Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muž sa ženinog telefona porukama namamio „udvarača“ pa ga pretukao  (Pročitano 3031 puta)
17. Sep 2011, 16:10:50
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Apple 15
RAZBOJNIŠTVO ČIJI BI ZAPLET MOGAO DA POSLUŽI KAO SCENARIO ZA FILM
Muž sa ženinog telefona porukama namamio „udvarača“ pa ga pretukao

Ana. Ž. Adžić    | 17. 09. 2011. - 00:02h | Komentara: 70
BEOGRAD - Beogradska policija rešila je slučaj koji bi mogao poslužiti kao ideja za filmski scenario. Posle kraće istrage, uhapsila je Radišu Stojanovića (54), njegovog sina Momčila Aćimovića (37) i Danijela Pendovskog (18), sva trojica iz prigradskog naselja Borča, sumnjičeći ih da su prošle subote uveče, u blizini tržnog centa „Metro” u Krnjači, oteli, a zatim i pretukli Dragana N. (28) i Vladimira S. (48) iz Beograda.

Na mestu sastanka udvarača su ubacili u gepek automobila
Zaplet ove priče koja je prerasla u razbojništvo mogao bi se sažeti u samo jednu reč - ljubomora. Međutim, sticaj okolnosti dodao je raspletu nekoliko nesvakidašnjih momenata koji su triler iz beogradskog predgrađa učinili zanimljivijim.

Dragan N. je slao poruke i zakazivao sastanke supruzi Radiše Stojanovića, iako je nikada nije video, Radiša je reagovao ljubomorno i policija je to u međuvremenu razjasnila, ali sada traga i za još dvojicom saučesnika uhapšene trojke.

Početak priče je dan kada je Dragan N. dobio broj mobilnog telefona od jedne devojke, ali je, upisujući ga, po svemu sudeći, permutovao cifre. Tako je, umesto da poruke mobilnim telefonom šalje devojci koja mu se dopala, on SMS sasvim slučajno upućivao na broj telefona supruge Radiše Stojanovića.

Istraga je silom prilika morala da bude indiskretna, pa je utvrđeno kako je Dragan N. tim porukama pozivao da se sastanu i vide, uveren da piše devojci koja mu je dala broj telefona. Zbunjena supruga Radiše Stojanovića se požalila svom mužu da joj neko sa nepoznatog broja mobilnog telefona šalje poruke i zakazuje sastanke.

Oteli mobilni telefon i 100 evra
Osumnjičena petorka se, u paketu, tereti i za tešku krađu. Naime, oni su od Dragana N. ukrali mobilni telefon sa koga je slao poruke, a iz novčanika Vladimira S. uzeli su 100 evra. Kako saznajemo, policija je našla mobilni telefon koji su osumnjičeni ukrali.

- Osumnjičeni Stojanović je tada uzeo mobilni telefon od supruge i počeo da se dopisuje s „udvaračem”. Prepiska je potrajala, da bi mu na kraju zakazao i sastanak za subotu uveče - kaže sagovornik „Blica” upućen u istragu.

U međuvremenu, osumnjičeni Stojanović je pozvao pojačanje - rođake i prijatelje, da krenu s njim da bi se obračunao s udvaračem. Na drugoj strani, Dragan N. je svom prijatelju Vladimiru S. rekao da „ima sastanak sa jednom ženskom” i zamolio da ga odveze u Krnjaču, gde je bio zakazan saastanak. Vladimir je pristao da učini prijatelju, ne razmišljajući.

- Međutim, kada su stigli na mesto na kome je mladić navodno trebalo da se nađe s prijateljicom, naišla su dva automobila. U BMW-u su bili Stojanović, Aćimović i Pendovski, a u „audiju” još dvojica njihovih prijatelja. Istrčali su iz automobila i motkama počeli da razbijaju stakla i retrovizor vozila u kome su bili Dragan N. i Vladimir S. Nakon toga su njih dvojicu izvukli iz automobila i počeli da ih udaraju i šutiraju. Potom su jednog stavili u gepek BMW-a, a drugog u gepek „audija” i odvezli ih u šumu kod nasipa iza Krnjače. Tamo su nastavili da ih tuku - objašnjava sagovornik „Blica” iz policije.

