Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Напад на три пекаре Албанаца  (Pročitano 7927 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
LG Frizider
Recimo taj koji je napravio pekaru, ima svoje poreklo 200 godina u toj jebenoj ulici u sred te pekare. Uzmimo za primer. I dodje neka mala jajara, i razbije mu taj izlog. I sad razbijacevi roditelji su dosli pre 15 godina iz neke sume nadomak krecnjaka, pa se on eto igrom slucaja zamalo nije rodio u porodilistu grada u kojem trenutno zivi nego u traktoru ili vozu bezeci od svega zivog.

I takvih je prica sa obe strane.

I onda gledas Srbe po Vukovaru, i gledas njihovu cirilicu, i koliko oni imaju pravo na sve to, pa gledas nepostojece Srbe po Mostaru, Sarajevu......

I gle cuda, mene, kao individuu apsolutno zabole kurac za pekaru. I nazalost ta kurcobolja je sve veca i veca.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Kurcobolja je ovih dana rasirena po Srbiji kao ebola po Africi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
LG Frizider
Stepen smrtnosti, 0 %..............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
I to kod oba pola.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Qtek 小米
najgore je to sto ...likovi koji rade takve stvari...traze bilo kakav povod da bi mogli da naprave bilo kakvo sranje...
i takvi degenrici su sve sem patrioti...
tj olos obican.,...

kada bilo kojem takvom majmunu zaviris u "zivot"
imas sta da vidis... Smile

kamare i kamare prekrsaja i kriviocnih dijela... Smile
to su obicne  drustvene nakaze...
koje danas sutra mogu i tebi da pucaju u prozore..
i za to ce naci izgovor... Smile

i uglavvnom...takvi debili se podmite nekom kintom...da rade takve stvari...
i oni to rade za novac a ne iz patriotskih poriva... Smile

i cesto te "patriote" bivaju placeni od suprotne strane...

opet  kazem... nijedan patriota nece da rusi svoj grad..
a posebno nece....  da prepada svoje sugradjane...

pravi patrioti ..uvijek pomazu svojm sugradjanima...bez obzira na naciju i vjeru   Smile

Smile

И онај скинс што је убио она два просјака није имао ни једну једину казну, ни један прекршај.
Али екстремизам са једне стране рађа екстремизам са друге.

Данас једна пребогата Швајцарска има екстремну десничарску странку која је друга или трећа по јачини. Зашто, шта ће њима национализам ? Зато што је неко вештачким путем нарушио њихову демографску слику, масовном исламском имиграцијом. Тамо десница није настала као одговор на лош стандард.
Тога сада има и у Шведској, у Аустрији, Холандији итд.

И у Русији је јак десничарски покрет, али сигурно није настао из идеолошке мржње према левичарима, већ опет због исламске мањине која почиње да терорише већину.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
Али екстремизам са једне стране рађа екстремизам са друге.

Istina. Pogotvu na Balkanu, gde smo svi, jelte, mirni, promišljeni i staloženi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
морам да се сложим са колезом Вањом око једне ствари... а то је да ми сви, колективно цео Балкан нисмо за боље од националних торова... тј етнички чистих држава. Једноставно нисмо... због чега то је тек посебна тема, ал евидентно сваки мултикулти пројекат се удави у крви

ал не мерем да се сложим око друге... а то је јелте курцобоља. Курцобољу генерално подржавам ал не сада... сад никако...

да не лапрдам нашироко... оваква дегенерисана дечурлија која фрља молотовљеве коктеле кроз излоге и баца бомбе Шиптару у пекару (бајдвеј двоје нонШиптара пече кифле позади у производњи) данас ће се усрати у живот једном Шиптару, сутра Цигану... а прекосутра ће силовати вашу ћерку јер нема више ни Хрвата, ни Шиптара ни Мађара као изговора за искаљивање фрустрација ... па је ваша ћера следећа на листи јер је превише слободно обучена... или син јер навија за погрешан клуб.

па пре него што вас заболи курац за спаљену пекару неког Шиптара... размислите мало о томе.

Конто контрадикторности... етнички чиста држава да... три Шиптара с пекаром у насељу од 30 000 људи су статистичка грешка и прилика да у опхођењу с њима покажемо да смо људи а не дегерисана дечурлија. Што никако не значи да треба дозволити да их буде 300 ил 3000... ал издркавање и спаљивање сиротиње није начин за то.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja ne podrzavam ovo, osim ako Albanci ne podrzavaju Veliku Albaniju i takva sranja, i provociraju (ali opet podvlacim, to treba drugacije da se resi). Mi treba da budemo bolji od njih, ali od toga nema nista, I slazem se isto da nismo za bolje od etnicki ciste drzave. Jugoslavija je bila pravi primer za taj neuspeh.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Albanci nas mrze jer smo Srbi,a to ne može da se ispravi,ta prepreka ne može da se premosti,to je najdublja mržnja.

Graditi sa njima bilo kakav odnos je gubljenje vremena.

Oni razvaljuju ambasadu u tirani i crkve a mi će njihove pekare da čuvamo kao da ih je unesko zaštitio.Kakvi smo mi debili.Razbijanje pekara je besmislen čil,ali šta sad,neka šipac kupi novi izlog i do sledeće provokacije je miran.

Oni ulaze u eu tako što nas jebu a mi ulazimo ako dozvolimo da nas jebu.Gej ulazak u eu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
LG Google Nexus 5
ma koga uopste briga za albancima i albanijom... nije valjda nivo srbije albanija i da se pitaju da li albanci vole srbe ili ne, da li su u prijateljskim odnosima ili ne.

treba se okrenuti zemljama koje imaju bogatu istoriju kao srbija.

a ne primitivizam, prostakluk, ... ili mozda i jeste srbija na tom nivou  Smile

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.