Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na ulici ubio suprugu, pa sebe  (Pročitano 2932 puta)
28. Jul 2008, 20:55:10
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Tragedija bivših supružnika na Karaburmi
Na ulici ubio suprugu, pa sebe
Autor: L. Bunčić | Foto: J. Vučetić | 28.07.2008 - 05:32

BEOGRAD - Slavoljub Filipović (44) ubio je nožem juče oko 14 sati suprugu Zlatanu (45), a zatim je istim sečivom presudio i sebi. Porodična tragedija odigrala se na uglu ulica Salvadora Aljendea i Pere Ćetkovića na Karaburmi, naočigled brojnih stanara ovog dela Karaburme, koji su nesrećnu ženu pokušali da spasu, pa besnog muža gađali kamenicama i udarali motkama.

Kako saznajemo, Zlatana je krenula na posao u drugu smenu u prodavnicu „Miki“. Pretpostavlja se da ju je suprug, s kojim inače već izvesno vreme ne živi, pratio. Presreo je i počeo da viče i da je vređa. Žena je pokušavala da se odmakne od njega i nastavi ka radnji, ali je Slavoljub tada počeo da je udara po telu i glavi. Počeo da je vuče nesrećnu ženu, iscepao joj majicu, a zatim je oborio na ulicu. Zlatana je počela da vrišti pokušavajući da se odbrani od nasilnika. Slavoljub je tada izvadio nož, dugačak 30-ak centimetara i nekoliko puta je ubo u stomak.
Uznemirani prolaznici, kada su videli kako muškarac bespomučne tuče ženu, pokušali su da je spasu. Jedan od njih je uzeo kamenicu i gađao Slavoljuba, ali ga je promašio. Neki prolaznci, u nameri da odbrane bespomoćnu Zlatanu, uzeli su motke i počeli da ga udaraju. Iz okolnih zgrada čuli su se povici: „Ostavi ženu, pucaću.“
Pomahnitali muž, međutim, nastavio je s napadima i na kraju Zlatanu ubo u srce. I dok su prolaznici nastavili da ga udaraju, Slavoljub je kleknuo i dva puta zario sebi nož u stomak.
U međuvremenu, stanari su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je po dolasku na mesto tragedije mogla samo da konstatuje da je Zlatana mrtva. Teško povređeni Slavoljub, koji je dosta iskrvario, prevezen je u Urgentni centar, gde je, ubrzo po prijemu, preminuo.

- Bila sam u stanu kada sam čula zapomaganja i jauke. Izašla sam na terasu i videla muškarca kako nožem bode ženu, a zatim i sebe. Sve je bilo gotovo u nekoliko trenutaka - priča Slavica LJ., koja živi u susednoj zgradi. Ni ostali stanari ovog dela grada nisu znali šta je prethodilo porodičnoj tragediji, zbog čega je Slavoljub napao ženu, kao i da li je on i ranije fizički nasrtao na nju.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 28. Jul 2008, 20:55:38 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
a dotle ce radikali da pricaju o mitingu srpstvu i pravdi a ovaj covek tipican primer radikala zena poreklom sa kosova bila maltretirana ali nije smela da se razvede jel bi je svi prijatelji naravno radikali odmah osuditi i onaj iz prokuplja idiot je bio radikal i interesantno kako da na ove vesti radikali ne ostavljaju ni jedan jedini komentar a na hapsenje karadzica napisase milijardu komentara!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
ne, ovo je tipican primer cedista i tadicevaca i njihove sile ... mi mozemo mi hocemo, ko smo ko mi, mi cemo ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Alcatel 258
a dotle ce radikali da pricaju o mitingu srpstvu i pravdi a ovaj covek tipican primer radikala zena poreklom sa kosova bila maltretirana ali nije smela da se razvede jel bi je svi prijatelji naravno radikali odmah osuditi i onaj iz prokuplja idiot je bio radikal i interesantno kako da na ove vesti radikali ne ostavljaju ni jedan jedini komentar a na hapsenje karadzica napisase milijardu komentara!!

