Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Напад на три пекаре Албанаца  (Pročitano 7839 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
SonyEricsson xperia m2
Drz' se Crnjo sporta.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Drz' se Crnjo sporta.

Ne kenjaj bre...sta ti smeta covek...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Isti je ovo kurac ko ono demoliranje i kradja 2008. Svima mete bile Mekdonaldsi, Najkovi butici itd. jer su iz Amerike... Ja ponavljam isti takvi su do juce kupovali u tim pekarama hleb, u Mekdonaldsima zdrali hamburgere dok Najkove patike i dan danas nose... Sve su to pickice jedne najobicnije! Izivljavaju se nad siptarem koji je kao sto je receno tu gde jeste jos pre nego sto se taj sto ga je napao doselio odakle se doselio... I sta sad treba poubijati sve siptare po Srbiji zato sto su siptari? Zasto onda ti isti slepci ne idu u Presevo da onim siptarima naprave sranje i tako odbrane Srbe?

Sve patriote i nacionalisti do kurca... Trebalo bi ih biti sramota i Srbima da se nazivaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
to je onaj koji poštuje ustav i zakone ove zemlje bio on musliman,madjar,albanac,goranac ili šta god,zakon je za sve jednak

Зато нам је Косово и отето, а овим темпом биће и све до Ниша, а временом и још мало изнад. У Војводини свега само не Срба.

Питај тог "недужног" шта мисли о држави у којој продаје роловане виршле и да ли би заклао Србина кад би избило неко срање. Не постоји недужни шиптар. Сви су нама недужни, а ми дужни до зла Бога. Зато нам је и тако, а богами, тако нам и треба.

Велику грешку направише Пашић и екипа те 1915. године.
Kosovo je oteto zbog milion razloga,a ne zbog pekara iz Sombora.Što se tiče toga šta on misli,pa jbg najlakše bi bilo kad bi to znali,pa razdvojimo potencijalne ubice,džihadiste,teroriste i sve mirno,ovako moramo ipak da poštujemo činjenicu da ako je neko državljanin Srbije i nije počinio nikakvo krivično delo ima ista prava bio on Srbin,ili Goranac ili šta su već ti bili Albanci...

Ja moram da priznam da mi nije jasno šta vi pojedini zagovarate.Etničko čišćenje?!Kako?Kako mislite to da izvedemo?Ajmo neki konkretan predlog,pošto ovako,izvinite na izrazu,zvuči kao čisto kenjanje.U Vojvodini živi 70 posto Srba trenutno,tako da neće biti da ima svakoga sem nas...

1915 odnosno veliki rat jeste velika greška,jer umesto da smo nastavili sa konceptima nacionalnih država mi smo ušli u neku melting pot kombinaciju koja je moguća jedino u kolonijama,a ne nikako u srcu Evrope sa takvom istorijom,eto to si dobro rekao to je takodje deo problema Kosova,a nikako baklava iz Sombora.problem je i to što je sistematski odatle iseljavano stanovništvo,a šta misliš da se našao neko pametan tada i da je umesto snova o faking Srbiji do Alpa rekao stanovništvu iz Krajine da počne da se vraća na Kosovo i da ga sistematski naseljava,jer kao što znamo Kosovo je srce Srbije,Knin nikad nije bio.

Ali sve je to šbbkbb,mi ako želimo da budemo jaka država treba da držimo na našoj strani što više muslimana,madjara pa i šiptara,državljana Srbije jer to su naši gradjani i treba svakim danom da ih sve više infiltriramo u naše društvo,evo primera,možemo da se prisetimo da je 99 Zoltan Dani madjar,bio sa svojim ljudima na položajima i oborio američki avion zato što je branio svoju zemlju Srbiju,a možemo da kažemo da su Madjari oni fašisti iz Kanjiže,sliku je lako izokrenuti samo je pitanje šta hoćeš da gledaš...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Uh Sergio brate.  Ja bih voleo da se slozim sa tobom da treba da ubacimo takve ljude u nase drustvo, ali ja mislim da to nije izvodljivo.  Pojedince mozda imamo koji bi uradili nesto slicno kao taj Madjar, ali sad vecinu ne bih rekao.  Ja mislim da je to kao drzanje zmije otrovnice u kavezu. I dok je hranis, sve je ok, jednom zaboravis da je nahranis, sledeci put moze da te ujede.  Ja mislim da smo prevazisli odavno tu ideju asimilacije i prisvajanje drugih nacija i narodnosti u nase redove, prvo zbog njih samih, drugo zbog straha nasih ljudi i gubitka poverenja u njih.  Na primer sa ovima dole u Raskoj i drugim mestima nema dijaloga. Oni guraju svoje ideje, i mogu da se igraju sa nama, ali pod svim tim pretenzijama prijateljstva i saradnje stoji noz spreman da te zakolje cim sklopis oci. 

