Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 12:38:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Musko zenski odnosi????????  (Pročitano 14307 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Iz teksta saznajemo da je imao devojke .. sto navodi na pomisao, kakvog su profila te individue  Smile

Oplodio ih, osemenio, dozvolio da stisnnu vaginom njegovu muskost- a on je otao gord, jak nije popustio. Cak je svrsio - u sebi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 43
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
Citat: pleybeck link=topic=566696. msg10223200#msg10223200 date=1326901973
Dobrodosla na forum :flower:

Pogresno mesto za temu hxxp:|| forum. burek. com/burek-vicoteka-tekstoteka-b5/, a i bio je :chuckel:

Znam nije namjerno bila mi otvorena 2 prozora zanimljivosti i vicevi!!!!Vidjela sam da je greska tek kad sam objavila!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Nikad ne mozes napraviti istu gresku dva puta,zato sto drugi put kad je napravis to nije greska vec izbor.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
Dubioza (kolektiv) je sta muskarac zeli od zene,koliko ima m... prici i reci to sto zeli,sta trazi u zeni,da li se boji biti odbijen pa poklopiti usima.Aman zaman kao da su vampiri koji sisu krv,zar rijeci kao "zelim te samo gledati ovu noc" su vulgarne? Po meni nisu,a zasto musko pocne da muca kada treba to reci? Sasvim obicne rijeci koje kazes,vratis se na svoje mjesto u caffe,polako pijuckas picence i gledas nekoga...ona ko fol bira,ali zar nisismo mi nju izabrali u masi?

Pa to je i jedino shto mushkarac danas moze da uradi s obzirom da smo svi civilizovani, dobri, fini i mirishemo. Izvedesh je i provedete neko vreme zajedno. Mozete i na pice ali nije sushtina u picu vec da se upoznate. Ako ti se dopadne kazesh joj, ako te odbije, to je to. E sada ako mushkarac nema hrabrosti chak ni to uradi onda je to neki drugi problem koji uglavno nema toliko veze sa zenama.

Nemam ja problem s tobom choveche vec sa ovim drugim drkadzijom koji u sushtini moze da pricha samnom tako samo preko foruma. U realnosti bi dosta toga precutao.

Inache ja isto volim drugachija mishljenja jer bez njih rasprava ne moze da postoji. Grupa ljudi koja ima isto mishljenje nema o chemu da raspravlja.

Ali poshto vecina ljudi uopshte ne zna da vodi zdravu raspravu, argumentacija im se brzo svede na ovo  http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem
« Poslednja izmena: 19. Jan 2012, 22:57:40 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 43
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
U danasnje vrijeme zene i muskarci su gotovo isti po pitanju sex-a.Ako mene pitate i zene imaju zelju i da svrljaju kao i muskarci!Samo sto muskarci vole da se hvale naravno tu ima i izuzetaka ti izuzetci su oni pravi!!! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nikad ne mozes napraviti istu gresku dva puta,zato sto drugi put kad je napravis to nije greska vec izbor.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.75
Dr...... uvijek postoje.
Pojedini muskarci bi radije isli u rat i ginuli da pokazu muskost,nego prisli zeni i izgovorili "zelim te".
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mene zanima da li zagovarac teorije da zene nemaju seksualne nagone, ispoljava emocije prema devojci i kako, eto to za pocetak.. argumentovane civilizovane rasprave.. ako je moguce  Smile

da pocnemo od necega en bi li uspeli da se razumemo, jer se ovako ocigledno ne razumemo i otisli smo presiroko u teoriju..

dakle sta je dozvoljeno u jednom muzevnom pristupu jednoj vezi sa zenskom osobom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Ovo ce zvucati glupo poput nekog samospevnog hvalisanja, ali ja definitivno spadam u "izuzetke". Recimo onaj prvi post u ovoj temi, ja bih, da sam onaj lik, na zeninu recenicu, mozes li me samo drzati u narucju rekao: naravno draga, samo se opusti. To mi je prvo palo na pamet. I ceo ostatak one price je onda nepotreban. Meni nema boljeg osecaja kad mi devojka zaspi u krilu dok je cheshkam ili masiram...

Da li mislite da sam zbog toga papucic ili shonja? Ja ne mislim tako. Treba biti covek, staviti se na njeno mesto. Tacno je da one podjednako kao i mi muskarci razmisljaju o sexu i da to zele kao i mi, ali to ne znaci da treba da se pokrvimo i ne pricamo 3 dana ako jedno odbije sex! Osnova ljubavi je obostrano razumevanje, biti sa osobom na koju mozemo da se oslonimo da ce nas razumeti i podrzati u nekim teskim trenucima, i biti uz nas "i u dobru i u zlu".
Ako ja volim neku devojku istinski, da li cu se naljutiti ako mi uvece odbije zelju za sexom? Ja licno ne bih, nije prvi put da lezem bez sexa, niti ce biti poslednji, ali nije to ni poenta, peonta je da bih se verovatno pitao sta je muci, zbog cega je neraspolozena, pa bih joj verovatno onda mogao pomoci oko problema. Ako budem uspesan u tome, eh, sama ce pozeleti sex i traziti ga. (sto nikad ne odbijam, hehe  Smile )

Previse je tu razmisljanja i analiziranja. Previse nam radi glava, treba malo cesce da pustimo da nas vodi srce, mnogo cemo bolje proci, makar kad je ljubav u pitanju. To je neko moje misljenje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mene zanima da li zagovarac teorije da zene nemaju seksualne nagone, ispoljava emocije prema devojci i kako, eto to za pocetak.. argumentovane civilizovane rasprave.. ako je moguce  Smile

da pocnemo od necega en bi li uspeli da se razumemo, jer se ovako ocigledno ne razumemo i otisli smo presiroko u teoriju..

dakle sta je dozvoljeno u jednom muzevnom pristupu jednoj vezi sa zenskom osobom?

Emocije uvek postoje pogotovo kada je u pitanju ljubavna veza. Emocija, predstavlja zelju a u konkretnom sluchaju zelju za seksom sa odredjenom zenom. Kada nema emocije nema ni zelje, a kada nema zelje onda naravno nema ni ljubavni veze izmedju dva pola. Duboke ljudske emocije koje se vezuju za ljubavni odnos imaju samo ljudi i one se nalaze u neokorteksu(o ovome sam vec prichao).

Shto se tiche ovoga drugog svaki mushkarac treba da sam sebi odredi kako ce da pristupi nekoj zeni. Za mene taj pristup znachi rezervisanost, nezavisnost, nestrpljivost, zashtitnishtvo itd...

Mrzi me da sve ovo objashnjavam verovatno ostali znaju shta je ponaosob.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
nestrpljivost..?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
nestrpljivost..?  Smile

Da, nestrpljivost, znachi da ne chekash zenu u nedogled dok se ona ne odluchi shta ce s tobom. Znachi postaviti se ovako; ili hocesh ili necesh, ako necesh, dovidjenja ima koja hoce.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 12:38:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.369 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.