Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MUP snima skup na Trgu republike  (Pročitano 1681 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Razlog vise da se dodje!

ti si i onako stavljen pod prismotru  Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2015, 13:40:42 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
A šta je sad ova srpska rodoljubiva omladina?  Smile I po čemu se to razlikuje od Obraza, Dveri, 1389...?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Po kolicini para koju dobijaju od SNS i DS...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Sou na Trgu. Na bimu stoji zastava SSSR-a, a ovi dole drze neku zastavu sa carem Nikolajem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Sou na Trgu. Na bimu stoji zastava SSSR-a, a ovi dole drze neku zastavu sa carem Nikolajem  Smile

Па шта?
Код Руса не владају те тензије између монархиста и бољшевика као код нас,између Четника и партизана,бандита.
Путин је све њих успео да окупи под један Стег,једну идеју,једну звезду водиљу а то је мајчица Русија.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
  Ovi omladinci izgleda pripadaju Dverima i Zavetnicima.
  Nisam siguran u ovo što tvrdim.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
zalosno je sto pojedine grupacije...ovako vazne datume..zloupotrebljavaju....
partizani i cetnici..
ljudi...ta vremena su davno prosla...partizani i cetnici su istorija...i treba ih tu i ostaviti...

a sada su neka druga vremena...u kojima nema ni cetnika ni partizana..

djedove i pradjedove ...ostavite neka pocivaju u miru....
treba gledati u buducnost..zbog generacija koje dolaze..zbog nase djece....

moja generacija je imala teret...koji se djedovi prenijeli na oceve a oni na nas...
i znam jako dobro sta nam se desilo...

ne zelim taj teret da prenesem na svoju djecu..ili na bilo ciju....ne zelim da im se dogodi ono sto se dogodilo mojim djedovima..ocu..pa i meni...

ne zelim da razdvajam svoj narod...na prtizane i cetnike...

ucesnik sam ratnih djestava bio..ni jednog momenta se nisam osjecao kao partizan ili cetnik....
znam dobro sta sam i ko sam bio...
nit sam stvarao..veliku srbiju...nit sam agresor bio...niti je to neko trazio od mene...
kao i svi srbi...iz tog vremena...branio sam srpsko vjekovno ognjiste...svoj narod...svoj identitet...
svoju rodnu grudu.. Smile

i ne svdja mi se da bilo ko..naziva srpskog vojnika cetnikom..ili partizanom...ili bilo kako sem... srpski vojnik...

a tako isto ne svidja mi se da mi neko pljuje po djedovima...i clanovima familije..koji su stradali i u
drugom svjetskom ratu..i u ovim poslednjim ratovima...

posebno ne..oni ...koji su papreno placeni za takve stvari...

mrssss bagro...majku li vam jebem...u picku...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Qtek 小米
Smile Па у Русији КП је веома јака, али није попут титоиста анационална и окренута против Русије и РПЦ.
Руска КП је патриотска партија која често посећује и Патријарха и можемо рећи да је на неки начин то национал-комунистичка партија.

Код нас комунистичке партије су анационалне, пролгбт и антисрпске.

Па шта?
Код Руса не владају те тензије између монархиста и бољшевика као код нас,између Четника и партизана,бандита.
Путин је све њих успео да окупи под један Стег,једну идеју,једну звезду водиљу а то је мајчица Русија.
Да, али Руси попут Украјинаца имају јаке неонацистичке организације које нису само вербална претња, већ су чинили и конкретне акције против мањинских несловенских мањина, било је чак и убистава.

Код нас су од Давидовића направили малог фирера, а он је дечији вртић у поређењу са Русима.

Тако да су Руси окренути и левом и десном екстремизму, док код нас присталице партизана су углавном демократе и либерали, зато што је левичарска идеологија потпуно поражена због Тита и његове банде.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2015, 12:52:51 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Rusija je jos uvek u pubertetu...tako da im nisu im sve sinapse povezane   Smile

inace to negovanje "fasizma" je jedino prisutno u Rusiji, upravo da se ne bi raspala na istocni i zapadni deo, cak i Kineze nesto preterano ne interesuje Evropa i desavanja u istoj, vise ih interesuje Saha  Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2015, 13:16:15 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.