Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:09:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Imajuci u vidu poslednje politicke dogadjaje zanima me ko je za vas najveci neprijatelj srpskih interesa ( zemlje regiona)
FYROM
1.2%  (2)
Federacija BIH
7.4%  (12)
Hrvatska
49.1%  (80)
Albanija
23.9%  (39)
Bugarska
0.6%  (1)
Turska
3.1%  (5)
Madjarska
1.8%  (3)
Slovenija
1.2%  (2)
Crna Gora
11.7%  (19)
Ukupno glasova: 163
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci Neprijatelj Srbije?  (Pročitano 28446 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49939
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
Najvecu ponudu si imao 91-e, kada se otcepila Slovenija. Da se raspadnes na 6 delova, da se svi priznaju medjusobno i da zapad uzme sve obaveze bivse YU za svaku pojedinacno.

Pa nije ti to bas veseo prijedlog, posto ne bi imali Republike Srpske. A ne bi rijesili ni probleme Srba u Hrvatskoj... 

« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 20:18:10 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Citat
A ne bi rijesili ni probleme Srba u Hrvatskoj...

А сад смо као решили?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Najvecu ponudu si imao 91-e, kada se otcepila Slovenija. Da se raspadnes na 6 delova, da se svi priznaju medjusobno i da zapad uzme sve obaveze bivse YU za svaku pojedinacno.

Pa nije ti to bas veseo prijedlog, posto ne bi imali Republike Srpske. A ne bi rijesili ni probleme Srba u Hrvatskoj... 

Ma ne pricaj mi. Sve bi se to resavalo u svakoj drzavi pojedninacno. Tako Sloba ne bi ni stigao da nudi Tudjmanu da nabije na kolac Krajisnike, nego bi to bio problem medjunarodne zajednice.
Niti bi se izbegao rat u Bosni, ali bi sve drugacije izgledalo. Pa tako je Tudjman odigrao. Kako vi kazete gospon.
Zato su mu i prinali 'demokraciju'.
Sta se ti uzimas za neodgovorne ljude koji salju druge u smrt. Imas ovde na forumu koliko hoces. Lepo njemu sto je ziv i balavi. Poslao bi i tebe da crknes samo da on ima za cevape i pivo.
Pusti ti g*na. Cilj je ostati ziv a ne biti mrtav.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Odakle vama da stalno koristite taj izraz Srbijanci? To samo Hrvati rade, smisljeno.
Ima vala Shumadinaca, Vojvodjana itd.

Нетачно, у Војводини се користи тај израз подоста Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Odakle vama da stalno koristite taj izraz Srbijanci? To samo Hrvati rade, smisljeno.

Koriste ga novokomponovani. Znam ja to.
Ima kada se koristi da bi se odvojili od Beograda. Beograd je posast Srbije. On podjednako pljacka i Shumadince i Vojvodjane. Beograd je pun 'clanova biblioteke'. Skroz neefikasan grad, gde se sliva nekada ceo dohodak Jugoslavije i sada bedne i jadne Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch

Ima kada se koristi da bi se odvojili od Beograda. Beograd je posast Srbije. On podjednako pljacka i Shumadince i Vojvodjane. Beograd je pun 'clanova biblioteke'. Skroz neefikasan grad, gde se sliva nekada ceo dohodak Jugoslavije i sada bedne i jadne Srbije.
   Nije tačno da ga koriste novokomponovani...Imam 38 godina,pokojni ćale mi je iz Bačke,i,sećam se,kad sam bio jako mali,dodjemo leti na selo,a ono komšije:"Stigli srbijanci." Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Nije tačno da ga koriste novokomponovani...Imam 38 godina,pokojni ćale mi je iz Bačke,i,sećam se,kad sam bio jako mali,dodjemo leti na selo,a ono komšije:"Stigli srbijanci." Smile

сад ће чика шкорпи да ти објасни да ниси у праву и да је све то до куратог руса на тенку Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Па запали га. Smile
Признаће ти то пријатељи као патриотски чин. Smile

Што се тиче крајишких срба међународна заједница је и "ријешила" тај "проблем" у корист католика
само да те подсјетим ако си заборавио.Ипак је то дуг период,а и твоје године нису за бацање
рачунајући колику си жртву подњео бранећи српство у Србији.
Милошевић је статирао али предпостављам да си ти ишао да помогнеш тим крајишницима да макар сачувају главе на раменима.Предпостављам да ниси био упућен у велеиздају С.Милошевића или јеси? Smile

сад ће чика шкорпи да ти објасни да ниси у праву и да је све то до куратог руса на тенку Smile
Smile Smile Smile Био сам написао готово идентично али сам сада избрисао када сам видио да си био бржи. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49939
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24

Citat
A ne bi rijesili ni probleme Srba u Hrvatskoj...

А сад смо као решили?  Smile

Pa upravo zato sto nismo ne vidim da bi plan o mirnom raspadu tako lako bio realizovan. Bilo je puno problema. Po mom misljenju sve se moglo rjesiti najlakse 1992.-e godine, pri pocetku rata, kada smo imali jaku vojsku i drzali najvise teritorije. Tada smo trebali reci zapadu> "Evo, pogledajte koliko teritorije dzimo, ajde sada da vidimo sta su vasi interesi pa da u skladu sa njima sacuvamo koliko se moze"...  

« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 21:02:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230

Што се тиче крајишких срба међународна заједница је и "ријешила" тај "проблем" у корист католика
само да те подсјетим ако си заборавио.Ипак је то дуг период,а и твоје године нису за бацање
рачунајући колику си жртву подњео бранећи српство у Србији.
Милошевић је статирао али предпостављам да си ти ишао да помогнеш тим крајишницима да макар сачувају главе на раменима.Предпостављам да ниси био упућен у велеиздају С.Милошевића или јеси? Smile

Ti ne da si od 45-e. Ti si od Indijanaca. Neka vrsta: Bik koji blebece.
Zar ti nije dosadilo papa i Soros? Pa vala ti Kosovo ne priznaju klasicni katolici: Vatikan, Spanija, Slovacka.
Zamisli ti papa, koji jede srpska muda za dorucak, corbu od srpskih ociju za rucak, srpsku jetru za veceru, pa ne priznaje Kosovo.
Sa tobom kad se zalaufas, svaka diskusija gubi smisao. Cak i obicna zajebancija.

I te kako sam pomogao. Moja nevencana zena je Slavonka koje je pobegla od ustasa sa jednom patikom na jednoj nozi a druga bila bosa. Sad je Engleskinja i zajedno smo kupili kucu u Engleskoj.
Jes da sam pomogao tek kad je postala Engleskinja, ali nisam kriv sto je nisam znao.
Tako da je moja pomoc otporu beskrajna.

Ma jebe mi se za te dvolicne fukare. Vala je moj predsednik lepo rekao: reci Franji da ih nabije na kolac. Smile Smile Smile
Evo ti ih sve po Sremu do N Beograda. Svi imaju hrvatske pasose. I trece koleno rodjeno od 'boraca' prve Licke.Nikada Hrvatsku nije video a ima pasos sa sahovnicom.
Prave mi Hrvatsku do Nobog Beograda, a ja da idem da ginem za njih.
pa ti stvarno nisi normalan.Iz oka mu viri evro, zhudi da ide negde na zapad a mrsi muda o velikoj Srbiji.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 21:17:52 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:09:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.