Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 09:32:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Наметање геноцида  (Pročitano 31219 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
jedno saopstenje , kahm kahm:

svi vi, koji ste natprosecno inteligentni ili ste vidoviti ( i u jednom i u drugom slucaju postujem vas), zamolila bih vas da nama, Zemuncima ne predvidjate buducnost onako kako vam se pokazala u kristalnoj kugli.

Hvala vam na buducoj saradnji.

Samo vi ucite svoje jezike i ostale koji vas interesuju, a nas pustite da mi ucimo jezike koji mi zelimo.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2010, 00:15:58 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
miro reci ti tom drugaru da ne baljezga gluposti Smile sta ti prica covek ciji je narod pobio vise miliona ljudi nego sto Srba postoji Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

i štaš očekivat od austrijanca, koji ima pojma o ovome samo što sazna iz medija. Ameri su odgovorni za ubistvo preko 100.000 iračana, a o uranijumu da ne pričam jer je nemoguće utvrditi uzročno-posledničnu vezu i za to su verovatno pobili još toliko! Smile

od njega nista ... on ima pravo da govori i da se smeje srbima ... ali meni je zao svih onih cija je familija pobijena za vreme rata od strane muslimana (i u mojoj familiji takodje)

p.s. a za ostale: vec je pocela prica po evropi (ili po okolnim evropskim zemljama) da je posle austro-ugarske monarhije najgore prosla madjarska i da joj je najvise zemlje oduzeto ...

pa podvuceno: doduse kosovo je tad bilo u sklopu srbije, ali vojvodina nije. tako da ... gde ima dima ima i vatre ..

ali opet, ko sam ja da pricam sta drugi kazu.

« Poslednja izmena: 01. Apr 2010, 00:17:37 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
ti si zemunac najveca budala... kad ti dodje stranac i kaze:

haha sam si priznao da si kriv, (a nema veze s vezom), pa ti jos kaze jedan ciji je deda pobio desetine srba,

onda mozes do sutra citati i objasnjavati njemu stranice i stranice... novinar ce ti uzeti srz i ono sto prodaje novine...

juce kosovo, danas srebrenica, sutra vojvodina ...
a ti ces zemunac biti gradjanin madjarske ... tako da ... pocni uciti madjarski vec...

E moja Miro, ti tvoji kolege koji rade sa tobom su taman i pametni kao ti. Obzirom da znam koji nivo poslova rade Bosanci, Srbi, šiptari i ostali Balkanci u Beču, jasno je da Austrijanac koji radi sa gore navedenima vredi još manje od Balkanaca.

Prema tome, ništa se ti ne brini, srećo moja  Smile, to što tebe podjebava retardirani Austrijanac je verovatno što mu nisi dala, a inače njegovo mišljenje i poimanje politike je taman na nivou radnog mesta koje obavlja. Verovatno je lik poslovođa u bakalnici ili eventualno glavni perač prozora u nekom bečkom hotelu.

Čim on radi u istoj kancelariji sa Srbima i sličnim yugosima, odmah mi je jasno o kakvom "kvalitetnom" Austrijancu se radi.  Smile

Pravi Austrijanci izbegavaju jugose, turke i ostalu ciganiju u širokom luku. Nije to njihov nivo. Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Bosch pumpa
nema ništa od toga, nema podrške nato-a. videli smo kako terorsti prolaze 2001 u bujanovcu i makedoniji bez podrške, samo pušangija. ameri ih iskoristili da ostvare svoju bazu, sada ovde više nemaju interesa. A šta su ameri stvorili u Iraku, Afganistanu i kosovu od država...ništa-haos. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
@zemunac22

hehe, volim ovakve koji pisu, a nemaju pojma o kome i sta pisu. za tvoju informaciju, gde ja radim i ko su ti koji rade sa mnom, pogledaj stranicu: www.gutmann.at

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nebitno sta je taj lik i ko je meni nije jasno kako on ima obraza tebi da se obrati sto se toga tice a tebi je tamo neko iz porodice poginuo zar posle te recenice ne bi trebala rasprava da prestane? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Nije to bitno, ono sto je bitno je da su uvek ljudi koji ne zive i ne rade u Srbiji znali bolje sudbinu i svakodnevicu Srbina u Srbiji. I trubili je na sav glas.

Ja sam eto isto bila u tim "okolnim evropskim zemljama" pa nisam cula da se prica da ce Zemun biti u Madjarskoj, porodica, rodbina i prijatelji mi zive svugde po Evropi pa opet nema vesti o Madjarskoj Vojvodini, mogu samo da zakljucim da se ti ili kreces u ozbiljnim rukovodecim krugovima drzave ili si pokupila pricu na Beckoj pijaci ili u kaficu.

Istina je da gde ima dima ima i vatre, ali dima vezano za to ovde jos nema. A sta se prica u Bangladesu, nas Srbe koji zivimo u Srbiji, u svom domu, na svom pragu gde smo i rodjeni - ne interesuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
@zemunac22

hehe, volim ovakve koji pisu, a nemaju pojma o kome i sta pisu. za tvoju informaciju, gde ja radim i ko su ti koji rade sa mnom, pogledaj stranicu: www.gutmann.at

Ne znam ni nemački ni mađarski, šta ćeš, ja sam običan Balkanac koji ne zna šta i o kome piše, a i nije na tvom uzvišenom nivou. Evo, ja ti se izvinjavam što sam pomislio da si kafe kuvarica ili kasirka, ali znajući šta tamo radi 90% naših ljudi, ti si Miro samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.

A to pravilo glasi. "Pravi Austrijanci izbegavaju jugose, turke i ostalu ciganiju u širokom luku. Nije to njihov nivo." Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Мени је нејасно да се неки још заносе стварима типа:Правно не могу ништа јер нико није поменуо
овога или онога.
Озбиљно. Smile
"Само" је поменуто мјесто у Републици Српској и злочин над муслиманима који Србија није
спријечила. Smile

Е јеси баш за правника.Па све си признао и више него што ти је међунаропдни суд (читај НАТО суд)
одредио као казну.Није било доказа,није било материјалних чињеница и сада када се почело отпетљавати клупко ти кажеш само је за дневно политичке поене код МЗ Србијанска власт то урадила.
Па зар ти ништа не говори мишљење 90% људи који се јављају на овој теми.

Алооо Србија је признала директно и индиректно учешће у злочину који се десио у Сребреници.
Учешће не чињењем (како је могла нешта предузети ако није учествовала),а индиректно суђењем
по Србији држављанима Србије који су били на високим положајима у то вријеме.
Нема није у име државе.То Земунац не постоји.Све од сада је било у име државе Србије и све
одштете и материјалне и нова суђења ће ићи уз обавезно наглашавање да је држава Србија
учествовала у томе и нико то неће моћи више оспорити јер је србијанска плаћенићка багра то
записала,архивирала и верификовала са 127 кретена који ће бити записани као једини људи који
су успјели зајебати 8.000.000 живих и 2.000.000 мртвих срба.

Можеш сада причати колико хоћеш да то није истина али Србијански полтрони су то изгласали или
питај којег хоћеш правника да ти растумачи како се прихвата кривица.Није само ДА.

Република Српска ће бити сада изложена притиском са свих страна и умјесто да размишљамо како
се одвојити од муџоса требамо да размишљамо како се поново наоружати.
Немаш ти појма када кажеш:"уколико поново не засерете" нити имаш представе шта се овдје
дешавало када тако кажеш.

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 09:32:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.