Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:35:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najštetnija droga je. . .  (Pročitano 18373 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Naravno, jos uvek nisi naucio da citas.  Smile

A korisnik marko284 ti je rekao da ga ne uzimas u usta vise nikad. I molio bih da to i ne radis nikad vise u zivotu jer mi je dosta uvreda i svaku sledecu prijavljujem uredno pa neka te brisu. Jer se sa tobom ne vredi raspravljati.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Предозирање убије човека а не дрога. Smile
A sa cim se predozirao onda? Srecom, vazduhom?

Koji kontras...nista od tebe pametno da se cuje Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
nije on kontras..kontrasi uglavnom znaju o cemu pisu..
--------------------------------------------------------------------------------

najstetnija droga...pa svaka droga je stetna na svoj nacin...

najveci ubica...je alkohol..pa duvan..pa tako delje...

kod nas..konkretno...heroin...on je opasan..ljeftin je...preljav je i lako se predozirati....

ima jedan najopasniji nus efekat.. (od milion opasnih efekata)
a to je usled apstiniranja da se tako izrazim...usled nemogucnost nabavke..i sta znam...od par dana..
pa tacnije receno..tj vise se veze za potpuno  skidanja sa njega...
pa ponovno konzumiranje...

covjek se navikne na dozu ..zna koliko  je uzimao...i kad se navodno skine...(slabo se ko skine zaoprave..i na duzi period...znam slucajeva par...
gdje su bili cisti i po dve godine..pa su pri ponovnoj konzumaciji...preminuli)

pa ponovo konzumira ..zezne ga ta doza...a pri apstinaciji i od par dana...doza   koja se redovno konzumira..zna da bude prevelika...a kamoli nakon  skidanja..pa onda konzumiranja...nakon par mjeseci...

dakle u 90 % takvih slucajeva ponovno konzumiranje se zavrsi
tako sto se zatrazi medicinska pomoc.,...nazalost prilicno veliki brojj od njih...
uzivaoca... bude u tim trenutcima samo ..(jer su navodno skinuti...i to kriju kao zmija noge) i to rezultira i smrcu..

tu bi u sam vrh metno...i nekolicinu ljekova...koji se koriste u psihoterapijama...za razna oboljenja..od epilepsije...
sizofrenije i inih...artan..akineton..mendilex...pakorpan..te mnogi analgetici...trodion....i slicni...koji se konzumiraju sa alkoholom...i sjebu sve zivo od unutarnjih organa..jetre..zeluca...bubrega...do krvi i mozga...
i to trajno...zna da bude...analgetici su prislija ubili...i jos mnoge...

inace nema tog tehnicki receno cistog heroina  Smile
koji moze da organizam unisti..kao trodon..sa alkoholom..to je toliko prljavo..i u toj kombinaciji opasno...
a ovisnost stvar skoro brze nego heroin ako se radi o velikim dozama...
od tablu dve...dovoljno je tri -pet dana po tablu od 10 kapsulica uzeti...da se sjebes...

i  krize su tri puta jace..msm fizicke,...prave  upale misica ljudi imaju...stim sto i grceve u svim misicima stvara..
pa zna do gusenja da dodje...te povracanja...i proliva...
pa ljudi ne vracaju tecnost..pa dehidriraju...i tako mogu i da umru...

to uglavnom nisu droge ali jesu ljekovi koji se zloupotrebljavaju...i ljudi su tolko nesvjesni...koliko je to stetno...
da znaju pucali bi se pre heroinom...

naravno tu je i ljepak...bronza..benzin...oni trajno mozak osteciju...naravno ne bukvalno posle jedne konzumacije.-..ali neko duze vreme...od mjesec dana svakodnevne konzumacije...mozak ti sjebe gore nego dve godine kokainom  da se pucas....

pa alkohol..pa prljavi spid...pa alkohol..pa cisci spid..pa alkohol...
pa kokain...pa alkohol..pa ex.....pa alkohol...pa lsd...pa alkohol..pa raznorazna trava ...
konkretno po zdravlje pa i zivot od "trava" samo skank moze da bude opasan...

jer se uzgaja na raznim peksticidima i hebrecidima...pa i u fekalijama..i cesto je obogacen opijatima..
ostatcima od proizvodje "pretakanja i otapanja  "heroina..pa  i spida i exa...
zajebana stvar....

sve u svemu....sve sto ne stvara ovisnost..ako se uzima umjereno...nije toliko opasno...bar to misle ljudi koji tako konzumiraju neku drogu....ja opet mislim da je sve  opasno....

