Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 13:01:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Imajuci u vidu poslednje politicke dogadjaje zanima me ko je za vas najveci neprijatelj srpskih interesa ( zemlje regiona)
FYROM
1.2%  (2)
Federacija BIH
7.4%  (12)
Hrvatska
49.1%  (80)
Albanija
23.9%  (39)
Bugarska
0.6%  (1)
Turska
3.1%  (5)
Madjarska
1.8%  (3)
Slovenija
1.2%  (2)
Crna Gora
11.7%  (19)
Ukupno glasova: 163
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci Neprijatelj Srbije?  (Pročitano 28438 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Odakle vama da stalno koristite taj izraz Srbijanci? To samo Hrvati rade, smisljeno.
Ima vala Shumadinaca, Vojvodjana itd.

Нетачно, у Војводини се користи тај израз подоста Smile
Koriste ga novokomponovani. Znam ja to.

Ниси у праву, користи се само тако. Матори људи пре свега за све испод Саве и Дунава кажу Србија  ауде који тамо живе Србијанци. Ми смо Војвођани, а заједно са тим Србијанцима смо сви Срби. То ти је логика, никакви новокомпоновани ово оно курацпалац једноставно је тако.

И да те приупитам за људе са хрватским пасошима.. одакле ти то?
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 21:29:31 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nego da se mi malo vratimo temi , najveci neprijatelji Srba su Srbi i to srbi iz Srbije !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Што се тиче крајишких срба међународна заједница је и "ријешила" тај "проблем" у корист католика
само да те подсјетим ако си заборавио.Ипак је то дуг период,а и твоје године нису за бацање
рачунајући колику си жртву подњео бранећи српство у Србији.
Милошевић је статирао али предпостављам да си ти ишао да помогнеш тим крајишницима да макар сачувају главе на раменима.Предпостављам да ниси био упућен у велеиздају С.Милошевића или јеси? Smile

Ti ne da si od 45-e. Ti si od Indijanaca. Neka vrsta: Bik koji blebece.
Zar ti nije dosadilo papa i Soros? Pa vala ti Kosovo ne priznaju klasicni katolici: Vatikan, Spanija, Slovacka.
Zamisli ti papa, koji jede srpska muda za dorucak, corbu od srpskih ociju za rucak, srpsku jetru za veceru, pa ne priznaje Kosovo.
Sa tobom kad se zalaufas, svaka diskusija gubi smisao. Cak i obicna zajebancija.

I te kako sam pomogao. Moja nevencana zena je Slavonka koje je pobegla od ustasa sa jednom patikom na jednoj nozi a druga bila bosa. Sad je Engleskinja i zajedno smo kupili kucu u Engleskoj.
Jes da sam pomogao tek kad je postala Engleskinja, ali nisam kriv sto je nisam znao.
Tako da je moja pomoc otporu beskrajna.

Ma jebe mi se za te dvolicne fukare. Vala je moj predsednik lepo rekao: reci Franji da ih nabije na kolac. Smile Smile Smile
Evo ti ih sve po Sremu do N Beograda. Svi imaju hrvatske pasose. I trece koleno rodjeno od 'boraca' prve Licke.Nikada Hrvatsku nije video a ima pasos sa sahovnicom.
Prave mi Hrvatsku do Nobog Beograda, a ja da idem da ginem za njih.
pa ti stvarno nisi normalan.Iz oka mu viri evro, zhudi da ide negde na zapad a mrsi muda o velikoj Srbiji.

