Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:25:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muskarci: Protiv spoljašnjosti  (Pročitano 10997 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Glupo je i neodgovorno prema sebi i potomstvu, uci u vezu sa nekim koje nesposoban, lenj, i ko ne moze da se nosi sa onime sta je na sebe preuzeo...

Tacno. Ja sam malo surovija nego sto bi trebalo prema lenjim i nesposobnim muskarcima.Verovatno bih trebala imati vise razumevanja za taj dokolicarski fazon zivotarenja .

Citat
Ne mislim da je to imalo licemerno, kada muskarac zeli i trazi devojku koja je privlacna

Pa jeste licemerno ukoliko taj isti karakterise svaku zenu kao sponzorusu ,a za sebe isto zeli najbolji primerak.To nije u redu .O tome sam govorila - muskarci zele da imaju lepoticu ,a kad zene zele pored sebe nekog situiranog ,e onda je zena samo za tucanje . To je licemeran stav.

Citat
Novac jeste bitan, kao sto je i lepota bitna...

Surovo zvuci ali tako je .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa jeste licemerno ukoliko taj isti karakterise svaku zenu kao sponzorusu
Ne vidim problem u tome kada covek zenu koja gleda prvo pare pa sve ostalo, kao sponzorusu.

Citat
O tome sam govorila - muskarci zele da imaju lepoticu ,a kad zene zele pored sebe nekog situiranog ,e onda je zena samo za tucanje .
Zena koja dodje "na gotovo" u toj vezi nema pravo ni na sta? Pa i u braku se deli imovina stecena za vreme trajanja, a ne celokupna.
Ona zena koja gleda sve kroz materijalno, jeste objekat.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ne vidim problem u tome kada covek zenu koja gleda prvo pare pa sve ostalo, kao sponzorusu

Ovo je jako interesantno jer muskarci uvek za sve krive zene .Vidis ,kad su ti trgovisnko -ljubavni odnosi u pitanju ,ja uopste nemam lose misljenje o tim devojkama .Meni su vidis jadniji muskarci koji kupuju zenu za komad garderobe ili veceru .Takvi muskarci su obicno emotivno impotentni i duboko zalim svakog takvog.Takav muskarac je svestan da nema nista kvalitetno da ponudi i naravno da ce dati ono sto jedino ima ,a sto zene opet vole.Na kraju opet mislim da to dvoje zasluzuju jedno drugo jer ona njemu sluzi kao objekat za pokazivanje ,a on njoj kao masina za pravljenje para . To je posteno ,ne vidim da neko tu nije fer .I ta neka spoznorusa ,kako je nazivate ,potrosi nekada pola svog zivota pored nekog takvog .Nemoj mi samo reci da u tim vezama samo zene uzmaju pare za svoje hirove ,a muskarci da nemaju nikakvih prohteva ..

Citat
Zena koja dodje "na gotovo" u toj vezi nema pravo ni na sta? Pa i u braku se deli imovina stecena za vreme trajanja, a ne celokupna.
Ona zena koja gleda sve kroz materijalno, jeste objekat

Ja sam uvek za potpisivanje predbracnih ugovora - Ono sto si stekao pre braka je samo tvoje i to je najbolji test za proveru zene pri sklapanju braka .Ona koja odbija da potpise i koja misli da ima pravo i  na tvoju dedovinu -jasno je kakve ciljeve ima .Ali to je vec do vas muskaraca da li cete takvu i ozeniti .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43

Citat
Novac jeste bitan, kao sto je i lepota bitna...

Surovo zvuci ali tako je .

Surovo zvuci siromasnima i ruznima. Uopste nije surovo.   (  Smile kao )

A vole vala sve zene pare, manje ili vise. Ima i likova (gradskih blejaca) kojima je bitno "ko" je cura - ali dosta manje.

Tako da je sa zenske strane - musko treba i da se trudi i da je lijep i da ima pare i sta sve ne, jer valjda ona "daje", on treba da zasluzi.  
Pa dajem i ja majku mu Smiley...

Sto reko kolega.. " Zene su se nekako cudno postavile: "bah, ne dam!" .... pa stani bre, mogu i ja da "ne dam" al sta cemo onda ... Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
.. onda onanija i hranis se na ulici ..

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
I pare i lepota nestaju preko noci ... samo toliko cu reci.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Vi ste ga banalizovali do kranjih granica rasclanivsi poentu veze izmedju dvoje ljudi na pare i izgled, a ako se okrenete oko sebe videcete da su ljudi u vezi i sa ruznim i siromasnim ljudima, da muskarci imaju devojke koje nisu sex bombe i zene muskarce koji nisu bogati.
Da je tako kao sto vi pricate, sve bi ribe bile manekenke i svi likovi prljato bogati, da su samo ti interesi u pitanju. Ocigledno, vecina ljudi, trazi jos neke stvari.

