Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:52:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Musko zenski odnosi????????  (Pročitano 14299 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Ma ne obracajte vise paznju... vidite da je ne dobija u zivotu (stoga je i doslo do ovakvih stavova) pa je trazi ovde.  Smile

Elem, doticni je strucnjak ranga Jovo Tasevski... ko je makar samo jednom slusao doticnog "strucnjaka" zna o cemu govorim... a nije iskljucemo da je i licno on, obzirom da su konacno shvatili da je ogromna greska zvati ga pred kamere pa covek trazi novu publiku.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.75
Rekoh ova 012 nije krenula dobro,jock, cim u par tema i podosta komentara poceh se slagati sa zenama.
Nekako uvijek mi dodje da poslije tako iscrpnog Goinog komentara postavim milion podpitanja,jer toliko otvoreno zjape mnoge dubioze koje uvijek imaju kamen spoticanja okvir teme Smile Svaka cast na komentaru i potpuno slaganje sa svakom rijeci...dubioze ostavim za neka sledeca vremena Smile

Vjerujem da cu imati nocne more mjesecima kada izustim kako se slazem sa Munkom i Sandrom.Obe su to divno objasnile kao zene,tako da nema potrebe ici u dubinu.

Jedno mi nije jasno (neka oproste oni ispod 18,i malo zazmire) kako to da samo musko uziva u sexu,koliko sam upoznat kako musko svrsi ,tako i zena zar ne? Pojedine cak u tom trenutku orgazma obilato u sirini od metar izbacuju uzarenu "lavu".
@WSeeker...malo sam se salio oko toga da me bas niko nece Smile ,ali evo opet navodim primjer kako tebi tako i ostalima.Nekom zvoni telefon njegov odgovor slijedi "molim",glas zene sa druge strane odgovara "kada ces doci".On uz osmijeh pita "zar si toliko pozeljela jastucenje",njen odgovor bi "daaa jesammm,dolaziii".Izgleda uvrnuto kada zena poziva na jastucenje muskarca,zar ne? Licno moje misljenje je da zena zeli sex mnogo vise nego muskarac...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Zasto je toliko tesko razumeti da zelja za seksom ne zavisi od pola vec osobe? Vrti se ovde prica u krug a cela je pogresna... kao sto postoje frigidne zene (i kada kazem mislim klinicki frigidne, ne riba koja otkaci tipa pa je njegova prva reakcija öna je frigidna"... ili tipa koji ne moze da zadovolji svoju zenu pa okrivi nju...) postaje i takvi muskarci... I kao sto postoje muskarci koji su seksualno nezasiti (South Park ima odlicnu epizodu koja izvrgava ruglu "fenomen" muske zavisnosti od seksa) postoje i takve zene...

Pa opet, i tu mozes naci seksualno nezasite (oba pola) kojima nije bitno ko samo da se desi... dok sa druge imas one koji su isto tako velikih apetita ali je sve usmereno na partnera... prica uopste nije jednostavna i jednostrana da bi se stavila u kalup i onda cela tema razvijala na pogresnim pretpostavkama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
ali genetika kaze... mozak...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.75
Muskarci znaju mnogo pricati da budu u ocima drugih nekakvi "apetitlije",dok zene to mnogo bolje cuvaju samo za sebe.Slazem se kako imaju frigidne zene,ali muskarac da ima rezervoar k'o kamila nece se pribliziti tom nazivu.
Cijeli zivot se zasniva na sexu.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Rekoh ova 012 nije krenula dobro,jock, cim u par tema i podosta komentara poceh se slagati sa zenama.
Nekako uvijek mi dodje da poslije tako iscrpnog Goinog komentara postavim milion podpitanja,jer toliko otvoreno zjape mnoge dubioze koje uvijek imaju kamen spoticanja okvir teme Smile Svaka cast na komentaru i potpuno slaganje sa svakom rijeci...dubioze ostavim za neka sledeca vremena Smile

Vjerujem da cu imati nocne more mjesecima kada izustim kako se slazem sa Munkom i Sandrom.Obe su to divno objasnile kao zene,tako da nema potrebe ici u dubinu.