Јебо матер ако сте ви људи при чистој свијести. Smile
Јеси ли ти свјестан да некаква велика Србија није постојала осим у главама пар појединаца који су
доносили одлуке које су имале снагу као и ове наше ријечи на форуму.
Шкорпи чист опстанак је био у питању.Запамти шта ти кажем чист опстанак је људе стрпао по
више година у земљу и по киши и по блату чист опстанак и ништа више.
Вама је велика Србија територија гдје су срби апсолутна већина изузимајући пола босне? Smile
Какав човјече Милошевић и пичке материне.То на линији није важило и не знам одакле вама
те фикс идеје да је неко управљао са мном.По педесет и више дана нисам виђао асфалта
а ти мени идеологију о некаквој Великој Србији.Када коњем човјек на самару довуче храну
онда можеш мислити каква је идеологија била заступљена.
Имате Велику Албанију и чисту Хрватску па мало о њима серите,а не против два милиона срба
који нису имали привилегију да живе у безбједности Кнез Михајлове током тих пет година.
Имам понекад осјећај и то често да је вама само криво што сви срби ван Србије нису нестали
у ратном времену.Јебеми се што то желе турци и усташе али немој ти тако да се понашаш ако
си С од србина.Гони нас пусти да се изборимо за себе и не уваљујте нам Чеду и његову
памет јер нас може коштати главе.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 21:35:42 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49936
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
Nego da se mi malo vratimo temi , najveci neprijatelji Srba su Srbi i to srbi iz Srbije !  Smile

Cedisti, evropjeci, globalisti, radikali, rusofili, natofili, nacionalisti, seseljevci...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
 Anketa je totalni fail. Najveći neprijatelj Srbije jeste odnarodjena vlast koja radi u interesu jakih sila.

Sva sranja i problemi pušteni su nas kao skakavci na polje. Strane kompanije koje kupuju i kupuju parče po parče ove države za siću.
  Toga nema u medijima a to se dešava.

Šta je falilo domaćim bankama? Soko Štarku? etc....

I dok se vidim prepucavate oko toga ko kog lenjivca i pacova obučenog u majmunsko odelo podržava, ode država od tih istih koje kao gotivite...
 Kao mali prikaz evo vam situacija iz USA opuštenih 100 godina već

Mislite da je kod nas drugačije?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
@yetyou
Pa sta ti je Seselj? Otvoreno, zvanicno: Srbi pre ameba, pa posle od Srba Hrvati. Svi ostali ste gola g*na, mozete da mi popusite. Halo bre, za njim je islo pola glasackog korpusa.
Ono sto mene licno odbija od ove gamadi, jeste da je bilo nas koji smo ukazivali sta im Milosevic radi, pa skoro da izgubimo glave.Sada te mrze jer si bio u pravu.
Podji bre covece od uzroka: pad Berlinskog zida, raspad komunizma, mora se ucariti crvenom tranzicijom nova bogatstva. Dogovaraju se biljsevici Milosevic-Tudjman, napravimo ujdurmu da se kolju, dok mi marishemo.
To se desava u citavoj istocnoj Evropi pa cak i u Rumuniji gde su hteli komuniste da vesaju na bandere.
Iskacu iz sheme Karadzic i Mladic.Niko ne spori vasu borbu, ali reci mi sta je tebe Srbija pod Milosevicem pomogla, sem sto je pokrala sve iz Bosne? Sta je mogla naravno.

Bolje bi prosao da se Srbija nije mesala. Smile Smile Smile

@taxtex
Koje bre strane sile? rade u svom interesu ljudi.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 21:47:04 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Najveći neprijatelj Srbije jeste odnarodjena vlast koja radi u interesu jakih sila.

Ти оно беше симпатисао ЛДП или се лоше сећам? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
..... Tako Sloba ne bi ni stigao da nudi Tudjmanu da nabije na kolac Krajisnike [b][/b], nego bi to bio problem medjunarodne zajednice.

Lazes .

Ali ladno lazes .

Mislis da ovde postuju samo bolidi iz LDPa , aaaa matori ???  Smile

Pa ta tvoja baljezganja jedan prosvecen Evropejac kao sto sam ja denatuje za stotinku sekunde  Smile

Dakle , Skorpion laze .

RS Krajina JESTE  bila problem medunarodne zajednice , tacnije UN - JER JE PRAVNO BILA ZASTICENA ZONA UNa .  Smile . Takodje je bila i problem tadasnje SRJ  - kao garanta Vensovog mirovnog plana za Hrvatsku iz 1992 godine .

Ovaj veseli Skorpion je uspeo da u jednoj recenici opravda Ameriku , Englesku , Francusku , Jeljcinovu Rusiju , , Nemacku , UN , Tudjmana , Gotovinu ,  Milosevica , Jovica ,  Smile ... Pa to je zaista vestina !