Osumnjičeni su nekoliko sati fizički maltretirali Dragana N. i njegovog prijatelja Vladimira S. Pretučenog Vladimira su ostavi na nasipu, a Dragana ponovo stavili u gepek i odvezli, a zatim su ga pustili. Vladimir S. je pozvao policiju i ispričao šta se desilo njemu i prijatelju, nakon čega je prevezen u bolnicu. Dragan N. se u nedelju pojavio u policiji, a i njemu i Vladimiru S. je zbog brojnih povreda pomoć ukazana u Urgentnom centru.

Policija je ubrzo rasvetlila motiv napada, razjasnila ceo slučaj i uhapsila osumnjičene Stojanovića, Aćimovića i Pendovskog. Međutim, i dalje se traga za dvojicom njihovih saučesnika iz „audija”, a svi oni se terete za pritivpravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje.

Kako saznajemo, osumnjičeni su na saslušanju priznali da su oteli i tukli Dragana N. i Vladimira S. i detaljno opisali šta se sve dešavalo. Nađena je i motka kojom su prebli mladića i njegovog prijatelja, razbili stakla i retrovizor automobila.

Kako „Blic” saznaje, osumnjičeni Radiša Stojanović je vlasnik otpada sekundarnih sirovina, a mladi Pendovski je radio kod njega. Momčilo Aćimović je sin osumnjičenog Stojanovića i radi u jednoj firmi za obezbeđenje. Osumnjičeni koji su u bekstvu s uhapšenima su povezani poslovno. Stojanović, Aćimović i njihovi saučesnici koji su u bekstvu odranije su poznati policiji, dok osumnjičeni Pendovski do sada nije privođen.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Kako bre da ne ukapiraju da je to pogresna devojka/zena... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung 
Najvise od svega me iritira sto taj "suprug" nije imao muda da se sam suprotstavi navodnom ljubavniku...nego je morao da mu objasni neke stvari sa jos 4 ortaka...svi su jaki u masi to je neverovatno...

U ovakvim slucajevima jedino pravedno je "oko za oko"...lepo Dragan N i jos 4 njegova ortaka da se nadju nasamo sa tim surpugom i da mu se najebu mame palicama i da ga ostave u nekoj sumi...

A ovaj nesrecni Vladimir samo pokazuje da mozes da najebes ni kriv ni duzan i kad se najmanje nadas...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6156
Zastava Суботица
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 3220
umesto sexa dobio batine... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Baš došao ovo da postavim.

Najvise od svega me iritira sto taj "suprug" nije imao muda da se sam suprotstavi navodnom ljubavniku

Da oće to... opšte je poznato da bez problema možeš prebiti čoveka dve decenije mlađeg od tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG Nexus 5
Neka predju na cyber sex bezbednije je mnogo po zdravlje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung 
Baš došao ovo da postavim.

Najvise od svega me iritira sto taj "suprug" nije imao muda da se sam suprotstavi navodnom ljubavniku

Da oće to... opšte je poznato da bez problema možeš prebiti čoveka dve decenije mlađeg od tebe  Smile

Kako je on mogao da zna koje je godiste "ljubavnik"? Koje god da je on bi poveo te ortake...ja bih pitao tog supruga jel mu ti ortaci pomazu i kad treba da kresne svoju zenu... Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Nista ovo novo nije, desavalo se i ranije.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
HTC One
Nikad gluplja prica... mozda i zena.  Smile

Gospodji nije palo na pamet da napise jedan jedini sms - izvini, ko si uopste ti? Dobila bi odgovor posto bi lik verovatno pomislio da je riba zaboravila da je nekome dala broj telefona i objasnio ko je i odakle se "znaju"... i cela prica bi se zavrsila posle 2-3 poruke.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
ne kapiram sto je njega isutao..zar ne bi trebao da zovne ortake i da se nacugaju i narokaju svakakvog smeca pa da rospiju karaju pet dana neprestano..da je zadovolje.. Smile
onda da je ptjera u pm..nazad ispod kamena ispod kojeg je i ispuzala .... Smile
sto covjeka ni krivog ni duznog da mlate... Smile on je trazio..e sad sto je ona njemu dala..
ona treba da ispasta... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.