Jedno mi nije jasno (neka oproste oni ispod 18,i malo zazmire) kako to da samo musko uziva u sexu,koliko sam upoznat kako musko svrsi ,tako i zena zar ne? Pojedine cak u tom trenutku orgazma obilato u sirini od metar izbacuju uzarenu "lavu".
@WSeeker...malo sam se salio oko toga da me bas niko nece Smile ,ali evo opet navodim primjer kako tebi tako i ostalima.Nekom zvoni telefon njegov odgovor slijedi "molim",glas zene sa druge strane odgovara "kada ces doci".On uz osmijeh pita "zar si toliko pozeljela jastucenje",njen odgovor bi "daaa jesammm,dolaziii".Izgleda uvrnuto kada zena poziva na jastucenje muskarca,zar ne? Licno moje misljenje je da zena zeli sex mnogo vise nego muskarac...

Naravno da zena zeli seks ali ne iz istog razloga kao i mushkarac i naravno da se deshava da zena pozove mushkarca na seks. U stvari evo da ti razbijem jednu iluziju, mushkarac samo moze da se prezentuje zeni i nishta vishe. Zene biraju mushkarce a ne obratno. U danashnje vreme mushkarac ne moze ni da se udvara zeni vez njenog odobravanja.

Shto se ostalih tiche, vidim da je kultura na nivou kada mi se obracaju.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2012, 21:30:35 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Kulturo eve me.  Smile

Znas kako, nije nista nekulturnije od tvog polivanja po zenama... doduse, ta tvoja oblanda koja je i malom detetu ocigledna "zasnovano na naucnim cinjenicama" ne pije vodu... te su komentari u skladu sa tvojim usminkanim nastupom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Kulturo eve me.  Smile

Znas kako, nije nista nekulturnije od tvog polivanja po zenama... doduse, ta tvoja oblanda koja je i malom detetu ocigledna "zasnovano na naucnim cinjenicama" ne pije vodu... te su komentari u skladu sa tvojim usminkanim nastupom.  Smile

Ja, nishta, loshe nisam rekao o zenama osim u vreme kada sam bio u pubertetu. A poshto volish da se trtish i dokazujesh i zabadash nos o tome kakav je neko uprkos tvome potpisu u kome se vidi kako tvojoj mudrosti nema kraja; ajde mi, molim te, citiraj to gde sam polivao zene i govorio o tome kako su loshe i objasni pa cu da ti kontra-argumentujem.

Sandra i MunkaZe su ipak zene pa nije u redu s njima da se dobacujem i da ih vredjam ali ti izgleda bash volish da terash mak na konac pa ajde da te vidimo.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Iz teksta saznajemo da je imao devojke .. sto navodi na pomisao, kakvog su profila te individue  Smile
One sto vole da ih neko kljuca u zdrav mozak i inace ne cene muskarca koji to ne radi. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.75
Vidi WSeeker...licno nikome ne prodajem m... pod bubrege i veoma sam otvorena licnost.Uistinu nikada se ne trudim napisati komentar divljenja vrijedan,bacam rijeci kao sto zidar baca maltu,rekao bih ofrlje.Upravo tu rijec i koristim za zivot ,ofrlje zivim.Pricam ofrlje sa visoko obrazovanim,srednje,nisko,klinkama,takav posao i svakom ponudim neku rijec koja bi bila za taj nivo.Sve ofrlje dovelo me do zakljucka da nema NeOsVoJiVe zene(WSeeker stvarno vodim normala diskusiju tako da nema uvrede,stvar misljenja.Ono ko smo i sta smo,neka se precuti).Odredjene zele ljubav,druge novac,trece provod,cetvrte bijesno auto,pete stabilnost,seste facu itd. Svaka od nabrojane kategorije zeli nesto,stvar je do muskarca sa cime raspolaze i uistinu on bira.Zena samo ceka da bude osvojena.

Dubioza (kolektiv) je sta muskarac zeli od zene,koliko ima m... prici i reci to sto zeli,sta trazi u zeni,da li se boji biti odbijen pa poklopiti usima.Aman zaman kao da su vampiri koji sisu krv,zar rijeci kao "zelim te samo gledati ovu noc" su vulgarne? Po meni nisu,a zasto musko pocne da muca kada treba to reci? Sasvim obicne rijeci koje kazes,vratis se na svoje mjesto u caffe,polako pijuckas picence i gledas nekoga...ona ko fol bira,ali zar nisismo mi nju izabrali u masi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:52:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.