Mi smo Srbi usrali motku kada smo poceli razdvajati Srbe, to jest, kada smo govorili da su samo Pravoslavni Srbi Srbi i niko vise.  Kada smo trebali da se povucemo mi smo napadali, kada smo trebali da napadamo mi smo cekali, kada smo trebali da se branimo nismo, i tako sve u krug.  Balkan nikada nece doci do te granice asimilacije i integracije sa bilo kim i sa bilo cim, osim ako mozda nas ne napadnu vanzemaljci onda nacionalnost ce biti manje bitna inicialno.   Izbije li treci rat, mi smo ga najebali.  Sto iznutra, a sto spolja.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ovo je mnog glupo...ne trba ici tim putem...po dobromu treba...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ovo je mnog glupo...ne trba ici tim putem...po dobromu treba...
Kojim tacno? I sta je tacno glupo? Ovo sto sam rekao? Pa zar ne mislis da bi tako bilo? Nadji mi par Srba da se sloze medju sobom i da veruju jedno drugom, a kamoli da veruju Madjaru, Shiptaru, Hrvatu itd.
To je samo realna situacija.  Doduse, ove mladje generacije demokracije koje su prihvatile sve gluposti Zapada mozda ne bi imali toliki problem, ali ne daj boze da se oni nesto pitaju, sve bi otislo ko bela linija pred Chedom.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ma ne eto taj covek sto je stradao

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ma ne eto taj covek sto je stradao

A pa da, to se podrazumeva. Kazem ja, to je bezveze.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Zasto onda ti isti slepci ne idu u Presevo da onim siptarima naprave sranje i tako odbrane Srbe?

Забраво се у свој овој дискусији заобишло оно на шта сам највише мислио, а то је да се избегава да се прича о малтретирању и мучењу Срба у Прешеву, а овоме се придаје значај као да сутра избија трећи светски рат због тога. Те бих ја поставио контра питање - зашто се већи значај придаје лупању шиптарских пекара од мучења Срба од истих тих шиптара на простору територије Србије?
А питање ти је мало детињасто иначе. Пар њих да одбране Србе. Шта, да узму пушке у руке и да крену у рат фазон? Увек су ми била фасцинантна таква питања, "зашто они нису отишли да бране овог или оног".

Ал у праву је Мргец кад каже да нам треба 10х горе и да нас мало јебу. Не заслужујемо боље.

@Рамос

Да инфилтрирамо шиптаре? Што више? Па о томе причам. Не о баклавама, него о насељавању. Овај каже њих је само 3 на 30 хиљада Срба... довољно је два мрава да ти замиле под земљом.

А исто ми је занимљиво да се још увек водимо некаквим законима. Какви бре црни закони, то у Европи није исто за све, док у Србији одавно не постоји. Тачније, постоји... много боље третирамо странце него сопствени народ, што је још једна минусчина ове бедне државе, па је с тога, морам поновити још једном, Мргец апсолутно у праву.

Једноставно, шиптар и Србин нису и нити ће бити пријатељи, нити постоји могућност да се икад то деси. Можда је том неком отац настрадао од руке шиптара, баба, деда, стриц, прадеда. Боли све то, поготово после оне провокације... заправо, то је била претња. Јавна претња. И после свега тога, свега што су нам учинили, ти да мазиш и пазиш људе, који би ти заклали пород за исту ту "Велику Албанију"? То што се питаш дал он тако мисли и да ми не знамо шта је њему у глави... па то је исто ко да било ког Србина питаш шта мисли о Шиптарима, а ти кажеш "па, не можемо знати шта он мисли о њима". Само се наиван може запитати да ли било који шиптар мисли лоше о Србији и да ли би убио ако треба.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2014, 23:48:24 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.