« Poslednja izmena: 13. Sep 2009, 16:59:55 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
dakle ovako;
svi smo se slozili da zene oce sigurnost,jel tako.

sigurnost ima vise oblika, dva osnovna recimo su:

a) psihicka sigurnost odnosno, osoba x je spremna da se 'smiri', da vodi racuna o djeci, odgovoran je, bla bla
b) finansijska sigurnost, odnosno, osoba x ima posao, zaradjuje pare, donosi u kucu, sposoban je u tom aspektu

i sta je sad tu cudno sto zena nece da bude s lezilebovicem?
ja nikad ne bih pravila djecu i porodicu i kucicu s likom koji je couch potato.

ako je nekim muskarcima korisno da nadju zenu koja je neobrazovana i nesposobna da zaradjuje, to je drugi par carapa, koji ne bih komentarisala.
ali zena koja je i sama zaposlena i spremna da osnuje porodicu sigurno nece tolerisati muza koji se ne usudjuje donijeti pare u kucu. tj ako pretpostavimo da zena ima ijedan kliker u glavi.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
Vi ste ga banalizovali do kranjih granica rasclanivsi poentu veze izmedju dvoje ljudi na pare i izgled, a ako se okrenete oko sebe videcete da su ljudi u vezi i sa ruznim i siromasnim ljudima, da muskarci imaju devojke koje nisu sex bombe i zene muskarce koji nisu bogati.
Da je tako kao sto vi pricate, sve bi ribe bile manekenke i svi likovi prljato bogati, da su samo ti interesi u pitanju. Ocigledno, vecina ljudi, trazi jos neke stvari.

Jesi mlada, ali puno znash. Ja ti aplaudiram.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ovo je jako interesantno jer muskarci uvek za sve krive zene .Vidis ,kad su ti trgovisnko -ljubavni odnosi u pitanju ,ja uopste nemam lose misljenje o tim devojkama .Meni su vidis jadniji muskarci koji kupuju zenu za komad garderobe ili veceru .Takvi muskarci su obicno emotivno impotentni i duboko zalim svakog takvog.
Da... jadan je onaj koji kupuje... a ona koja prodaje sebe za tako nesto je ok...

Citat
Takav muskarac je svestan da nema nista kvalitetno da ponudi i naravno da ce dati ono sto jedino ima...
Ovo je besmislica. Zapravo, vecina tih muskaraca ima sta da ponudi, ali zna i kome to treba da nudi, a onima koje se lepe za pare, svakako ne treba... Da nemaju sta da ponude, tj. da nemaju nista vredno osim novca, velike su sanse da ni taj novac ne bi imali.

Citat
Na kraju opet mislim da to dvoje zasluzuju jedno drugo jer ona njemu sluzi kao objekat za pokazivanje ,a on njoj kao masina za pravljenje para . To je posteno ,ne vidim da neko tu nije fer .I ta neka spoznorusa ,kako je nazivate ,potrosi nekada pola svog zivota pored nekog takvog .Nemoj mi samo reci da u tim vezama samo zene uzmaju pare za svoje hirove ,a muskarci da nemaju nikakvih prohteva .
Ne bih bas ulazio u to da li je fer ili ne... svako pravi odluke za sebe i snosi posledice tih odluka... sta je fer stvar je licnog dozivljaja...
Ipak, jedna stvar je vise nego ocigledna...
Ona ima mladost i lepotu...
On ima novac...
Pod uslovom da nije klasican kriminalac, da je sposoban i radan covek koji je novac stekao znanjem, umecem i trudom a ne sa 5 minuta straha, za 20 godina on ce i dalje imati novac, a ona vise nece imati mladost i lepotu.
On nju moze u svakom trenutku da zameni, a ona njega tesko...
Iako i jedna i druga grupa ljudi nisu toliko male... takvih kao sto je ona bice uvek vise nego sto je potrebno, a takvih kao sto je on, bice uvek manje nego sto se trazi...

Nikako mi nije jasno kako se moze dovesti u istu ravan to kada osoba zeli da partner bude lep, fizicki privlacan... i kada zeli da partner bude bogat...

Citat
Nismo ga banalizovali... ja to od pocetka pricam...
Jedno je zelja, drugo mogucnost... Ljudi zele ideal, ali je pitanje da li mogu da ga dobiju Wink
Mi pricamo o zeljama. ciljevima i prioritetima...

Citat
i sta je sad tu cudno sto zena nece da bude s lezilebovicem?
Cenim da sam to prilicno lepo i detaljno objasnio u prosloj poruci...
Jedno je gledati coveka kroz pare, a drugo je traziti nekog ko je stabilan, i moze da izdrzava porodicu...

Citat
Vecina ljudi trazi isto, ali mali broj njih vredi dovoljno da dobije to sto traze...
Takodje, na to da li smo lepi ili ne, ne mozemo preterano uticati, ali se mozemo potruditi...
To da li imamo novca, takodje, nije nesto na sta svi mogu uticati...
Jer zaboravljamo jednu bitnu stvar... vecina ljudi su nesposobni (musko / zensko, nebitno).
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:25:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.