еееееее јадан ти заслепљен мржњом... Бог ти снаге подарио и спасао те
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
kad sam zaslepljen mrznjom gde su ti prijatelji radikali pa pun ih je forum gde se pomene srpstvo i svesrpstvo i radovan karadzic i prvi su da zovu na nasilje a kad se desi ovako nesto monstruozno nema ih nigde!!!

umesto da se ljudi u srbiji pozabave ovakvim stvarima nama je glavni problem u drzavi sta ce sutra aca vucic na mitingu da kaze i kakve ce tu sve bitange da dodju i koliku ce stetu da naprave a kad je citav grad i policija u pripravnosti da smiruje stoku onda ovakvi jedva cekaju kao i pljackasi jel znaju da ce sutra sve hitne sluzbe da budu skoncentrisane oko onih ludaka cupavih bradatih i nekih napajdanih klinaca sa kapuljacama na glavu ali vidi se da je ovaj covek pripadao toj grupi ljudi i smem kurac da secem ako nije bio radikal i glavni obozabvalac ace vucica dok pije pivo pred zadrugu i smisljsa u glavi kako ce da dodje kuci da maltretira zenu i decu!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Alcatel 258
Vidis brate koliko si bolestan. Pa kakav komentar na ovo treba da da prosecan klinac sa kapuljacom sto ce sutra paliti beograd? posto mene svrstavas u takve?
da mi je zao, da cu glasati za LDP jer i meni moj cale bradati koji pije pivo ispred prodavnice maltretira i tuce kad dodje?
Pa onda kad cedomir dodje ja i moja mama cemo biti zasticeni???

Takvim stvarima se ne bavi niko, a ocemo ovako. Taj covek je otpusten iz neke posteno privatizovane firme, pa je prso na nerve, jer nije mogao svojoj deci platiti operaciju u drzavnoj bolnici a ceo zivot je davao prihode za sve moguce i sada je ko pas ostao gladan i zedan ... a zenu je ubio jer je cuo da je isla u zlocinacku organizaciju koja poseduje hramove po beogradu??? da nije ovo moguce?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat

Koja si ti budaletina pa ti si za lijecenja covjece saberi se malo ajd pogledaj tvoja pisanija ovde zapitaj se malo jesi li ti zdrav ima li u tebi trunka prostora da prvo budes covjek pa tek onda partijski sluzbenik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
kad sam zaslepljen mrznjom gde su ti prijatelji radikali pa pun ih je forum gde se pomene srpstvo i svesrpstvo i radovan karadzic i prvi su da zovu na nasilje a kad se desi ovako nesto monstruozno nema ih nigde!!!

umesto da se ljudi u srbiji pozabave ovakvim stvarima nama je glavni problem u drzavi sta ce sutra aca vucic na mitingu da kaze i kakve ce tu sve bitange da dodju i koliku ce stetu da naprave a kad je citav grad i policija u pripravnosti da smiruje stoku onda ovakvi jedva cekaju kao i pljackasi jel znaju da ce sutra sve hitne sluzbe da budu skoncentrisane oko onih ludaka cupavih bradatih i nekih napajdanih klinaca sa kapuljacama na glavu ali vidi se da je ovaj covek pripadao toj grupi ljudi i smem kurac da secem ako nije bio radikal i glavni obozabvalac ace vucica dok pije pivo pred zadrugu i smisljsa u glavi kako ce da dodje kuci da maltretira zenu i decu!!
poznato je da radikali ne znaju sta su znakovi interpunkcije....dakle...koji li si ti? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Žrtva prijavila policiji da je bivši suprug maltretira i preti
Ženu proganjao mesecima pre ubistva
Autor: A. Ž. Adžić | Foto: J. Vučetić | 29.07.2008 - 06:00

BEOGRAD - Pretio joj je, maltretirao i nju i decu. Bio je manijak, psihički bolestan. Prijavila ga je policiji. Oduzeli su mu u martu oružje i zabranili mu da joj priđe na 200 metara. Ni to joj, međutim, nije pomoglo. Bolesnik ju je našao i izmasakrirao je na ulici - tihim glasom priča Stanoje Petrović, brat Zlatane Filipović (45) koju je prekjuče na Karaburmi nožem ubio suprug Slavoljub Filipović (44). Slavoljub se, zatim, ubio, takođe na ulici.

