Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:58:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muskarci: Protiv spoljašnjosti  (Pročitano 10972 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Motorola 
Ima onih koji i prilaze manje privlacnim...

pre neki dan slusam dvojicu... ajd ovaj jedan je simpatican, ali ovaj drugi grlati je sto bi narod rekao "da mu ne uzmes orah iz ruke" toliko odvratno komentarisao neke devojke i nekoliko puta ovom prvom rekao "e brate, tu cu tebi da ostavim, a ovu sebi." ... mislim... sta reci... niz celo mu je lio znoj, kosu kao da nije prao milion godina, mozda tip nije cuo da mora i on makar malo biti privlacan, odnosno ako nista drugo makar uredan, da bi prisao bilo kojoj devojci.

Eto ti pricas o izuzetku,ali vecina momaka se uredno obuce i naparmefise kad negde izlazi.
Primer,lep si---hoce te 90 od 100 devojaka.Prosecan si---hoce te 30 od 100 devojaka,ruzan---hoce te mozda 2-3 devojke od 100.
A dobar i fin decko ima prednost kod devojke koja je i sama takva a kod ovih ostalih ti je isto kao sto se kaze u narodu da bacas "bisere pred svinje".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
nemate vi zene pojma sta mi 'ocemo i trazimo koliko ja vidim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
nemate vi zene pojma sta mi 'ocemo i trazimo koliko ja vidim Smile

Ocigledno ni vi sami ne znate   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Naravno da znaju - oni bi nevinu seks bombu koja u njih gleda kao u Boga  Smile
Mislim da se muksarci jako foliraju kad kazu da izgled devojke nije bitan isto kao sto se mi zene foliramo i glumilo neko postenje kad kazemo da pare nisu bitne .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Pa ja ne vidjoh da je ijedan muski ovde kazO da mu je nebitan izgled, cak dapace naprotiv  Smile

Naravno da je bitno na sta lici, necu s gaborom nekim hodati  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Citat
Ocigledno ni vi sami ne znate  Smile

Znamo al necemo da vam kazemo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
kao sto se mi zene foliramo i glumilo neko postenje kad kazemo da pare nisu bitne .

Pa pare su svima bitne, ne samo zenama...Bas da vidim ko moze da se leci bez para, da se skoluje ili da se prehranjuje kako treba. Alli parazitirati sto se toga tice na partneru je apsurdno, to nije nikakva finansijska sigurnost. Jedina materijalna sigurnost je da ti zaradjujes sam za sebe, a sigurnost je u samom startu kad ne zivis sam..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Pare su bitne iz razloga da ne mozes da zivis bez njih. Znaci voda, vazduh i pare. Struja, infostan, telefon, internet, garderoba, sve trazi pare a pogotovu kad dodje dete pa nega pa skolovanje.......oba partnera ako se udruze sa normalnim platama mogu koliko toliko pristojno da zive e sad ako neko upadne u krizu, muskarac ili zena, nebitno u svakom slucaju ocekuje da je/ga partner posrzi pre svega emotivno a i finansijski. To je zdravorazusko gledanje na pare u vezi a ne vidi ovaj ima mecku, znaci pun je para moj covek, jadno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zena koja trazi pare, ne trazi sigurnost
Nego sta trazi ? Smile
Trazi pare.
One nemaju veze ni sa sigurnoscu, ni sa odgovornoscu, ni sa privrzenoscu, ni sa postenjem, moralom...
Cak se mogu sa vecinom stvari kositi...

Jedna je stvar kada zena trazi muskarca koji moze da izdrzava svoju porodicu i prihvati odgovornost obaveza za koje se odlucio... To niko ne spori... Glupo je i neodgovorno prema sebi i potomstvu, uci u vezu sa nekim koje nesposoban, lenj, i ko ne moze da se nosi sa onime sta je na sebe preuzeo...

Potpuno druga je stvar kada zena trazi pare... bogatog muskarca koji ce da ispunjava njene zelje, hirove, da leci njene komplekse... Takve zene sluze za tucanje... Eventualno ako su dobri geni, za rasplod, ali to svakako nisu zene sa kojima ce normalni i racionalni muskarci, bez obzira na materijalno stanje, zeleti porodicu... To su veze koje se zasnivaju na robnoj razmeni... usluga za robu ili usluga za novac...

Novac jeste bitan, kao sto je i lepota bitna...
Normalno je zeleti nekog ko je finansijski stabilan, nezavistan... i svakako da je to prednost u odnosu na onog ko nije...
Normalno je zeleti nekog ko je fizicki privlacan, lep, dobro gradjen... to je cak i na bioloskom nivou savrseno normalno...

I zivotinje instinktivno traze za svoje potomstvo traze najboljeg moguceg partnera i najbolje moguce okruzenje...

Ne mislim da je to imalo licemerno, kada muskarac zeli i trazi devojku koja je privlacna...
Druga je stvar, da li to sto zeli moze da dobije, ali potpuno je na mestu zeleti i truditi se oko nekog ko je, makar vama, lep...

I da se ne lazemo... svako ima fizicki ideal kome tezi...
To ne znaci da zaista ocekuje da partner bude fizicka kopija toga...
Oni koji to ocekuju, nisu bas najzdraviji, i svakako nisu idealnoo drustvo za vezu, partnerstvo, brak, porodicu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ne slazem se da je je svaka zena koja bira partnera radi novca - iskompleksirana .. to je uopstavanje i ne mislim da sve takve zene to prizeljkuju zbog toga sto zele da ispunjavaju svoje kaprice i snove. Mislim da je svaka zena kao neznije bice u potrazi za zastitom i sigurnoscu, ma koliko bila samostalna ili neko bi rekao "emancipovana" .. medju njima ima onih koje zele da budu zbrinute od strane muskarca na sve potrebne nacine, pa i finansijski. Kad bi mi sada bili u Svajcarskoj i pricali o ovome, sve bi imalo drugaciji prizvuk .. u Srbiji se dosta toga svodi na puko prezivljavanje .. pa tako neko ko zaista nema nista ili ima jako malo, masta o tome da ima vise - logicno je. E sad, postoji druga problematika, a to je licemerje. Ako si tezila novcu i partnera biras iskljucivo prema tom kriterijumu, nemoj biti licemerna i pricati kako ga volis, ili ste stvoreni jedno za drugo .. vas brak je caroban .. znam puno takvih primera. To su osobine zena koje nisu prihvatile najpre sebe, pa ni situaciju koja ih je zadesila, pa u neprekidnoj kompenzaciji novac-za-ljubav pocinje i neprekidna gluma, obmanjivanje. Kao sto rekoh, jako je bitno biti nacisto sa sobom, ono sto si izabrala, tako moras id a se postavis, da prihvatis samu sebe, nije uopste bitno sta drugi o tome misle i jesi li kurva ili sponzorusa ili neradnica ili seljanka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:58:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.