Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nakon očeve smrti devojčica sama brine o ogromnom imanju  (Pročitano 8011 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
У преводу: сељак ће да добије киту, а кравица и јогуд да појефтине неће.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
zivot je takav kakav je..okrutan i nepredvidiv....gazi slabe ..gura jake...
pun je uspona i padova...radosti i tuge...srece i nesrece,....
najbitnije je posle pada...ustati... i otresti prasinu sa sebe...i nastaviti dalje za zivotom..

tezak je zivot koji se  prezivljava...i zivot takvo ophodjenje prema njemu... ne tolerise dugo...
zivot zahtijeva zestoku i neprestanu borbu....sve do zadnjeg damara srca svojega...  Smile

jeste jos uvijek dijete..i zaustavila  je svoje djetinstvo....odlukom da se bori za buducnost...
ali ta hrabra odluka...da preuzme na sebe sav teret....i da sacuva porodicno blago...
ucinila je od nje..odraslu i veliku osobu....

ova mala ...cega god da se lati -uspjece....siguran sam u to....

na ovu malu... mnogi..i mnogo stariji od nje..mogli bi da se ugledaju...  Smile

Smile

« Poslednja izmena: 10. Mar 2015, 10:17:52 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Najbolje ce joj biti ako nikoga ne slusa...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
To je muski posao, tacka.

Нисам знао да постоји подела на мушке и женске послове у 21 веку Smile  Мислим...сва она силна хистерисања о равноправности итд Smile

Иначе...овом прилогу има сигурно два месеца. Нормално, Блиц дебело касни. Smile
Ја сам држао по 20 свиња и то је огроман посао. Не могу ни да замислим шта је тек са 27 крава... поготову за девојчурка од 15 година. Али ето...стисла је зубе и гура. Сигурно нема времена да кука на диктатуру и цензуру док у устима врти пластичну кашикицу из кафића или да проклиње Бус плус док се шверца у превозу.

Mislim da je to muski posao. Ja nisam za izjednacavanje polova pogotovo ne u muskim poslovima. Na tako nesto moze samo muka da te natera ili da ne znas za lakse ili bolje.

A ovi sto misle da je ona sada bolja i vrednija od ostatka zenskog sveta, veliki covek, sveta petka, kad im zensko dete napuni 15 godina nek joj kupe 27 krava il 25 svinja pa nek prave od svog deteta Coveka, boljeg i vrednijeg od ostalih.  Smile jedva cekam da vidim taj napredak u odgoju  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2015, 18:24:41 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0

A ovi sto misle da je ona sada bolja i vrednija od ostatka zenskog sveta, veliki covek, sveta petka, kad im zensko dete napuni 15 godina nek joj kupe 27 krava il 25 svinja pa nek prave od svog deteta Coveka, boljeg i vrednijeg od ostalih.  Smile jedva cekam da vidim taj napredak u odgoju  Smile

Можеш ти купити али ћеш се у 99% случајева разочарати... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0

A cekaj ti si kao nesto bolja od mene,sa takvim stavom,da kad te zivot, sudbina, lupi izmedju oba oka,pravo u celo...ti treba da biras i kao imas jos i mogucnost da biras,jos i da mudrujes i filosofiras koji su muski a koji zenski poslovi...lako je mudrovati lakiranih noktiju i punog stomaka iz tople sobe....svako od nas, koga je zivot nekada "ocepio" zna, svestan je da je reakcija ovog deteta,ovog coveka, jedina moguca i jedina prava...
sto bi prost svet bez velike skole i obrazovanja a velikog zivotnog iskustva,mudrosti rekao " use i u svoje kljuse" !

Znas,nesto ne verujem bas nesto vise sazaljevas sudbinu tog deteta od mene licno Smile a pogotovo ne od njene majke...koja je eto po tvom vrednosnom sudu, neko ko ne zeli dobro svom detetu... Smile

IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
@YuWarez
Naravno.. zato sto to nije posao za svakog a posebno ne za zensko bice. I vrednoca, uspesnost, organizacija, pozrtvovanje i kvalitet pojedinca kao coveka ne meri se nedacom u koju te zivot bacio niti brigom o 30 papkara i kopitara.

I onaj sto je pobio 12 ljudi u selu kad iso od kuce do kuce i zakivao u glavu rodbinu je imao stoku .. verovatno od tinejdz doba.. i sad je on tako super i normalan i treba cela srbija da se ugleda na njega jer je sa 15 lopatao govna 15 krava..

