Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На малограђански начин НЕСТАЈЕМО: Зашто је данас срамо  (Pročitano 15131 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Znaci, za tebe su "intelektualne" emisije one koje podrzavaju pozeljnu kritiku sistema?
Mila Alečković,Duci i ti,poslednja šansa Srbije

Citat
Slicno tome, sve stosi pricao u vezi politike i ekonomije je nebitno, jer nisi politacr/ekonomista.
Jeste to je slično,nemam dece,ali vi ih napravite vagon i neka jedu zemlju...

Citat
Koliko je tvoja tvrdnja priglupa, svedoci i cinjenica da najbogatije (sta god to znacilo) drzave zapada, imaju isti problem pada nataliteta, kao i Srbija. Saberi dva i dva i shvatices da to sto pricas nema veze sa vezom i da je Duci jos kako u pravu!
Opet kažem,zaboravi natalitet i zapadne zemlje-pitanje je bilo,nema abortusa,200 hiljada novih gradjana je tu,ko ih hrani,ti i Duci?Ili neko treći?

Citat
Upravo tako. U ludnici, kao i u "spojnem svetu", vlada pravilo vecine.
Ako ti kažeš verujem ti  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Mila Alečković,Duci i ti,poslednja šansa Srbije
Ja to nisam rekao. Moze li se znati koji je izvor informacija za tebe?

Citat
Jeste to je slično,nemam dece,ali vi ih napravite vagon i neka jedu zemlju...
Zasto zemlju? Pa Srbija ima sve sto joj treba da hrani, obrazuje (namerno ne kazem - skoluje) 30 miliona ljudi, bez problema. Zasto to ne radi? Nema para, los globalni ekonomski sistem, koji se odrzava i na nas, losa raspodela i organizacija poslova, nakaradni svetski sistem vrednosti itd.

Citat
Opet kažem,zaboravi natalitet i zapadne zemlje-pitanje je bilo,nema abortusa,200 hiljada novih gradjana je tu,ko ih hrani,ti i Duci?Ili neko treći?
Nema para, los globalni ekonomski sistem, koji se odrzava i na nas, losa raspodela i organizacija poslova, nakaradni svetski sistem vrednosti itd. Srbija je kolonija velikog kapitala, predodredjan za uvoz, da bi drugi mogli da izvoze itd.

Pa naravno da ako radis za 20 000, a imas dvoje dece, nemas nameru da radjas trece, ja i govorim da se mora promeniti sistem ili nas nece biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Bingo dečko,o tome ja govorim...a ne lik piše naslovni tekst srpske žene šetaju kučiće i neće da radjaju i abortiraju,i onda kad ja pitam ispod kog kamena je tip izašao jer lupa notorne gluposti,ti se čudiš...

Dakle ja ne znam zašto Holandjani nestaju,ali znam za Srbe,kad dostignemo holandski standard,a budemo imali isti problem onda možemo o pudlicama da pričamo...a ovako se mešaju babe i žabe...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Bingo dečko,o tome ja govorim...a ne lik piše naslovni tekst srpske žene šetaju kučiće i neće da radjaju i abortiraju,i onda kad ja pitam ispod kog kamena je tip izašao jer lupa notorne gluposti,ti se čudiš...
Ja ti garantujem, da ako bi Srbija imala standard Svedske, "dame i gospoda", velika vecina bi odlucila da zivi sa mackama i kerovima, imali bi jedno ili ni jendo dete. To je karakteristika potrosackog drustva, drustva koje forsira samodovoljnost, lazni komfor i sigurnost.

Citat
Dakle ja ne znam zašto Holandjani nestaju,ali znam za Srbe,kad dostignemo holandski standard,a budemo imali isti problem onda možemo o pudlicama da pričamo...a ovako se mešaju babe i žabe...
Zasto nestaju, upravo ti je duci objasnio:

Kapitalistički progres osakatio je ljude kao biološka bića i na taj način je doveo u pitanje sposobnost biološke reprodukcije naroda koji žive u najrazvijenijim kapitalističkim zemljama. Istovremeno, kapitalizam je iscrpeo sirovinske i energetske resurse u tim zemljama i gotovo uništio životinjski svet i prirodu kao životnu (životvornu) sredinu. Umesto da su usredsređeni na sopstveni razvoj koji se zasniva na veri u budućnost, (malo)građani najrazvijenijih kapitalističkih zemalja priželjkuju propast drugih naroda koji ih „ugrožavaju“ time što (još uvek) imaju sposobnost da se biološki reprodukuju. Deca su postala najveće prokletstvo.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2015, 12:19:16 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ja ti tvrdim da to sa Srbijom ne bi bio slučaj,jer to znam iz svakodnevnog života,iz života mojih prijatelja,kolega itd,znam i čujem kako ljudi razmišljaju i znam šta su problemi...zapravo sam siguran da to sa nama ne bi bio slučaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
Apple 15
Citat
Ja sam prosle godine za vreme posete  Srbiji cuo na srpskim vestima da u Srbiji nestane iz porodilista 10 hiljada bebi godisnje

Ма ниси добро чуо. Нестане минимум 2 милиона деце годишње Smile

E, kad bi znao cinjenicu da se prirodno 50% trudnoca zavrsi abortusom  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Ja ti tvrdim da to sa Srbijom ne bi bio slučaj,jer to znam iz svakodnevnog života,iz života mojih prijatelja,kolega itd,znam i čujem kako ljudi razmišljaju i znam šta su problemi...zapravo sam siguran da to sa nama ne bi bio slučaj...
Moguce, ja se nadam da jos nismo 100% potpali pod "moderne" tokove i nistavila u koje srlja planeta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
је ли  Кристал... дешава ли ти се често у свету размене аргумената лицем у лице да ти саговорник одговори кратко и садржајно са једно три шамара? Ил можда и забораве да отворе шаку при том шамару?

Јер ти је наступ баш такав... вапијући за таквим контрааргументима.

А пази... ја се генерално и слажем са којечиме што причаш на овој теми... и опет сматрам да ти је потребно пар васпитних.

Па ти види шта постижеш. Као што рекох... сам си себи најгора реклама.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
је ли  Кристал... дешава ли ти се често у свету размене аргумената лицем у лице да ти саговорник одговори кратко и садржајно са једно три шамара? Ил можда и забораве да отворе шаку при том шамару?
Ne.

Citat
Јер ти је наступ баш такав... вапијући за таквим контрааргументима.
Slicno i ja mislim za neke clanove foruma : )

Citat
А пази... ја се генерално и слажем са којечиме што причаш на овој теми... и опет сматрам да ти је потребно пар васпитних.
Slicno i ja mislim za neke clanove foruma, samo adekvatno reagujem, svidjalo se nekom ili ne i tako ce se i nastaviti : )

Citat
Па ти види шта постижеш. Као што рекох... сам си себи најгора реклама.
Nemam ja problem sa tim, ne reklamiram i ne prodajem nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Pitanje koliko o ovakvim temama duskutuje van foruma.
Da li je ikad pitao nekog druga za misljene, da li je nekad sa nekim planirao porodicu i da li ima drustvo koje to radi. Da li zna ljude u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim a koji imaju veliku zelju a ne i mogućnosti.
No pusti lako je poput najgoreg malograđanina prosipati poluinformacije, priče rekla kazala i osuđivati druge što se snalaze, žive kako najbolje znaju i umeju i trude se da stvore nešto.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.