Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На малограђански начин НЕСТАЈЕМО: Зашто је данас срамо  (Pročitano 14967 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Pa s obzirom da ne zelis reci dal imas porodicu-decu...tesko da se moze racionalno pricati. Ova fak jea istrazivanja i blebetanja tipa ne zelim decu su krajnje idiotska zato sto je to daleko od istine.
Имаће кристал чопор само прво мора да изађе из фазе јунферовања.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Onaj ko trazi racionalan odgovor mora krenuti od sebe...svaka tvoja tema postavlja trilion jednih te istih pitanja a da nijednom sam ne kazes e ja sam uradio to i to.
Pricas o porodici...imaj decu pa onda kreni o teoremama zasto se ne prave copori klinaca. A mozes i da krenes statisticki da obradjujes podatke i zakljucak se sam namece...jedino ako ne manjka mozga.
Vecina tih sto se kurcobeca kako se radja malo dece nije ni videlo dete ili se zzgrozava na ista.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2015, 12:43:21 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple 15
"drugo žene više ne mogu ni fizički da isprate svoje bake i prabake koje su se udavale od 14,15 god pa tako imale 6 i više dece"

fun fact: Nisu se ni tada udavale sa 14-15 godina, to je zabluda.A radjale su ni zbog naroda, ni zbog boga, vec zato sto su deca umirala kao muve.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Pa s obzirom da ne zelis reci dal imas porodicu-decu...tesko da se moze racionalno pricati. Ova fak jea istrazivanja i blebetanja tipa ne zelim decu su krajnje idiotska zato sto je to daleko od istine.
Имаће кристал чопор само прво мора да изађе из фазе јунферовања.
Vidi se da si procitao teskt ; )

Onaj ko trazi racionalan odgovor mora krenuti od sebe...
Upravo tako!

Citat
svaka tvoja tema postavlja trilion jednih te istih pitanja a da nijednom sam ne kazes e ja sam uradio to i to.
Ponovo, ko sam ja za tebe? Ko sam ja na ovom forumu, skup nula i jedinica : ) Samo se nadaj da cemo na licno preci..nada umire zadnja.

Citat
Pricas o porodici...imaj decu pa onda kreni o teoremama zasto se ne prave copori klinaca. A mozes i da krenes statisticki da obradjujes podatke i zakljucak se sam namece...jedino ako ne manjka mozga.
Nadaj se, moras malko vise da pokusas da isprovociras, mozda ti i uspe ; )
Dobro, hajde reci mi statistiku koja demantuje da Srbija gubi 35 000 ljudi godisnje?
Citat
Vecina tih sto se kurcobeca kako se radja malo dece nije ni videlo dete ili se zzgrozava na ista.  Smile
Ja imam druga iskustva...no dobro ; )

fun fact: Nisu se ni tada udavale sa 14-15 godina, to je zabluda.A radjale su ni zbog naroda, ni zbog boga, vec zato sto su deca umirala kao muve.
забавный факт: Kao muve? : )) Velika zabluda, istina jeste da je bilo vise problema tog tipa. Eto, danas Cigani budze broj dece, a ne umiru kao muve?
« Poslednja izmena: 28. Avg 2015, 12:49:43 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple 15
Umiru, radjaju se sa teskim defektima, oboljevaju od teskih bolesti i umiru rano, kao u stara dobra vremena.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Ocigledno ne razlikujes uzrok - posledicu.... Smile

Take red pill
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Umiru, radjaju se sa teskim defektima, oboljevaju od teskih bolesti i umiru rano, kao u stara dobra vremena.
Ja znam dosta Cigana, i svi su zivi i zdravi, daju im se papiri na silu, bukvalno. Sto se defekata tice, vrlo je moguce da se ne zna ko koga.
Ocigledno ne razlikujes uzrok - posledicu.... Smile

Take red pill
Pojasni mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Pameti,

- pronađi (nečiji) diplomski rad na temu prirodnog priraštaja (odnosa nataliteta i mortaliteta) na teritoriji države Srbije, pa se vrati na temu sa ispravnom informacijom.

Trideset pet hiljada? Je l' ti to pišeš o prosečnom ličnom dohotku?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Pameti,

- pronađi (nečiji) diplomski rad na temu prirodnog priraštaja (odnosa nataliteta i mortaliteta) na teritoriji države Srbije, pa se vrati na temu sa ispravnom informacijom.

Trideset pet hiljada? Je l' ti to pišeš o prosečnom ličnom dohotku?!
Jesi ti onaj sto se шишаш za sve pare? : )

Stanovništvo Srbije nastavilo je da se smanjuje i 2013. godine usled negativnog prirodnog priraštaja, saopštio je 30. juna Republički zavod za statistiku. U Srbiji se prošle godine rodilo oko 35.000 ljudi manje nego što je umrlo, pokazuju podaci tog zavoda.
http://www.euractiv.rs/srbija-i-eu/7461-u-srbiji-negativan-prirodni-prirataj-u-eu-pozitivan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ali rečenica nema boljeg i odgovornijeg posla od odgajanja dece?!-pa bravo kralju zamene teza,tri bambija za tebe Smile

Anea ne slažem se,ustvari ne ne slažem se nego znam...a naravno smrtnost dece je bila velika...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.