A cekaj ti si kao nesto bolja od mene,sa takvim stavom,da kad te zivot, sudbina, lupi izmedju oba oka,pravo u celo...ti treba da biras i kao imas jos i mogucnost da biras,jos i da mudrujes i filosofiras koji su muski a koji zenski poslovi...lako je mudrovati lakiranih noktiju i punog stomaka iz tople sobe....svako od nas, koga je zivot nekada "ocepio" zna, svestan je da je reakcija ovog deteta,ovog coveka, jedina moguca i jedina prava...
sto bi prost svet bez velike skole i obrazovanja a velikog zivotnog iskustva,mudrosti rekao " use i u svoje kljuse" !

Znas,nesto ne verujem bas nesto vise sazaljevas sudbinu tog deteta od mene licno Smile a pogotovo ne od njene majke...koja je eto po tvom vrednosnom sudu, neko ko ne zeli dobro svom detetu... Smile

Preskocio si deo gde sam napisala da te na takav posao ili natera muka ili me znas za bolje. I ja bih ga verovatno obavljala da spadam u neku od te dve skupine.
Moj post se odnosi na to sto se automatski podrazumeva da je ona bolja, vrednija i bolji covek od ostatka dev0jaka nkenog uzrasta.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2015, 19:13:34 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0

Preskocio si deo gde sam napisala da te na takav posao ili natera muka ili me znas za bolje. I ja bih ga verovatno obavljala da spadam u neku od te dve skupine.
Moj post se odnosi na to sto se automatski podrazumeva da je ona bolja, vrednija i bolji covek od ostatka dev0jaka nkenog uzrasta.

Moguce da sam propustio nesto, izvinjavam se ako sam...ali se osetih prozvanim zato sto sam napisao tj pozdravio neciju misao da je devojcica "veliki covek"  Smile te u skladu s tim i reagovah...

Licno, nista ne podrazumevam automatski...bolja ili losija...mislim da si tu na pogresnom tragu...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
@YuWarez
Naravno.. zato sto to nije posao za svakog a posebno ne za zensko bice. I vrednoca, uspesnost, organizacija, pozrtvovanje i kvalitet pojedinca kao coveka ne meri se nedacom u koju te zivot bacio niti brigom o 30 papkara i kopitara.

I onaj sto je pobio 12 ljudi u selu kad iso od kuce do kuce i zakivao u glavu rodbinu je imao stoku .. verovatno od tinejdz doba.. i sad je on tako super i normalan i treba cela srbija da se ugleda na njega jer je sa 15 lopatao govna 15 krava..

Већина послова није за сваког па их људи раде...боре се...и нико их не пита да ли су женско или нису...

Ја мислим да начин на који се суочаваш са недаћом у коју те живот бацио много говори и о вредноћи, успешности, организацији а и на крају донекле и какав си човек што се тога тиче(да ли си одговоран, вредан, пожртвован итд.)

Сад не видим неку везу с тим да је неко некога убио и тога да је имао краве...ваљда да није имао краве не би убио или шта? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
@YuWarez

Већина послова није за сваког па их људи раде...боре се...и нико их не пита да ли су женско или нису...

Ја мислим да начин на који се суочаваш са недаћом у коју те живот бацио много говори и о вредноћи, успешности, организацији а и на крају донекле и какав си човек што се тога тиче(да ли си одговоран, вредан, пожртвован итд.)

Сад не видим неку везу с тим да је неко некога убио и тога да је имао краве...ваљда да није имао краве не би убио или шта? Smile

Tako je. Ja mislim da to nike posao za zenu. To je moje misljenje. Naravno da zene rade te poslove jee moraju. Da ne moraju ne bi ih radile. Cak mislim da niko ne bi radio te poslove da ne mora. Pogotovo bez automatizacije i tehnologije koja prati taj sektor. Ali zivot je kucka.

A sta ako nemas nedaca? Ili su tvoje nedace zanemarljive  Smile
ili cuo ai za ono - svakom svoja muka najteza  Smile jel to znaci da je nemoguce utvrditi na kom je nivou snalazljivost, snaga, vrednoca, uspesnoat, organizacija, a pogotovo ke neutvrdivo kakav si covek  Smile jer mi ostali nismo prisustvovali tvom lopatanju govana ili muzi 27 krava ili prvom koraku nakon totalke u kojoj si izgubio nogu ili jurnjavi lika da stigne sa jednog fizickog posla na drugi fizicki poso da prehrani bebu koju je ostavila keva i sl.  Smile uocavas patern  Smile

Ko odredjuje kroz sta neko treba da prodje da bi mu neki drugi smrtnik dodelio bilo koju od mnogobrojnih osobina a posebno u superlativima? Odredjuje se subjektivno a merila su trenutni utisak, hormonalni status, poistovecivanje i vrlo retko poznavanje osobe o kojoj se govori mada i tada osecaj postaje jos subjektivniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.