Zlatanina rodbina okupila se juče u kući njenog brata u Bariču. Deca, 21-godišnja Dijana i godinu dana mlađi sin Ivan otišli su u Beograd da, kako kažu, „završe poslove na Institutu i oko sahrane“.
- Propatila je pored njega. Iz Vinče, gde su živeli kao podstanari, sa ćerkom je pobegla pre nekoliko meseci. Ali nastavio je da ih proganja i muči. Poslednji put sam je videla nedelju dana pre tragedije. Plašila se i predosećala da će joj se desiti nešto loše. Rekla je samo: „Neće ovo izaći na dobro“ - priča Zlatanina sestra Bogdanka.
Zlatana je sestru primila u iznajmljeni stan na Karaburmi u blizini prodavnice u kojoj je radila. Ona i Dijana živele su u malenoj sobi s kuhinjom. Ivan je ostao s ocem u Vinči, ali je majku i sestru finansijski pomagao. Iako su, kaže Bogdanka, jedva preživljavale od Zlatanine plate, psihički su se malo sredile.
- Sestra mi je ispričala da ju je nekoliko dana ranije Slavoljub sačekao na ulazu u zgradu. Pretio joj je, terao da mu se vrati. Upozorila ga je da mu je zabranjeno da joj priđe, na šta joj je ponudio telefon, rekavši: „Zovi policiju“. Na kraju je pozvao na kafu, a kada je to odbila, otišao je - priča Bogdanka.
I Bogdanka i Zlatanin brat Stanoje tvrde da je Zlatana od momenta kada je upoznala Slavoljuba u BIP-u, gde su oboje radili, trpela torturu.
- Bio je patološki ljubomoran. Nije joj dozvoljavao da razgovara s ljudima, da se druži. Samo posao, kuća. Trpela je, a onda se rodilo prvo dete. Bilo ju je sramota da ga napusti, mislila je na to šta će reći porodica, komšije. Ubrzo je rodila i drugo dete, a tortura je postala veća - kažu uglas.Optužuje bivšeg zeta:

Zlatana je 1991. godine napustila posao u BIP-u. Rođaci pričaju da je jedina njena veza sa spoljnim svetom bila televizija. Koliko znaju, Slavoljub je nije tukao, ali je imao običaj da nađe jednu mrvicu i da joj ceo dan „popuje“ o tome kakva je žena i domaćica.
- Onda je otišao u Italiju, gde je vozio kamion pet godina. I tamo je znao šta ona radi ovde. Po povratku, početkom ove godine, nastavio je da ih maltretira, psihički izluđuje, a ćerka Dijana, koja je inače dobar student Pravnog fakulteta, nije mogla da uči. Kada je dete Zlatani predložilo da popiju nešto i okončaju život, sestra je odlučila da napusti Slavoljuba. Želela je da spase dete, da Dijana završi fakultet, postane čovek - kaže Bogdanka.
Nakon napuštanja zajedničkog doma u Vinči, Zlatana je s ćerkom otišla kod brata u Barič. Međutim, Slavoljub je dolazio i tamo joj pretio, i prijavila ga je policiji. Upozoren je da ne sme da joj prilazi i oduzeto mu je oružje. Zlatana se, zatim, zaposlila i sa Dijanom preselila na Karaburmu. Slavoljub ih je našao i tamo i nastavio da ih proganja i maltretira.
- Ćerka ga je zvala da joj da hiljadu dinara za markicu. Rekao joj je da dođe u Ustaničku ulicu, i posle dugog čekanja, pojavio se. Odmerio je dete i nije joj dao pare, već je rekao da sutradan dođe u Vinču. Dijana je otišla i tamo. Bila je šokirana u kakvom neredu živi, sredila je kuću, ali joj on ni tada nije dao pare za markicu - kaže Bogdanka.

Apel za pomoć deci
Porodica Zlatane Filipović kaže da su deca Dijana i Ivan sada ostali sami.
- Nemaju ni stan, ni posao. Dijana je redovan i dobar student Pravnog fakulteta. Treba im pomoći, naći smeštaj i posao za Ivana da mogu da prežive i da Dijana završi fakultet - kažu rođaci, koji nemaju finansijske mogućnosti da Dijani i Ivanu pomognu. Rođaci zbog toga apeluje na dobre ljude i na državne institucije da pruže pomoć Zlataninoj deci.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
evo klasican radikalski sofer i domacin covek koji popuje za mrvicu pa ako je popustio sa nervima postoji psihijatar ali radikalu je zabranjeno da ide kod psihijatra ako mu se ne zivi neka sebe ubije a pusti zenu i decu da zive posto se njima zivelo klasican radikal znaci to je profil radikalskog glasaca ali poenta mog posta je bilo gde su radikali da se uzasavaju nad ovim umesto sto trtljaju o svesrpskom saboru dok sve srbi patrijahalno vaspitani kolju svoje zene na ulicama!!

i jos nesto ja nisam cedista ne vredjaj me!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.