Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 10:42:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Musko zenski odnosi????????  (Pročitano 14220 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60

PS. Inače, nešto manje važno za celu ovu priču ali užasno užasno zanimljivo. Smiley Najnovija hipoteza sugestira da je seks nastao iz kanibalizma. Smile
Postane mnogo jasnije posle čitanja ovog članka: http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=sex-death-kefir-lynn-margulis
Ali u suštini, od kanibalizma kad je je okolina napravila izvor hrane nedostupnim. Smiley
Naravno, ova priča se odvija mnoooogo unazad, dve milijarde godine unazad.. pre sisara, primata i ženskog jebavanja.  Smile
Ali zanimljiva poenta je ... pitanje je da li hoćemo nekoga da pojebemo ili pojedemo?  Smile  Razlika nije samo u jednom slovu više.  Smile
Damn.  Smile

Pa dobro, cilj je obezbediti opstanak vrste po svaku cenu. Od tada smo evolirali(neki od nas posto primer u Holandiji pokazuje da neki jos nisu presli taj nivo) pa se ne hranimo jedni drugima i koristimo sex za reprodukciju.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
a mene mrzi da pishem josh sam uveren da ovo niko ne chita. Ili ako chitaju shalju komentare sam da bi se zajebavali ili im je dosadno, shto je i ochekivano.

dozvoli da primetim da ti je pretpostavka netacna, a i ovaj stav ti lici bas na to sto ti mislis da je slucaj kod drugih ti sagovornika, kao sto je Goino

Citat
cela ta klazula "ko se ne slaže sa mnom ne razume se u to to to i to" je pomalo detinjasta.

i vise nego jasno tacno

ovde se razmenjuje misljenje Wink  ako ces ti da ostanes pri svom to je u redu, ali ako vec sa tobom neko diskutuje a da to nije "zajebancija" a valjda to mozes da prepoznas Wink a onda ispostuj isto

« Poslednja izmena: 19. Jan 2012, 17:32:11 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Kako ja odokativnom metodom mogu da utvrdim : ovde dosta muskaraca u poodmaklom dobu ne zna sta je vodjenje ljubavi.
Da nabije na facu onaj pogled "mala os bonbon" zna
Da zenki zadigne suknju-zna
Da osemeni zenku - zna...

A ne znaju kako zavesti zenu da ona svaki sledeci put moli za osemenjavanje.
Tuga rodjaci. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60

@Wseeker

I kod zivotinja i kod coveka postoje neki osnovni nagoni. Seksualni i oni sada manje bitni. Posto su nagoni 'sa nama" ceo zivot i veoma uticu na nas mozemo reci da je njihovo ispunjenje najbitniji proces i kod zivotinja i kod ljudi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

@Wseeker

I kod zivotinja i kod coveka postoje neki osnovni nagoni. Seksualni i oni sada manje bitni. Posto su nagoni 'sa nama" ceo zivot i veoma uticu na nas mozemo reci da je njihovo ispunjenje najbitniji proces i kod zivotinja i kod ljudi.

Razumem shta hocesh da kazesh, ali po mom mishljenju nije tako s obzirom na ono shto sam rekao.

Kod zivotinja seks je potpuno nesvesna i nebitna epizoda u njihovim zivotima s obzirom na kako one to rade. Josh plus ako dodash tome da ih najjobichniji instikt vodi tome i da izmedju muzjaka i zenke razlike u spoljashnjem izgledu gotovo uopshte i da ne postoje osim u reproduktivnim organima(uzmi recimo pse kao primer). Chak i odgoj mladunaca se dogadja iskljuchivo instiktom koji imaju zenke.

Kod ljudi je sve potpuno drugachije. Mushkarci i zene se veoma razlikuju. Postoje emocije koje se stvaraju u mozgu prilikom odabira partnera. Odgoj i vaspitanje madih se planira i u skladu je sa okolinom i potrebama(zasluga neokorteksa). Ljubavne igre su veoma kompleksne i komplikovane i dovele su do raznih drushtvenih etiketa i standarda kao shto su: ljubavna prevara, prostitucije, kurve, drolje, zigoloi itd. Kod zivotinja svega toga nema.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2012, 18:25:55 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
@Wseeker

I kod zivotinja se pripadnicu razlicitog pola veoma razlikuju(Boji, velicini...) uzmimo pauna na primer  Smile (prvo mi je palo na pamet) (Opet su te ralike zato da bi muskarci privukli zenke) i postoje ogroman broj primera za to.

Kod nas su slozenije te ljubavne igre zato sto smo mi sami po sebi mnogo slozeniji

Spominjao si u proslom postu veliki mozak koji se pojavio kasnije kao najnapredniji "proizvod" evolucije. I pre njegove pojave postojali su seksualni nagoni (negde u drugom delu nervnog sistema) zasto mislis da su pomerili svoji organsku osnovu u veliki mozak?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Kako ja odokativnom metodom mogu da utvrdim : ovde dosta muskaraca u poodmaklom dobu ne zna sta je vodjenje ljubavi.

