarnice ce se razbijati ali ce se kifle i dalje kupovati.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Pa znam ja Albance recimo u NSu koji su odrasli sa nasima , i dan danas su tu i druze se sa mladicima i to tipa da je u drustvu on jedini Albanac i nikad nije bilo nikakvih problema pa ne znam gde se onda to uklapa u to da ,,Srbin i Albanac nikad ne mogu biti prijatelji''. Sve je to do kucnog vaspitanja i sredine u kojoj se odrasta.

A tamo negde u nekom svetu ljudi nece ni postavljati pitanje ko je koje nacije vec ko je kakav covek.

У ком свету? Мислиш у Америци где се црнац и даље сматра робом и може се убити без последица или кад се на аеродрому појави неко ко подсећа на арапина па креће општа узбуна? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Uh Sergio brate.  Ja bih voleo da se slozim sa tobom da treba da ubacimo takve ljude u nase drustvo, ali ja mislim da to nije izvodljivo.  Pojedince mozda imamo koji bi uradili nesto slicno kao taj Madjar, ali sad vecinu ne bih rekao.  Ja mislim da je to kao drzanje zmije otrovnice u kavezu. I dok je hranis, sve je ok, jednom zaboravis da je nahranis, sledeci put moze da te ujede.  Ja mislim da smo prevazisli odavno tu ideju asimilacije i prisvajanje drugih nacija i narodnosti u nase redove, prvo zbog njih samih, drugo zbog straha nasih ljudi i gubitka poverenja u njih.  Na primer sa ovima dole u Raskoj i drugim mestima nema dijaloga. Oni guraju svoje ideje, i mogu da se igraju sa nama, ali pod svim tim pretenzijama prijateljstva i saradnje stoji noz spreman da te zakolje cim sklopis oci. 

Mi smo Srbi usrali motku kada smo poceli razdvajati Srbe, to jest, kada smo govorili da su samo Pravoslavni Srbi Srbi i niko vise.  Kada smo trebali da se povucemo mi smo napadali, kada smo trebali da napadamo mi smo cekali, kada smo trebali da se branimo nismo, i tako sve u krug.  Balkan nikada nece doci do te granice asimilacije i integracije sa bilo kim i sa bilo cim, osim ako mozda nas ne napadnu vanzemaljci onda nacionalnost ce biti manje bitna inicialno.   Izbije li treci rat, mi smo ga najebali.  Sto iznutra, a sto spolja.
Rejvene nisam ni video ovaj tvoj post...

Brate ja pre svega ovde govorim šta država Srbija treba da uradi,ne govorim o svom ličnom odnosu prema tim ljudima,a većina vas govori na taj način.Ja ne znam ljude sa foruma i ne znam da li je neko od vas propatio na ovaj ili onaj način od nekih pripadnika manjina,ako jeste onda razumem vaš stav,ali ti ljudi su gradjani Srbije i sa njima mora da se radi,mi imamo 200 hiljada Madjara,150 hiljada Muslimana i oko 15 hiljada šiptara i osim ako od vas neko nema čarobni štapić da nestanu,onda smatram da je moj predlog o integraciji tih ljudi ipak logičniji...

Što se tiče Zoltana Danija njega sam naveo jer je kao vojnik u najvećem sranju koje je zadesilo njegovu i moju zemlju stao na položaj i pucao,zbog toga sam ga naveo,a mogu da ti navedem naše sportiste recimo,Amelu Terzić,Emira Bekrića,Asmira Kolašinca,Čabu Siladjija ili Nadju Higl,zato vam kažem mi možemo da gledamo naciju kroz ekstremiste,a možemo i kroz ove ljude koje sam naveo...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Pa znam ja Albance recimo u NSu koji su odrasli sa nasima , i dan danas su tu i druze se sa mladicima i to tipa da je u drustvu on jedini Albanac i nikad nije bilo nikakvih problema pa ne znam gde se onda to u :[115]:klapa u to da ,,Srbin i Albanac nikad ne mogu biti prijatelji''. Sve je to do kucnog vaspitanja i sredine u kojoj se odrasta.

A tamo negde u nekom svetu ljudi nece ni postavljati pitanje ko je koje nacije vec ko je kakav covek.

Ijao kako je to slatko, bajno....
I ja znam Siptare iz NS-a
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.0
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.