aliopet ne treba ni sa jogurtom pretjerivati...i 4 litre vode mogu da ubiju covjeka..da mu krv razrede..da mu ne bude spasa...a kamoli neka droga...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux
Browser
Safari 530.17
mob
Nokia 
Ne znam jel se pravi glup ili samo lose glumi, ili mu je stalo da na pogresan nacin
bude u centru zbivanja na topiku,ali lupa i bruka se,a mozda samo zagovara
koriscenje droge kao zdrav nacin zivota ,samo da se ne predoziras hahahahaha
UGlavnom deco i bez predoziranja se umire od droge!
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Ma ne umire se...kada kaze to Warez vidi...sve studije sveta da se ujedine on ce ih opovrgnuti, jbg takav tip nedostatak dizanja kurcica u realnom svetu pa nadoknadjuje ovako virtuelno.
Ortak se pucao u venu veoma dugo...mozda i preko 10 godina na kraju mu otkazala jetra i 2m pod zemljom. Doduse on se pazio ako se to meze nazvati paznjom, imao rituale koliko puta nedeljno se ubode, ista kolicina, uvek heroin...usputno je pusio samo mardzu.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Nokia 
Ma ne umire se...kada kaze to Warez vidi...sve studije sveta da se ujedine on ce ih opovrgnuti, jbg takav tip nedostatak dizanja kurcica u realnom svetu pa nadoknadjuje ovako virtuelno.
Ortak se pucao u venu veoma dugo...mozda i preko 10 godina na kraju mu otkazala jetra i 2m pod zemljom. Doduse on se pazio ako se to meze nazvati paznjom, imao rituale koliko puta nedeljno se ubode, ista kolicina, uvek heroin...usputno je pusio samo mardzu.

To je to, dugotrajna upotreba od koje otkazuju organi. Slusala sam price o takvima koji se paze, a kada sam isla na sastanke u centar za odvikavanje, skontala sam da dolaze samo zbog Metadona. Sto je isto kao i droga, samo zavisnici nisu shvatili da je to samo prelaz do "skidanja". Medjutim nastavili su da gutaju lek umesto droge koju su do skora koristili. Cim ovi iz centra skontaju da oni nisu na putu ozdravljenja, sto je otprilike njih 99% otkace ih kao poslednja govna. Isutiraju iz programa. Oni se , naravno, vrate na ulicu, sitnim kradjama kako bi dosli do droge. Posle toga najcesce usledi smrt. Jetra im u tom stadijumu bude skoro pred otkazivanjem. Otkaze vrlo brzo. Nakon toga sledi smrt. Srecni su oni koji se predoziraju. Ostalo umiranje je tesko, u mukama, jedna bolest povlaci drugu, najcesce teske upale pluca. Mucenje i za pacijenta i za porodicu.
Za vreme koje sam provela u centru, kao posmatrac i neko ko je doveo clana porodice, naslusala sam se ispovesti roditelja i ostale rodbine. Znam vrlo dobro o cemu govorim. Srecom, mi smo se izborili jer smo u pocetku "presekli" posle samo 2 ili 3 uzimanja heroina. Ja sam paranoik, i svakih mesec dana, nekad manje, nekad vise, kupim test, upadnem u stan i trazim testiranje. Ja se jos uvek vodim kao "staratelj" u Centru. Nije mi drago sto ce to biti moja obaveza do kraja zivota ali sam srecna sto su testovi negativni. Svaki put do sada. Eto...kako znam....i plus sto sam procitala sve zivo sto postoji i na nasem i na engleskom jeziku o drogama, simptomima, uzrocima infekcija, smrti...itd.
Nikad ne pricam napamet, i umem da priznam kad nisam u pravu. Ali onda se ne upustam u razgovor. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Imaš onu urbanu legendu o hirurgu koji se drogirao 30 godina. Znao je koliko može da uzme i uvek je koristio čistaka. Niko ga nije provalio, dok sam nije rekao.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Ma meni je komsija bio pedanterija teska...otici kod njega je bilo kao kod sasvim regularnog tipa sto bi rekli danas.
U ormaricu upakovane doze i stek za crne dane kako je voleo da se zajebava.
Posle pet godina fiksanja poceo je da mrsavi naglo, pa su se i vise pimecivala ubodna mesta tako da je i radijus kretanja smanjio.
Nekako je sacuvao zdrav razum pa se dosta cuvao ali opet je znalo da ga povuce pa da bude po par dana u out.
Ali ko sto kaze sandra imuni sistem otisao dodjavola pa se razboljevao ali je nekako zilavo podnosio. Doduse znao je da mu otkazuje jetra ali nije zeleo na rehabilitaciju jer nije imao nikoga oko sebe kao podrsku. Ziveo sam umro sam. Tuzna sudbina vecine, oni koji imaju veliku podrsku i sredstva mogu proci kroz pakao i dobiti neke pozitivne rezultate pre nego li bude kasno.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Nokia 
Nije kasno ako ga uhvatis posle jednog ili dva puta, sve preko toga je ozbiljno stanje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Па и ако једеш пљескавицу и брзу храну сваки дан наравно да ћеш за 5-10 година завршити са зачепљеним крвним артеријама...Мислим ако претераш буквално у било чему отказаће ти неки орган...ако се опијаш сваки дан па сигурно да после 10 година ће ти јетра отићи у курац, Права мера је кључ свега...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:35:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.