Tuga rodjaci. Smile

Bravo, upravo...

Meni je i dalje kompletno neshvatlivo da je moguce da neko kaze da je pokazivanje osecanja, ljubav, zaljubljenost i neznost - obrnuto proporcionalna muskosti ..

Ne mogu ni da sagledam koliki je to fail .. i kako je tuzno u mozgu tih bica koja tako rezonuju..

Dodjes na svet da prozivis jedan jedini krug, jednu voznju.. i ti je prozivis tako sto uskracujes sebi emociju, pokazivanje, dokazivanje, sitne ludosti, krupne ludosti, zavodjenje, romantiku, pritom si ubedjen da je seks nesto cime se tobom manipulise.. pri tom kroz taj zivot prolazis tako sto sve vreme igras igru nezainteresovanosti i obaveze, hladnoce i nedodirljivosti, da bi bio zanimljiv suprotnom polu i odrzavao isti na intenzitetu osecanja... jezivo. Besmisleno.

Nista zalosnije od osobe koja svesno ne dozvoljava sebi da prozivi ono sto joj je priroda dala da u tome uziva i iz toga izvuce najbolji moguci ishod, tako sto ce nauciti da prihvati svoje slabosti i svoje nadmocnosti i da kao rezultat toga bude zadovoljna i ispunjena. Sklad, harmonija, to je cilj razumnom bicu koje se ne plasi emocije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
@Wseeker

I kod zivotinja se pripadnicu razlicitog pola veoma razlikuju(Boji, velicini...) uzmimo pauna na primer  Smile (prvo mi je palo na pamet) (Opet su te ralike zato da bi muskarci privukli zenke) i postoje ogroman broj primera za to.

Kod nas su slozenije te ljubavne igre zato sto smo mi sami po sebi mnogo slozeniji

Spominjao si u proslom postu veliki mozak koji se pojavio kasnije kao najnapredniji "proizvod" evolucije. I pre njegove pojave postojali su seksualni nagoni (negde u drugom delu nervnog sistema) zasto mislis da su pomerili svoji organsku osnovu u veliki mozak?  Smile

Ne nisam to mislio, cela stvar je daleko kompleksnija. Neokorteks sam iskoristio samo da bih objasnio koliko su ljudi drugachiji od zivotinja. Naravno da u dubini mozga postoje svi nagoni koji imaju i zivotinje ali oni su potisnuti, pogotovo danas u eri modernog choveka, tako da se nije nishta nigde premestilo.

Nauka koja se bavi oblikom zove se morfologija i tu je ona jako puno rekla o razlici izmedju mushkarca i zene pogotovo o tome kakav to odnos pravi shto se tiche ljudske seksualnosti.

Problem je u tome shto mene mrzi sve to da pishem mnogo je bolje to uzivo nekome objasniti zato shto mozesh na licu mesta da argumentujesh shto ti daje mogucnost da daleko bolje i brze objasnish.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 

Tuga rodjaci. Smile

Bravo, upravo...

Meni je i dalje kompletno neshvatlivo da je moguce da neko kaze da je pokazivanje osecanja, ljubav, zaljubljenost i neznost - obrnuto proporcionalna muskosti ..

Ne mogu ni da sagledam koliki je to fail .. i kako je tuzno u mozgu tih bica koja tako rezonuju..

Dodjes na svet da prozivis jedan jedini krug, jednu voznju.. i ti je prozivis tako sto uskracujes sebi emociju, pokazivanje, dokazivanje, sitne ludosti, krupne ludosti, zavodjenje, romantiku, pritom si ubedjen da je seks nesto cime se tobom manipulise.. pri tom kroz taj zivot prolazis tako sto sve vreme igras igru nezainteresovanosti i obaveze, hladnoce i nedodirljivosti, da bi bio zanimljiv suprotnom polu i odrzavao isti na intenzitetu osecanja... jezivo. Besmisleno.

Nista zalosnije od osobe koja svesno ne dozvoljava sebi da prozivi ono sto joj je priroda dala da u tome uziva i iz toga izvuce najbolji moguci ishod, tako sto ce nauciti da prihvati svoje slabosti i svoje nadmocnosti i da kao rezultat toga bude zadovoljna i ispunjena. Sklad, harmonija, to je cilj razumnom bicu koje se ne plasi emocije.

Jos gore ta osoba misli da to tako treba, da je to muskarcina. Koji zna da je dominantan zato sto tako biologija kaze, da je superioran zbog geenetike, da je "bolja"strana medalje zato sto to tako anatomija kaze....A ko je to ikad igde rekao? Ko je ikada ustvrdio da je zena ta koja je slabija, da je muskarac jak kad je dostojanstven i to samo kad zenku drzi na lancu...

Koje su to zablude....gde si ti ziveo pa si video da se tako ponasa muskarac? Ko te unazadio svojim postupcima...?

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Iz teksta saznajemo da je imao devojke .. sto navodi na pomisao, kakvog su profila te individue  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 10:42:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.