Za razliku od Srebrnice RSKrajina nije bila demilitarizovana zona , vec je imala pravo na svoju vladu , policiju , vojsku , diplomatiju - dakle sve ono sto je cinilo drzavom . A garancije bezbednosti srpskog naroda u RSK su 1992 godine u ime SFRJ i JNA i UN  potpisali Jovic i Vens . Takozvani Vensov plan , kojim je srpskom stanovnistvu garantovan mir do pronalaska mirnog resenja !  Glavni ,, urazumitelj ,,  politicara iz RSKrajine bio je general Adzic . Kako su te obaveze medjunardne zajednice izvrsene smo svi  videli  ! Svi osim Skorpipona .  Smile

Hrvatska je napala zasticenu zonu UN a, izmedju ostalog u tom napadu  ubila 6 danskih vojnika , nekoliko vojnika drugih drzava - cak i jednog engleskog snimatelja . A UN  su na pitanju napada Hrvata na zasticenu  UN zonu prakticno prestale da postoje kao ozbiljna medjunarodna organizacija - sto je i bio cilj Amerike i NATO .
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 21:47:21 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Škorpi, koji majmun ovde podržava šešelja ili miloševića, koji su isti ku..., dr. pakovanje?
Šešelju hrvati treba da podignu spomenik, jer je najviše doprineo stvaranju njihove države! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
..... Tako Sloba ne bi ni stigao da nudi Tudjmanu da nabije na kolac Krajisnike [b][/b], nego bi to bio problem medjunarodne zajednice.

Lazes .

Ali ladno lazes .

Mislis da ovde postuju samo bolidi iz LDPa , aaaa matori ???  Smile

Pa ta tvoja baljezganja jedan prosvecen Evropejac kao sto sam ja denatuje za stotinku sekunde  Smile

Dakle , Skorpion laze .

RS Krajina JESTE  bila problem medunarodne zajednice , tacnije UN - JER JE PRAVNO BILA ZASTICENA ZONA UNa .  Smile . Takodje je bila i problem tadasnje SRJ  - kao garanta Vensovog mirovnog plana za Hrvatsku iz 1992 godine .

Ovaj veseli Skorpion je uspeo da u jednoj recenici opravda Ameriku , Englesku , Francusku , Jeljcinovu Rusiju , , Nemacku , UN , Tudjmana , Gotovinu ,  Milosevica , Jovica ,  Smile ... Pa to je zaista vestina !

Za razliku od Srebrnice RSKrajina nije bila demilitarizovana zona , vec je imala pravo na svoju vladu , policiju , vojsku , diplomatiju - dakle sve ono sto je cinilo drzavom . A garancije bezbednosti srpskog naroda u RSK su 1992 godine u ime SFRJ i JNA i UN  potpisali Jovic i Vens . Takozvani Vensov plan , kojim je srpskom stanovnistvu garantovan mir do pronalaska mirnog resenja !  Glavni ,, urazumitelj ,,  politicara iz RSKrajine bio je general Adzic . Kako su te obaveze medjunardne zajednice izvrsene smo svi  videli  ! Svi osim Skorpipona .  Smile

Hrvatska je napala zasticenu zonu UN a, izmedju ostalog u tom napadu  ubila 6 danskih vojnika , nekoliko vojnika drugih drzava - cak i jednog engleskog snimatelja . A UN  su na pitanju napada Hrvata na zasticenu  UN zonu prakticno prestale da postoje kao ozbiljna medjunarodna organizacija - sto je i bio cilj Amerike i NATO .
Ma daj bre govedo jedno, opet si krenuo od kraja? Ki onaj kurati Rus sto ciji tenk cekas pa stalno vozi rikverc.
Pocni od pocetka.Sta lazem/ Sve biste to odbranili da ste hteli, nego vam guslali ispod klamena: hajmo za Beograd, tamo ima ustasa. Zakoljemo, uselimo se i trazimo spomenice. Pa sada jedete g*na.
Imao si sto opcija pa i ona da se odbranis. Nisi hteo strvino beskarakterna.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 13:01:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.